תכנ"ש!

לא סופי אבל

היום - ב1 עבודה ואז אחרי זה הולכת לשבת עם חברים בגן בשכונה שלי שני - עבודה מ11 ואז בערב אולי אני אפגוש את ניקו או משהו כזה שלישי - עבודה ב11 ואז עם חברות לת"א כנראה רביעי - עבודה ב11 ואז בערב הולכת לראות את ידיד שלי מופיע ברנטו חמישי - עבודה ב11 ואז יוצאים לרנטו\אידאה כולם אבל זה בטח ישתנה עוד מליון פעם ]:

Miss Tika

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- קמתי ב10, עוד מעט אסדר את החדר (דיי הגיע הזמן. בקשה שמישהו יכריח אותייייייי), ב6 קבעתי אצל הקוסמטיקאית, אני רוצה עוד לפגוש את נגר, אולי גם לקפוץ לקניון. שני- תגלייייייייתתתתת!!!!!!!!!!!!1111 ואבד לי הלו"ז ;[[ אני חושבת שאנחנו מתחילים בבית ג'וברין. חח באמת כדאי שאני אדבר עם הילה ואברר לאן אני צריכה להגיע מחר ומתי. ואמן שהשרב יפסק כי אנחנו אמורים לסוע לאילת מחרתיים. שלישי- מטיילים בדרום, לא זוכרת איפה, יש מצב שמצדה, או ים המלח.. אוף אני לא זוכרת, אבל איפה שהוא בלו"ז כתוב לי DEAD SEA SPA
מה יותר אדיר מזה מהההה. רק תחזיקו לי אצבעות שילך לי טוב עם האנגלית ושאני אצליח להסביר לקנדים מה אני עושה בצבא ומה זה מאבחנת מחקר. חח. רביעי- אילת, ונוסעים צפונה נראה לי. בדרך יש עין גדי וכלמיני כאלה. חמישי- דגניה! לא זוכרת תלו"ז ;[ שישי- קצת דגניה ובטח איזה מסלולון בצפון, וחוזרים הביתה! חיים דבששששששששששש

Miss Tika

New member
יואוא איזה נשמה!!../images/Emo23.gif

תודה מתוקה, שיהיה גם לך שבוע מופלא
(דוגרי כיף בצבא חח)

למה תמיד אני קמה בשעות כאלו >: ../images/Emo71.gif

אני לא רגילה לישון יותר מחמש שעות וזה מעצבןD: אויש יש לי שבוע נורא נחמד כזב :) טוב אללה! ראשון קמתי לפני חצי שעה [
] אני בטח אחזור לישון עוד מעט לומדת אחה"צ להיסטוריהה בערב הולכת עם מאיצ' לקניון ^^ שני ביצפר 8:00-14:00 נשארת אחרי ביצפר עד איזה 4-5 לעשות הדרכה לטיולשנתי של כיתות ז' לומדת איכשהההו לשל"ח בערב-הפתעה P: שלישי ביצפר 8:00-13:00 נשארת שעה-שעתיים להדרכות חוזרת הביתה מארגנת דברים אחרונים רביעי טיול שנתי של כיתות ז'!!!!1הורי!!11 D: יוצאת כמשצי"ת חמישי טיול שנתי של כיתות ז' :) חוזרת הביתה שפוכה ולא באה למחרת לעשות תבוחן במתמטיקה P:

Adi ע ד י

New member
סתם שבוע מטומטם:\../images/Emo48.gif

ראשון-ניסיתי לישון עד מאוחר בגלל שהלכתי לישון אתמול מאוחר מאוחר אבל לא הצליח אמא שלי התחילה בנקיונות שלה :\ קיצר עוד מעט שומרת על אחותי-ככה כל שבוע וזה מתחיל להימאס! שני-לימודים, הולכת ליובל מלא זמן לא הייתי אצלה נראה איך יהיה. שלישי- לימודים, שוב לשמור על אחותי וגם זה קבוע כאילו שאין לי מה לעשות! רביעי- לימודים, וזהו לא יודעת עדיין אין תוכניות. חמישי-כנ"ל. וזהו שבוע טוב בנות

N o o s h y

New member
מרנין.

