תכנ"ש? :)

THE ronch

New member
IM BACKKKKKKKKKKKKKKKK

ראשון- שעתיים מת' בבי"ס, אח"כ לים לבדי לבירה קלילה, אח"כ למשמרת צהריים עד 6. שני- לומדת למתמטיקה (חופשת בגרות) שלישי- משמרת בוקר, אח"כ הבגרות הראשונה בחיי רביעי- בי"ס, אח"כ עובדת בטעם העיר עד הלילה חמישי- בי"ס רגיל עד 10 וחצי, שיעור פרטי בלשון? שישי- חופשת מתכונת, לומדת ללשון, בלילה משמרת ערב ואז יוצאת שבת- לומדת ללשון ראשון- מתכונת בלשון (הייתי חייבת לסיים את הסבב) תודו שהתגעגעתןןן

EVE Lights

New member
בחזרה לשגרה.

יום ראשון - פסיכומטרי 9:00 עד 14:00. יום שני - עבודה אחמ"שית 8:30-15:00, אחה"צ נמנום קל ושיעורי בית. יום שלישי - עבודה אחמ"שית 8:30-15:00, אחה"צ נמנום קל ושיעורי בית. יום רביעי - פסיכומטרי 9:00 עד 14:00, ב- 15:00 ישיבה בסופרפארם (למרות שדי בא לי להבריז ממנה, נראה כבר מה יהיה) ב- 17:00 תור לרופא נשים, בערב עם אביב
יום חמישי - אין תוכניות כרגע, בטח סתם שיעורי בית. שבוע טוב לכן!

EVE Lights

New member
רביעי ושישי.. פעמיים..

כי תכלס אין זמן ליותר, אני בפסיכומטרי שלי פעמיים בשבוע וגם בעבודה הוא עם העבודה שלו (עד פאקינג 6 בערב ולרוב אפילו עד יותר בגלל שיש ישיבות) ועם לימודים בימי שלישי אז עמוס לנו
אבל מסתדרים יופי. פעמיים בשבוע זה אחלה.

Small talk

New member
אני מאוהבת בג'קו ../images/Emo99.gif

לא איכפת לי שהוא אמר כמה שטוית מפגרות. ראשון - למידה לבגרות ביום שלישי (003 ו 004) אולי אני אקפוץ עם אמא לסידורים ברמלה. שני - חרישה מטורפת כמו שלא נראתה עד כה למתמטיקה, לא חושבת שאני זזה מהבית בכלל. שלישי- תלוי לפי איך אני ארגיש אם אני אמשיך לחרוש בבוקר או יהיה לי בוקר 'רגוע' (אני לחוצה בטירוף לפני בגרויות) ב15:30 יש לי את 003 עד 17:15, הפסקה של 45 דקות (שמה לעזזאל אני אעשה בה, חוץ מלאכול את עצמי מלחץ כי 004 הרבה יותר קשה מ003) ואז ב18:00 עד 19:45 יש לי את 004, אחרי זה אני הולכת לצרוח (בהנחה ששניהם הלכו לי טוב אחרת הכיוון יהיה יותר של בכי) ואז אם אני לא אעשה משהו עם חברים אולי אני אצליח לשכנע את אמא ואחותי לבוא איתי לשודדי הקאריבים 3. רביעי - יום מרוכז לפרויקט במחשבים 6 שעות, לא חושבת שאני אשאר שם יותר משעתיים. חמישי- יום פולין, אח"כ חוג אומנות ולא מתוכנן עדיין שום דבר לערב.

RainbowL

New member
חזרה לשגרה :/

ראשון- בי"ס עד 1 ועשרים שיעור פרטי ב-3 מיד אחריו כנראה לעלות למועדון- טלפונים ולהרשם לחולצה אמריקאית :) שני- בי"ס עד 3, אבל אולי אני אבריז משעתיים אחרונות אחר כך חברה באה אליי לעבוד לפרוייקט בתאטרון ב-9 בערב אנטיגונה בקאמרי שלישי- בי"ס עד 3 פעולת סרט פעולת שבועות לשכב"ג- 8 וחצי רביעי- בי"ס עד 2 אחרי שאני מגיעה הביתה- ליום הסטודנט בבר אילן ב-7 להצגה של אחותי [היא באחד התפקידים הראשיים]ואז חזרה לאוניברסיטה חמישי- בי"ס עד 4- הגשת פרוייקט בתאטרון ואמור להיות מועד ב' אבל עם העיצומים לא נראה לי שיהיה. אולי ישיב"צ ב-5 וחצי בערב טעם העיר\ נקווה שיישאר משהו. עוד 19 ימי לימודים :)

בע

ראשון: צבא שני: צבא שלישי: צבא רביעי: צבא חמישי: צבא שישי: ונאמר אמן להגעתו המהירה א-מ-ן

