תכנ"ש!

EROTOMANIA

New member
יאיי. עוד לא ברור לי לגמרי.

לא קיבלתי עדיין את הלוח זמנים החדש בעבודה. יום ראשון: עבודה, ואז לחרוש למבחנים יום שני: עבודה ולחרוש יום שלישי: מבחנים סופיים, ואז חופש חופש יום רביעי: חופש, אין לי מושג מה אני אעשה עם עצמי. בדרך כלל אני מתעוררת עם קולין לצידי ואנחנו מכינים ארוחת בוקר ביחד :[[ יום חמישי: עבודה ומשכורת ובלה. ובתכלס בא לי למות.

Oo The Gush Oo

New member
עצביםםםםם

ראשון- מורן, נטי, דנה ואני מתכננות לנסוע לאנשהו. עוד לא ברור אם סתם סיבוב או ים, אבל משהו. אחרה"צ אני אתחיל לארגן תיק. שני- אילת עם הקורס. שלישי- אילת עם הקורס. רביעי- בעיקרון כל הבנות מתכננות להישאר באילת עוד יום, אבל אני לא סגורה על זה שיהיה לי טוב שם יותר מידי (הבנות שם לא בדיוק הטיפוסים שלי, אני בקושי שורדת כבר.) אז אני מניחה שאני כבר יהיה בבית ויסע עם אמא לקניון או משהו. חמישי- קד"צ, חוזרים לשגרה. אולי טרבין, יפית סוגרת, עידן סוגר, ליאורי יוצאת. (כפרה עליה התגעגעתי אליה.) שיהיה שבוע טוב חוות!

שבוע נוראי../images/Emo219.gif

ראשון- להשתדל לישון,מחשב,טלוויזיה,אכילה,ללמוד למבחנים שני- מבחן במתמטיקה,ללמוד למבחנים שלישי- ללכת למעיין,ללמוד למבחנים רביעי- להשתדל לברוח שוב משיעור פרטי D:,ללמוד למבחנים חמישי- בת מצווה למוראל >.> שישי- יום הולדת לדודה שלי :|

Adi ע ד י

New member
תמרי לפוסטמה מזל טוב../images/Emo48.gif

[הכוונה למוראל לא לדודה שלך אם יש אי הבנה :\] ותעדכני אותי איך היה בבת מצווה שלה! ד"א- מתי התאריך שלך? שחכתי תסלחי לי?

26.4 שלי../images/Emo219.gif

ונו,אני אסלח לך,כי אני גם לא זוכרת את שלך בדיוק [תזכירי לי..P:] היא לא פוסטמה כמו שרון וירדן. אבל פוסטמה גם כן. [ועוד עכשיו היא יושבת מלפני]

להלהלה ../images/Emo9.gif

ראשון- יומולדת לי!
שני-ביה"ס,חדר כושר שלישי-ביה"ס חדר כושר רביעי-בייביסיטר,ביה"ס חמישי-ביה"ס,חדר כושר, לצאת בערב(?) שישי-חדר כושר,לצאת בערב שבת- ?

יאי הפעם יש מה לכתוב!!

ראשון - לקום ב11:00 במקום ב12:00 אחרי שהעירו אותי ;[ ללכת לקריה ב1430 לתדריך.. לחזור הביתה, אולי לעשות פן ואז חינה בערב. ואולי גם חברות בערב. שני - פן בבוקר אם לא עשיתי היום, חברות בשלב כלשהו של היום והכנות לחתונה, ובערב חתונה. אה ולראות את חברהשלי כי זה בקיבוץ שלה.
שלישי - חוזרים לצבא.. לקבל את החיילות החדשות שלי, שיחות פתיחה ועבודה שוטפת. רביעי - עבודה שוטפת וב-1700 אני נוסעת לחיפה ליום הסטודנט בטכניון [ונאמר אממממממן] ויהיה כיף :) חמישי - חוזרים לבסיס, וב1500 יוצאים בביתה שלי..

Lost Lullaby

New member
פצ

היום אני אמורה ללמוד לתקשורת, אבל אל תגלו לאף אחד. שני- לומדת לתקשורת, הולכת לקבל את הציון מגן בתקשורת, מפגש כיתתי [??] שלישי- לומדת לתקשורת ומקללתץ את הרגע בו הצטרפתי למגמה רביעי- בגרות בתקשורת, עבודה [משמרת אחת הוא קבע לי. אחת!!! שיזדיין] חמישי- משתעממת. אולי כדאי שאתחיל לעשות את העבודת גמר בסוציולוגיה. שישי- בבוקר שיעור מתמטיקה, נראה אם אלך שבת- הגשתי משמרת, אבל לאאא. ]:

mkarin

New member
ווווווהווווו

אין לי על מה להיות כל כך שמחה, עדיין טוב לי מאתמול :]] יום ראשון: היום, ללמוד לבגרות פנימית בתעבורה שיש לי מחר [WTF?!], תור לרופאה אחה"צ יום שני: לימודים, שיעור נהיגה יום שלישי: אני עושה לעצמי חופש אז בטח לקניון עם אמא :] בא לי שמלה יפה כזאת. יום רביעי: לימודים, בטח יהיה שיעור נהיגה. יום חמישי: לימודים, להיפגש עם חברה :) אירוויזיון עם המשפחה בערב יום שישי: עיתון בבוקר [למרות שלא נראה לי שאני אגיע] אולי לקניון גבעתיים עם ענבלי לנסות את הדבר החדש הזה שהקימו באמצע הקניון [אני נורא רוצה ללכת כבר כמה ימים אבל משום מה עכשיו אני אפילו לא זוכרת מה זה ><
בערב אולי נצא או משהו שבת: לא יודעת :] הא, וכל השבוע - לחרוש לתנ"ך.

מיאו ../images/Emo42.gif

אני לא אוהבת את התכנונים השבועיים האלה, בד"כ אני מוצאת אותם מעט מאיימים (ככה לראות במקום אחד את כל הדברים שאני צריכה לעשות השבוע) אבל שיהיה (מה לא עושים כדי להתחמק מלימודי האזרחות). ראשון: ללמוד לאזרחות שני: ללמוד לאזרחות, שיעור גיטרה (אחרי חודש כמעט שלא היה
) שלישי: בבוקר - ללמוד קצת לאזרחות ואח"כ להתחיל ללמוד לקראת המסכם במחשבים. רביעי: ללמוד למסכם במחשבים חמישי: בבוקר - מסכם במחשבים; אם אני אחיה אחריו אני אלמד עוד קצת לאזרחות. שישי: הופעה של מוניקה סקס שאני מקווה ללכת אליה (אם אני לא אהיה בלחץ מידי לגבי אזרחות) בין לבין - לנשום, לנהוג עם אימאבא לאן שהם רק ירצו לקחתני, לברר מה הבחור רצה, לסדר לי את הקלסר מעבדות ביולוגיה כי בטח בקרוב נצטרך להגיש אותו. {אם תהיתן למה אני לומדת כלכך הרבה זמן מראש לאזרחות ואח"כ לומדת למחשבים ואח"כ חוזרת ללמוד לאזרחות אז זה בגלל ששבוע הבא הולך להיות לי שבוע לחוץ בטירוף, שמתחיל במסכם באזרחות ביום ראשון. בגלל שאני יודעת שאני לא יכולה ללמוד יותר משעה רצוף לאזרחות, אחרת אני נרדמת, לקחתי לי הרבה ימים ללמוד כדי לא להרגיש יותר מידי לחוצה לגבי המסכם הזה וככה ללמוד באיזי} שיהיה לכן שבוע נהדר, יקירותי

למעלה