תכנ"ש? :)

Lost Lullaby

New member
נמ

ראשון - בבוקר מגן מועד ב' של 004, אחכ... ללמוד שני- בבוקר שיעור חזרה אחרון במתמטיקה, ללמוד [מצחיק שאני אומרת את זה, מעניין אם זה יקרה באמת] שלישי- בגרות 003 004 [מתי זה באמת?], עבודה מ21:00 עד 03:00 +- רביעי לא ידוע [לסיים עבודה בסוציו'?] חמישי- מגן מעשי בתקשורת שישי- להגיש עבודת גמר?
עבודה מ10:00 עד 18:00 שבת- אני רוצה חמי געש או משהו

JuSt A GiRl 94

New member
אם אני כבר פה...

ראשון: פגישה עם היועצת (אלא אם אני אחליט להבריז מכיוון שזה מיותר לגמרי!), שיעור היסטוריה שאם אתה משתתף מספיק אתה מקבל ציון...כמו מבחן...לחרוש למתמטיקה! ללמוד לניתוח יצירות! שני: מבחן (אה סליחה, "עבודת כיתה") במתמטיקה, מבחן (זה באמת, המורה לא נמצא באירגון) בניתוח יצירות....פיתוח קול- אם אני אצליח ללמוד את זה אז תהיה לי השמעה ממש טובה...אוף נווו שלישי: סתם יום כזה שלומדים מלא...התנדבות ביד שרה בערב רביעי: שיעור חינוך מיני. לפחות זה על שיעור מתמטיקה...אנקור...מקווה שיהיה טוב חמישי: רואים ללכת שבי אחריו בשיעור ספרות? עזבו אתכם, יש סדנת כתיבה!!!

yaeli87

New member
הלוואי ויהיה שבוע כיף!

ראשון- בסיס עד 16:30 ואז אני לא יודעת. שני-משמרת כפולה. שלישי-בית,אולי חדר כושר...בטח לישון,לא יודעת. רביעי-בסיס עד 16:30 חמישי-בסיס עד 16:30 ובערב מסיבה ל3 חברות שהשתחררו. שבוע טוב בננות

טוב

ראשון-בי"ס,קצת מתמטיקה ואולי מיונים לקורס מסכם[מנהלה
] שני-חופש לפני בגרות
חרישה בעיקר
שלישי-חרישה כל היום למתמטיקה וב6 בגרות אעעע ואולי אח"כ פעולת שכבה רביעי-בי"ס,להתחיל ללמוד למגן בלשון? חמישי-בי"ס,לשון אעע שבוע של חרישה :[ אין לי כוח

Summer moved on

New member
עשיתי הליכה!:}

יום ראשון-תגבור במת' על הבוקר, אח"כ הביתה ללמוד מת'?:\ מממ בערב הליכה ויש מצב לבייביסיטר. יום שני-חופש לפני בגרות. לחרוש 003 ו005 לאחרונה בחיי:]] אחה"צ אבא בא ובטח ניסע לקניון לקנות נעלי ספורט חדשות [ואולי טבע נאות] ולשבת באיזה ביתקפה. יום שלישי-לקום ב11:00 ככה, ב13:00 בגרות במת':|:|:| וב15:00 בערך השאלון השני. ואז גומרים עם זהההההה!!:]] הקלה הקלה. אני כ"כ רוצה להיות שם כבר! בערב יוצאים לחגוג או משוP: יום רביעי-בגרות בקולנוע. אחה"צ מפגש-פולין. יום חמישי-אני שוקלת להבריז מבי"ס ולנסוע לשנקין, ממש בא לי קניות ואני צריכה תל אביייייב לווריד. אולי אציע להדר לבוא איתי וניסע על הבוקר:]] זה יהיה נהדר. ואם לא אז ביתספר ובערב לצאת או עבודה.

המנמנ

ראשון- בבוקרר ריכוז במת', שנ"צ, מת' עם ניתאי, ישב"צ, שיעור פרטי במת'. שני- בעיקר בעיקר מת' שלישי- בבוקר לעבור על כל המתכונות שעשיתי מ, לישון צהריים 5- פרידה מהמורים למת' 6- בגרוווווות [[: ואז נו מור מת' פור אבר, אחרי זה לחזור לכפר ולעזור לתלות שלטים ובלילה יוצאים לחגוג את סופה של המת' בחיינו. רביעי- לישון עד מאוחר ובערב לצאת [: חמישי- ללמוד לתנ"ך ובערב יוצאים שישי- בבוקר גיוסים ביסודי ויום ירוק בשבט שבת- תנ"ך תנ"ך תנ"ך [הבגרות למחרת]

עוד תוכניות

בראשון היו גם מיונים לקורס מסכם אתמול גם עשיתי סיבוב עם שירה בערב [: והיה טוב ומחר יש מסיבת סיום מת' אצל המדריכת שכבה שלי [שגם היא אגב, עושה היום בגרויות ומשלימה אותן] ובשבת אולי טיול טרקטורונים [[:

mkarin

New member
ווהו!!!!!! לא.