התלבטתי אם לפתוח או לאD: ../images/Emo71.gif

ראשון ביצפר עד 12:00[
] לומדת לתנ"ך[צריכה להשיג את החומר קודם!!] סטודיו 16:30-19:30 ללמוד גם אחרי זה
שני בצפר 8:00-14:00 > מבחן בתנ"ך אחה"צ מסדרת את כל הארון עם אמא!יו יש מלא דברים שאני צריכה לזרוק שאני לא לובשת וזה. ללמוד להבעה!
שלישי ביצפר 8:00-14:00 > מיצ"ב בהבעה ללמוד ללשון
רביעי ביצפר 8:00-13:00 ללמוד קצת ללשון סטודיו 16:30-19:30
חמישי ביצפר+משצי"םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 8:00-15:00 > מבחן בלשון כלוםכלום:)
שישי ביצפר 8:00-12:00 כלוםכלכום בערב יוצאים ^^ יהיה כיף
שבת אולי בריכה אני צריכה להשתזף אני לבנה כמו הקיר ):

e l u l a

New member
בגרויותבגרויות../images/Emo153.gif

ראשון:בבוקר אני נוסעת עם כל הכתה שעשתה איתי את הבגרות באנגלית לרמלה לזהות את הבגרויות שלנו כי הבוחן לא שם לנו את המדבקות כמו שצריך
. אח"כ אני אעבור בבי"ס לראות את הציוני הגשה לבגרות, ובשאר היום אחרוש לי בבית למתמטיקה. שני:לחרוש למתמטיקה. שלישי:בגרות במתמטיקה. אח"כ אני מקווה לנסוע לת"א. רביעי:אין תוכניות,אבל יש משהו שאני רוצה לעשות ומקווה שייצא... חמישי:להתחיל לחרוש לתנ"ך שישי:לחרוש לתנ"ך והמירוץ. איזה חיים מגוונים!

Fragile rose

New member
שבוע מעצבןןןןןןןןן

יום ראשון - עבודה מ9, לחזור הביתה וללכת לרופאה כמה שיותר מהר יום שני - עבודה מ14:00 יום שלישי - -עבודה מ9 יום רביעי - עבודה מ17:00 יום חמישי - עבודה מ17:00, לראות את הבחור?
יום שישי - עבודה מ9, ולישון כמה שיותר, ולאדעת מה בערב יום שבת - לראות את הבחור? עבודה מ21:00

Oo The Gush Oo

New member
מרגששששש../images/Emo9.gif

ראשון- קד"צ, מבחן סופי במנהל. בערב אין לי מושג. שני- מבחן סופי ביישומי מחשב. בערב אין לי מושג, אולי לשבת עם נטי. שלישי- בבוקר סתם להשלים שעות שינה. בערב מסיבת סיום של הקד"צ. רביעי- אין קד"צ יותר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם =]] להתחפשן, ואח"כ מילוי ציפורניים. חמישי- קניות לצבא. בערב טרבין, חוגגים לי מסיבת גיוס ולסיון יומולדת 19.

OverSharing

New member
וואי וואייייייי../images/Emo103.gif

ראשון- ללמוד למתמטיקה כמו ילדה סנג'רית, להפגש עם מיכלי-?- ועם עמרי? שני- לבכות על מר גורלי [כי נאלצתי לעשות 5 יחל:(] וללמוד למתמטיקה שלישי- מתי הבגרויות?!?! חחחח לקום לקראת צהריים.. בגרויות ואז לבכות ולבכות ולבכות ולבכות ולבכות. בשמונה נפגשים לשיר שכבה של הפסטי רביעי- נראה לי שיש לי בי"ס.. פיזיקה וצילום (יש לי רעיון לעבודה על פוליטיקה. גאווווווון אני!). בארבע יום עבודה חמישי- יומולדת לנעם ועמית! אני חושבת שיש בי"ס.. בארבע יום עבודה ואולי בערב טעם העיר אם אני אספיק.

Miss Tika

New member
אהעאאעעהאאאאא

שביזווווווווווווווות שבוע בבסיס, ואלוהים כמה עבודה יש לי. אקחאחרערער ;[[[ אין לכן מושג כ-מ-ה זמן לא הייתי שבוע בבסיס רצוף (מפאקינג פסח אני ברצף מטורף של חגים, רגילות, תגלית, טיולים. מי אמר ב-י-ת ז-ו-נ-ו-ת)!!! אני כבר בקושי זוכרת איך הבסיס נראה. (גם אם היתי שבוע רצוף, היה לי מיד אח"כ איזה שבוע שבועיים חופש לרפואה) אז... א'-ה': שיבזון סופ"ש: דירה ריקה בת"א לשבועיים וחצי
(דווקא כשאני לא ברגילות?!)

למה לעזאזל אני ערה

ראשון: בצפר עד 12, קוסמטיקאית, לומדת לתנך ובערב חתונה לבן דוד שלי. שני: בצפר עד 2, הושפעתי מענבל וזה יום פנוי אז למה לא לסדר את הבגדים המבולגנים? שלישי: בצפר עד 2, מיצב בהבעה, לומדת ללשון רביעי: בצפר עד 1, יום פנוי :) חמישי: בצפר עד 3 - פשצים! :), יום פנוי שישי: התגשמות חלום בערב!!! :)

©big smile©

New member
שבוע אחרון למנוחה..