ראשון: קמתי כולי מסטולה ואימא שלי מזיינת לי בשכל על הבוקר שמישהו נפטר הלילה מהרעלת אלכוהול ושמדא טיפשלו בכ50 בני נוער שיכורים. טוב אימא!! בוקר טובבבבב!!! חח. התכניות הן ללמוד מתמטיקה ותנך. נראה מה יצא מזה. שני: תגבור מ8 עד 10 במתמטיקה. אחרכך אולי אני אעשה מבחן שיפור ציון... לא ממש למדתי אז לא יודעת מה לעשות. אני עובדת שוב מאחת עד שש. אולי בערב אני אלך לסנדת איפור חינם הזה סופסוף :] שלישי: יומפעילות. ללמוד. רביעי: עבודה מ11 עד 16. ללמוד. שיט. יש גם ישבצ ב18. בלאט. חמישי: מקבלים משכורת! עבודה מ12 עד 17 ושיעור פרטי במ"מ. שישי: עבודה מ11 עד 16 וללמוד.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo69.gif

ראשון- יםםםםםםם סופסוף אחרי שלא הייתי 80 שנה D: שני-אימון. ללמוד למבחן במדעים
שלישי-מיצ"ב פנימי במדעים. כיח >.> ואימון רביעי- אימון חמישי-משחקקקקק סופסוף. חצי גמר אליפות המדינה :0 יאבא שישי-סטריטבול D: לא לומדים נהנהנה שבת-אם נעלה שלב אז סטריט בול D: אם לא, אז סתם ללכת לראות

Moreiro

New member
וופידו

ראשון - ללמוד ערבית ומתימטיקה [איך אני לא רואה את זה קורה..], בסטודיו מ4 עד אלוהים יודע מתי. שני - מגן בערבית, שיעור נהיגה שצריך לדחות, אולי חברה באה, חזרות בביצפר בערב. שלישי - ביצפר, אצל זו שאני מלמדת, חזרות בביצפר בערב, ללכת להוציא כרטיס עבודה, לסדר את החדר. ללמוד מתימטיקה!! רביעי - ביצפר, אולי אולי אולי יום הסטודנט בחיפה? אבל בטח לא>: אם לא אז בסטודיו גם כמה שעות. ללמוד מתימטיקה!! חמישי - ביצפר, בסטודיו מ6 עד 10 שוב הצילו. מתימטיקה!! שישי - נראה>: שבת - גם. [ומתימטיקה!!!]

moruush

New member
../images/Emo27.gif

יום ראשון: קמתי לפני 20 דק' [8 שעות.] אולי לקפוץ עם חברה לחברה בערב - סטודיו. יום שני: ביה"ס, סטודיו, סטודיו, סטודיו.
יום שלישי: ביה"ס, סטודיו, חצי פעולה, יום הורים, מבחן באנגלית. יום רביעי: ביה"ס, סטודיו וכנראה קניון. *אין לי כוח.

../images/Emo203.gif לא רוצה שזה יתחיל בכלל ../images/Emo4.gif

היום חזרתי הבייתה ב2 כי היה מעפן, קמתי ב6 ונסעתי לטיפול, חזרתי לישון עד 10 וחצי ונסעתי עם אמא לקניון בפתח תקווה יש סטודיו היום מ7 עד 11
שני בצפר מ8 עד 4 [אם אין שביתה] ,מתחילה ללמוד למתמטיקה
שלישי בית ספר חסר התחשבות!!מי שמע שלא נותנים יומיים לפני מתכונת?!?!!! בצפר כנראה מ8 עד 2, ללמוד למתמטיקה
רביעי חופשת מתכונת-ללמוד למתמטיקה סטודיו מ7 עד 11
מתכונת במתמטיקה סטודיו ב8 וחצי עד 10

EVE Lights

New member
לרצוח את כולםםם.

גאד חם לי ואני עצבנית. היום - הייתי בפסיכומטרי מ- 9:00 עד 14:00. עכשיו חזרתי הביתה, עשיתי קנייה לאמא בסופרפארם והתעצבנתי קצת כי טעו לי בתלוש שכר. לא נורא, יחזירו לי את זה בחודש הבא. המשך היום - נמנום קל, מקלחת ושיעורי בית. מחר - עבודה 8:30-15:00. אחה"צ שיעורי בית. שלישי - עבודה 9:30-15:30. אחה"צ שיעורי בית. רביעי - פסיכומטרי 9:00-14:00, בערב עם אביב. חמישי - לא יודעת, כנראה רק שיעורי בית כי אני לא רואה עוד תוכניות כרגע. הכל נתון לשינויים. -מתה-

EVE Lights

New member
רביעי ושישי אני מבקשת!