ראשון - לשים את המחשב בתיקון, בגרות ב-13:00. לחזור הביתה, ללמוד למתמטיקה :S ואני אנסה להספיק להליכה. שני - חופשת בגרות, ללמוד למתמטיקה :S שלישי - בגרות במתמטיקה, טעם העיר [אולי], אני אנסה להספיק הליכה. רביעי - מתמטיקה 006, שיעור נהיגה, יום הסטודנט! חמישי - לא נראה לי שאני אגיע לבי"ס, אולי רק מבחן, אם יהיה. הליכה, לצאת בערב לאנשהו. שישי - עיתון בבוקר, אולי מסיבה בערב. שבת - ללמוד לבגרות בתנ"ך.

mkarin

New member
תגבורים, 006, היא כבר התחילה.

היא שמה לנו משהו כמו 15 שעות של 006 עד סוף יוני... תודה :) אני ממש מקווה להצליח.

mkarin

New member
שני עד חמישי.

ואין הופעות אם אני זוכרת נכון אלא אוכל. ואם התכוונת ליום הסטודנט
זה מ-3 בצהריים, ויש ברי סחרוף, עברי, סינרגיה ושלמה ארצי :)

SuGaRBabe1

New member
נראה לי שהולך להיות שבוע טוב :)

ראשון - טיול חיילים לירושלים, אני צריכה להיות בכותל ב-9 וחצי ואין לי מושג איך אני עושה את זה. נראה לי שזה אומר לקום ממש מוקדם :[ חוזרים מתישהו בערב, ואז יש הופעה של איזה אחד שחברה שלי יוצאת איתו בבלום בר בת"א, אז אני אלך איתה ואז נשב לשתות איתו ועם חברים שלו. יהיה מצחיק :) שני - לא יודעת מה בבוקר, אבל בערב טעם העיר! איך התגעגעתי, שנה שעברה הייתי בבסיס כשהיה. שלישי - כנ"ל, אולי טעם העיר גם בערב P: רביעי - יומולדת לחברה
אני אמורה לחזור לבסיס אבל עדיין לא החלטתי אם אני לוקחת את היום שחייבים לי על היום הזה. גם יומולדת לחברה, גם יום הסטודנט בערב [עברי וברי, שלמה ארצי וסינרגיה], וגם בא לי בטוב לחזור לבסיס רק לחמשוש. כדאי? חמישי - חוזרת לבסיס. או שכבר שם מיום רביעי, עדיין לא החלטתי. בכל מקרה, משמרת בוקר... שישישבת - בסיס..

../images/Emo203.gif הכנס נושא הודעה

מחר -חופשת בגרות, סטודיו מ 6 וחצי עד 11 שני -חופשת בגרות, לומדת עם דנה שלישי -בגרות במתמטיקה ב 6 בערב..מה שאומר שגם יום שלישי הוא חופש רביעי- בצפר מ8 עד 3 וחצי
,סטודיו מ 6 וחצי עד 11 חמישי- בצפר מ9 וחצי עד 1,סטודיו מ8 וחצי עד 10 שישי- בצפר מ8 עד 2,שיעור פרטי באנגלית, בערב או עם החבר או עם הבנות ניצא לאנשהו... מוגשת על 95 למתמטיקה
באסה. שבוע נעים
ובהצלחה לכולן ביום שלישי!!!

Small talk

New member
מה?!

תגידו כלכן נפלתן על הראש? 95 זה ציון הגשה מעולה, הלוואי שעל אחד השאלונים יגישו אותי ככה... איזה את עושה?

moruush

New member
"איזו מין שלווה ולא עושים שום דבר.."../images/Emo100.gif

יום ראשון - ביה"ס, בלומפילד
[במקום חזרה על הלהקה
] יום שני - ביה"ס, קלאסי, ג'אז, מודרני כפול.
יום שלישי - ביה"ס, אין פעולה אז כנראה לקניון עם חברות לקנות מתנה לחברה ;] יום רביעי- ביה"ס, קלאסי. יום חמישי- ביה"ס, מיצ"ב במתמטיקה, חזרה על הלהקה. wish me luck :)

Shusho

New member
טרללה

מחר בבוקר אסע לרמת גן לקחת משכורת מהעבודה שעוד לא לקחת ממרץ. עידן יאסוף אותי משם וניסע אליו ביום שני בבוקר הוא יסיע אותי הביתה חזרה והוא ימשיך לבסיס שלישי והלאה לומדת לבגרות בתנ"ך פלוס מגנים בגיאוגרפיה.

למעלה