[יאללה, בשישי מתחילים ללמוד, אה?] יום ראשון בסביבות 12 אמא תבוא לקחת אותי מגיל [איכ, זה עוד 8 שעות :|]. אשב בבית לעשות את העבודה בפסיכולוגיה, ואח"כ כנראה אלך לערוך אותה. חזרות ב18:00-21:00 יום שני תל אביב עם חברות, לכבוד היוםהולדת של ספיר
יום שלישי אין לי מושג. נראה לי שאני אלך לביתספר להביא למורה לפסיכולוגיה את העבודה. אולי סוףסוף לתקן את המכנסיים. חדר כושר? יום רביעי חזרות ב9:30 ;[ לישון פסיכולוגית ב18:00, ואח"כ חזרות עד 21:00 יום חמישי חזרות ב17:30 ואני מקווה לצאת במשך כל השבוע, כי אין לי זמן בשבוע אחריו והלאה [עד ה2.7]. אז.. כדאי לחייך והרבה.

N o o s h y

New member
../images/Emo79.gifאל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן.

היום: קמתי מוקדם והקשבתי להקלטות בפלאפון מההופעה של אביב אתמול ('שחור לבן' מצוין
). בהמשך אני אחרוש ת'תחת למתמטיקה ואולי אקפוץ למרכז העיר כדי לקנות את האלבום שרציתי ולבטל את כרטיסי הטיסה, כי אין מישהו שיעשה את זה במקומי. שני: מתמטיקה כל היום+ שיעור פרטי מתישהו. שלישי: להתחפשן כל היום וללכת לעשות בגרות בשש בערב. איזו שעה תקועה סעמק. רביעי: עבודה מ10 עד 17 וישיבה. חמישי: ללמוד לתנך. שישי: סמינר ראשים למחנ"ק בקרית מלאכי. הל יהה. סופסוף אני אראה קצת את זוהרה :]

N o o s h y

New member
איך שכחתי!

מחר פריימריז בעבודה :] פעם ראשונה בה אני יכולה לממש את זכות הבחירה שלי. וביום שלישי בערב יש מש שכבגי+ משו לילדה מהכיתה שחוגגת 18. (ולאח שלי היה את האלבום שרציתי בבית כבר איזה חודש! איזה ילד מטופש גאד דמט!)

Liraz 6q

New member
שבוע טוב או משו..

ראשון- מבחן בתנך בערב עם חברות.. שני- עבודה שלישי- עבודה רביעי- כלום בטח ים או משו. חמישי-לומדת למתכונת באזרחות. המצב רוח חוגג.

little shorty

New member
סעמק עם המסיבת סיום הזאת..

עוד מעט החזרות מתחילות להיות כל השבוע ובקושי אני אוכל לעבוד. היום: ישנתי אצלו, לקח אותי הבייתה ואז לביצפר, ישבתי בחוץ, חיכיתי לחזרות והלכתי, ישנתי, עוד מעט עבודה בפיצה. יום שני: כנראה אני אצטרך ללכת לביצפר שוב כי יש לי כמה דברים לעשות, בערב עבודה בפיצה. יום שלישי: אולי אני יקפוץ לעיר לקנות לי נעליים, לקבוע לי תור למספרה, לקנות איפור, בערב עבודה באולם. יום רביעי: חזרות למשחק בבוקר, אולי נקפוץ לסבתא לקחת את כספי,בערב עבודה באולם, להתחיל ללמוד לתנ"ך. יום חמישי: כלום, עבודה באולם בערב, ללמוד לתנ"ך.

Immortality

New member
הוליקראפ

יום ראשון- ציף הלך ב-12 ורבע, התחלתי ללמוד מתמטיקה והייתי אמורה ללכת לחפש שמלה ירוקה עם דנה אבל אין אוטו. אז אני אמשיך ללמוד יום שני- ללמוד מתמטיקה, אולי מחר אמשיך לחפש שמלה ירוקה. חצי שנה עם אהובי3> יום שלישי- ללמוד מתמטיקה, אולי ים בבוקר אם אצליח לגרור מישהו איתי, בגרות במתמטיקה ב-6 בערב!!! :| יום רביעי- אני נטולתתתתת מתמטיקההההההההה עד הפסיכומטרי :| שזה הרבה!! זה איזה 3 שנים!!! וויייהיי :)) אלא אם כן אצטרך מועד ב' ואז רק אחרי ה-16 ביולי ו.. אעאעא קיבינימט לא מקדימים את המאוחר. יש מגן בקולנוע מעשי, ואז להתחיל ללמוד לבגרות בתנ"ך. יותר נכון לעשות את עצמי לומדת. חמישי- ללמוד, עבודה, ללמוד, למות שישי- תלוי איך אהיה בקצב של תנ"ך, אבל ברמת העיקרון אני רוצה להיות עם ציףשלי בסופ"ש. וביום ראשון שאחרי בגרות בתנ"ך. איכס

למעלה