תכנ"ש!

שינוי קטן

בשלישי מסתבר שיש לי שעתיים תנ"ך +לבדוק ציוני הגשה לתקשורת ובערב כנראה הצגה עם אמא

The Bitter End

New member
אני שולח לך צליל מכוון...

שני- ביצפר, מתמטיקה=[ שלישי-ביצפר, חזרות[הן מתחילות להזכיר משטר פאשיסטי!], מתמטיקה=[ רביעי-ביצפר,מתמטיקה=[, שיעור פרטי. חמישי- ביצפר ולא יודעת, אין לי ממש חייםD: ולגבי סופשבוע לא יודעת, אולי תחרות.

the mush

New member
"אחרי שנים של חוסר ודאות"

שני: בעקרון אין ביתספר. ב10 שיעור פרטי במת' וב1 וצי באזרחות. שלישי: מועד ב' ריצה 20 דקות- שואההההההה רביעי: כלום? -צריך לקבוע עוד שיעור במת'- חמישי: מועד ב' במת'
שישי: אין ביתספר. טיול לג בעומר באיחור של שבועעע

RainbowL

New member
אין לי כוח

ראשון- חופש ל"ג בעומר הייתי אמורה ללמוד למחשבים שני- בי"ס עד 2 נראה לי- מבחן במחשבים בשש משהו משפחתי בערב נצא עם אמא כי יש לה יומולדת שלישי- בי"ס עד 3 פעולה כרגיל רביעי- בי"ס עד 2 ללמוד תלמוד הנהגה רבע ל-9 חמישי- בי"ס עד 4- מבחן בתלמוד יומולדת להילה אז בטח תתבטל הישיבה ונעשה לה הפתעה בים :)

Bitch47Percents

New member
יאללה, שבוע חביב כזה.

ראשון- הייתי בשמע מ9 עד 2 בערך, אחרי זה קצת קניון עם בתדודה שלי שיצאה לאפטר וקניתי שתי טוניקות חמודות מקסטרו באדום ובשחור, וגם קיבלתי מתה מוומן אונלי, כי אני לקוחה נאמנה או משהו
שני- צבא בוקר עד בערך 12 וחצי ואז אני נוסעת לאיזה משהו עם יחידה של מודיעין שיש להם מתנדבים חרשים, וביקשו שאתרגם להם טיול לשפת סימנים שלישי- צבא, בצפר כרגיל, אחרי זה רופא יחידה בתקווה שלא יעשה בעיות ויאשר לי את הטיפול, ואז ישיבת חיילות-צבא-שמע.. הולך להיות ארוך ומתיש. רביעי- בצפר קצר, אחרי זה קצת הביתה ואז מספרה וקוסמטיקאית. כולי קופיף.. בערב ענבלי באה ונחגוג ביחד עם רותם את היומולדת של ענבל, כנראה בכיכר רבין בבית קפה נסקפה אומשו, יש הופעה של מוש.. ענבל ישנה אצלי אחרכך חמישי- בצפר, בערב בר מצווה לאיזה בן דוד רחוק בגן ליד זיכרון.. אולי ננצל את ההזדמנות לפגוש את הקצין. יאללה, יהיה שבוע טוב.

Bitch47Percents

New member
שינוי דרסטי בתוכניוץ.. גימלים גימלים.

שני בערב חזרתי הביתה עם כאבי בטן נוראיים, ולא יכולתי לישון.. סחבתי את כל יום שלישי, ובסוף הרופא יחידה הפנה אותי דחוף למיון לא עברו 3 שעות ונכנסתי לניתוח. נו מור אפנדציט פור מי.

Bitch47Percents

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עכשיו יש לי 3 צלקות קטנטנות שהרופאה טוענת שאחרי ההחלמה המלאה לא יראו אותן כמעט משהו הזוי כזה

tamarosh

New member
גם פיצק שלי עשה לפני שנה וחצי ויש לו עכשיו

צלקת נורא חמודה שם

טוב

ראשון-ישנתי עד 5 וחצי ככה חרישה לתולדות,קצת מחשב שני-בי"ס,חרישה לתולדות שלישי-בי"ס[באה רק לשעתיים תולדות ואולי לשון],חרישה לתולדות,פעולת שכבה[בספק] רביעי-מגן בתולדות אעע,אח"כ בי"ס כרגיל,ואחה"צ פעולה ואולי קצת ללמוד למתמטיקה חמישי-בי"ס,ללמוד למתמטיקה[אולי מתמטיקס] שבוע טוב.

josie1986

New member
כאב ראש מעיק

היום - יום טירוף של נסיעות. הייתי בירושלים, בת"א ובגלילות והחום הורג אותי וכואב הראש והטלפונים... אוף למוווות! מחר - בבוקר יש לנו איזה טקס בקריה, אח"כ מנוחה ואחתוך מוקדם. בערב הופעה של דיויד ברוזה ומיומנה, חינמי
שלישי - מנוחהההה. אמנם אני בצבא אבל תמו ימי הטחינה ואני מתחילה להתחפש"ן רשמית. רביעי - כנ"ל. חמישי - כנ"ל.

