תכנ"ש? :)

GoOni

New member
אע.

ראשון- יום חסר תועלת לחלוטין בבית ספר. אולי חוץ משעתיים מחשבת. חזרתי עכשיו, ואני אלמד מתמטיקה עד הערב. שני- מתמטיקה all day long. צריכה גם ללכת לתופרת לקצר ולהצר מליוני זוגות מכנסיים. שלישי-ב8:00 שיעור נהיגה, אחר כך בגרויות ב002 ו003 (מישהי יודעת מה השעות של שתיהן?). אחר כך מסיימת סופית את הסרט שלי, ואחר כך לומדת היסטוריה. רביעי- יום מגמה ראשון אחרי מליון שנה, בדיקת סאונד לערב הקרנות, שיעור נהיגה ב15:20 ואז המון היסטוריה. חמישי- בית ספר, ואז אני בטח אלך למישהו (יעלצי?) ללמוד כמה שאני אוכל להיסטוריה עד הערב הקרנות. (ב19:00 בתלמה ילין, תבואו:]) שישי- לקחתי יום בחירה ואין מאושרת ממני. סתם נו, היסטוריה כל היום, אבל אני אשתדל להיות נחמדה לעצמי ולפחות לאכול ארוחת בוקר איפשהו.

Cranberry Sauce

New member
פשששששש.

היום- היה בית ספר, וחוץ מזה יש לסגור את עניין המצלמה ויש מצב לשוטטות עם חברים בערב. מחר- יום משגע של לימודי כיף עד אחת או שתיים, לא זוכרת, לדבר עם איתי על העבודה בספרות, ואח"כ רק אלוהים יודע. שלישי- יום לימודים מעצבן (אפילו שאני מדעים ואין דינה, יאהההה), אחריו אני ולורי נוסעות לספריית הלנה רובינשטיין בשביל העבודה בתולדות, מה שיקח עד הערב פלוסמינוס. שיט. רביעי- אולי צהרי הוללות בבית ריק של איזה חבר, ואם לא אז נראה. הלוואי וזה יקרה. חמישי- לא חושבת שיש משהו מתוכנן.

GoOni

New member
בטח שיש משהו מתוכנן לחמישי.

ערב הקרנות שביעיסטים ב19:00 בבית ספר. איך שכחת? D:

GoOni

New member
יו שירה תבואי:]:]

חשבתי שזה יהיה חוצפה להזמין אותך ושבמיוחד תבואי מחיפה, כי זה רק ערב שביעיסטים. זה אפילו לא בסינמטק או משהו. אבל תבואי, תבואי עם מוכמוכ ויעל!

FELIX inc

New member
מה קרה לביכו?

טוב, אני אשתדל והכל :X כי יש לי מתכונת באיכסטורי ביום שישי.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo126.gif

יום ראשון: היה אמור להיות לי בייבסיטר אבל היא ביטלה אז סתם ישנתי קצת
יום שני: אירובי, אולי ללמוד קצת למתמטיקה יום שלישי: טעם העיר יום רביעי: בייבסיטר ופעולה... אחד משניהם אני חייבת לבטל יום חמישי: אירובי יום שישי: כנראה בערב לנמל יום שבת: פעולה ואולי ללמוד כמובן שכל יום גם בצפר חח

EROTOMANIA

New member
היי

אני עובדת מעל 50 שעות בשבוע. כל יום. אין לי יום חופש. אבל יהיה לי כסף :]]] וזהו.

Tin Doll

New member
עכשיו זה יותר ברור

ראשון: ב12 היה לי ראיון בהדסה הר הצופים לש"ל, וגם עברתי מחלקה מחלקה ודיברתי עם הבנות שירות והצוותים... היה ממש נחמד, אני מתה לחזור לשם כבר וכמובן... להתקבל! שני: ירדתי לעיר לקבל תוצאות בדיקה (שליליות!!!
), אח"כ לרופא משפחה וא.א.ג, בית מרקחת והביתה. שלישי: 9:00-13:00 עבודה, בערב הייתי אמורה לצאת עם חברה לשתות קצת, אבל בסוף כנראה שלא... רביעי: ב12 פסיכולוגית, אח"כ מקווה לבקר את סבתא. חמישי: 9:00-11:00 עבודה, בערב אוווולי יוצאת. שישבת: אצל החבר.

למעלה