MaddyD

New member
ארןף

ראשון - חזרתי מהשבת.. סידורים, ספינינ לישון שני = עובדת בבוקר, צבא ערב וחדכ שלישי - בוקר צבא, אחהצ ארוחה עם אבא, סידורים ובערב ספינינ רביעי - כנל שני חמישי - קמה מאוחר, צבא ערב. נחה לשם שינוי שישי - עובדת בבוקר, בערב נראה כבר

Shusho

New member
טוב יאללה נעשה את זה

ראשון: עשיתי כלום, ואז מישהו דפק בדלת וזה היה עידן
. רק שהייתי אמורה לצאת תוך חצי שעה ככה שהוא לא היה פה הרבה. ואז נסעתי עם אמא לעיר וקנינו מסקרה ואודם וקופסה לאיפור ומראה נורמלית ופלאפל
שני: עבודה בחנ"ג, וגם לברר מתי המבחן השכבתי. אולי נסע לראות את דודה שלי. שלישי: לא יודעת, בגרות עיונית בספורט? רביעי: כלום חמישי: כלוםםםםםםםםםםם

GoOni

New member
לא רוצה לחשוב על זה;;

אני עושה מהזיכרון, אז בטח אני אשכח קצת דברים. ראשון- התעוררתי מוקדם, ב9:00 כזה, כי עדיין אנשים מתקשרים לפלאפון שלי וחושבים שהוא של אמא שלי (החלפנו כבר לפני שנה כמעט). עשיתי עבודה בספרות ארבע שעות, השקעתי ממש, ואז נסעתי לגבעתיים לערוך. ערכתי עד 20:30, וחזרתי למזכרת בתיה, ואז אבא הסיע אותי לרחובות (אין שום הגיון בזה, פשוט הגלולות היו בבית של אמא ובגלל זה גם לא יכולתי לישון אצל בן אחרי העריכה ו... מבאס.) שני- מגיעה לבית ספר ב8:00 במקום 9:00 כדי לעשות שטויות לערב הקרנות. פיכס. אחרי זה בית ספר עד 15:00, ואז עריכה, ואז בן. שלישי- בית ספר עד שלוש, שיעור נהיגה בארבע, ואז ללמוד למתכונת במחשבת ישראל ולמתמטיקה. |הדגשרביעי- יום הכנה למחשבת, שמשום מה מילאתי בשיעור נהיגה כפול (12:00) ופסיכולוגית (10:00). וואטאבר. אני מקווה שאני אספיק ללמוד את החומר ההזוי הזה (קבלה), ונראה לי שאני קצת בטוחה בעצמי מידי. חמישי- מתכונת במחשבת ואז עוד שטויות לערב הקרנות ואז אולי הרבה הרבה עריכה.

GoOni

New member
כן,

אני יודעת שרק גברים מעל גיל 40 לומדים את זה. זה הדבר הכי מוזר, מרתק ו'פותח את הראש' שלמדתי אי פעם. אבל זה לא קל.

little shorty

New member
אז מה אם יום שני היום?

סיכום שבועי אני כבר לא ארשום כי יש מלא תגוביישן. מה קשור? לא יודעת. יום ראשון: חזרתי הבייתה מהכינרת בשלוש וחצי בצהריים שזופה מתמיד ונשפכתי לישון, בערב קמתי אכלתי את הסיני המוזר שאמא שלי הכינה ונסעתי לישון אצל הטבחון שלי. יום שני: ביצפר קצת, הבייתה לישון. יום שלישי: ביצפר, עבודה ערב. יום רביעי: לישון לישון, אמורה לעבוד בפיצה בערב אבל אני רוצה ללכת להתלמדות באולם אחר אז אולי אני אוותר, ללמוד לתנ"ך. יום חמישי: יום חופשי, ללמוד לתנ"ך. יום שישי:מתכונת בתנ"ך, אמורה לעבוד נראה מה יהיה.

little shorty

New member
עיוני?

עיוני סיימתי בכיתה י"א. או מעשי? כאילו על הסרט? באמת לא אמרו לנו מתי הבגרות על הסרט. רגע זה יום רביעי? |

Lost Lullaby

New member
לאלא. מחר זה עיוני 3 יח"ל

המעשי זה אינדוידואלי, לכל בית ספר זה תאריך אחר לנו זה עוד שבועיים ואף אחד עוד לא סיים לערוך

למעלה