הממ סתם כי זה היום היחיד שנוח לשנינו בשבוע ראשון-שני תחילת שבוע ועמוס לי ועמוס גם לו בעבודה שלישי בערב הוא לומד עד מאוחר ולי גם ככה יש בבוקר פסיכומטרי רביעי בערב זה טוב וחמישי .. אני רואה אותו בשישי, אז לא צריך להיסחף
נראה לי אחלה דווקא הסידור הזה חוץ מהעובדה שלפעמים יש לו ישיבות מעיקות בימי רביעי וזה מעצבן אותי

EVE Lights

New member
ebay ../images/Emo13.gif

אבל משו שם שקשור לפרויקטים בחו"ל אז לפעמים משאירים אותו עד שעות מאוחרות :[[

Tin Doll

New member
לא בטוח

ראשון: כלום, בערב בת מצווה לבת דודה שני: ב9:00 יום עיון וראיון של חינוך מיוחד במשרדים של האגודה להתנדבות, אחה"צ ללכת לבנק! שלישי: 9:00-13:00 עבודה, אחר כך אולי אולי עושה איזו מתכונת רביעי: 12:00 פסיכולוגית, אמממ חמישי: 9:00-11:00 עבודה, בערב לא יוצאת כנראה. חוסכת כסף לאילת

Mooa-Numi

New member
יופי

ראשון: לשבת עם אילן, טיזרים ופרסום לקייצת בוגרת, לסדר אולי קצת, בערב בנמו באה. שני: יומחוז די קצר בשבילי, אמור להגמר ב2 ואז אני אסע לערד לשבת עם כל מיני חברה. בערב- הופעה של חמי רודנר ויוני בלוך וכאלה- בחינם! ווהו! שלישי: בבוקר גיוסים.. יד ביד וכאלה. בצהריים לשבת עם מדריכים. יומפ. בערב פעולה. (צריך לבנות אותה.. אולי היום) רביעי: אני לא בטוחה, אבל נראה לי שאני רוצה לשבתעם איזו מורה. ננסה לקבוע את זה מחר. בטח להמשיך לבנות דברים. ישיבת מדצים מהפכנית. אולי בערב משהו? צריך לחשוב על זה עם כרמל. יכול להיות מגניב. חמישי: יום גרעין (אולי נעבור חדרים כבר?!). שישי: לא יודעת איפה בבוקר, בטח לסגור דברים אחרונים, אבל בגדול שישי-שבת קייצת בוגרת. אמאלה! מקווה שיהיה טוב. שבת בערב- אולי גדי יבוא. בגדול אין מה לנוח, זוהי תחילתה של תקופה. דברים שצריכים לקרות השבוע ולא פה- לסיים את הקייצת. ותמחיר, וכל מיני כאלה. ודברים שנתנו לאילן בצוות מפקדים. ולהכין לשנינו צ'ופרים, או סתם משהו שיעשה טעם טוב בקשר. ולהוריד שערות בכל מיני מקומות מיותרים. ולסדר את החדר הישן שלי. ולעבור לחדש- אמן אמן אמן. ולמצוא את היומן. ולבנות פעולה על גאווה ומיניות, לא זוכרת מה זה היה. ולדבר עם מאיה (לא יודעתאם אני רוצה) ולשנות כל מיני דברים. להקשר פחותלדברים.. לדבר עם ההורים. להפגש עם מישהו ישן. להרגע. לעשות משהו לדן, אולי זה ימיס אצלנו משהו. אבל זה הרבה חלומות..

©big smile©

New member
"Wake me up..."

חח גם כן אתי עם הטראנסים שלה
יום ראשון אה, היום. קמתי לפני חצי שעה בערך, ועכשיו אמא שלי מזיינת לי את השכל לצאת עם הכלב. יותר מאוחר אני אתחיל לסכם לי בנקודות את החומר באזרחות, לראות איך אני מסדרת לי את כל השבוע ללמידה. ואני מקווה לעשות משהו בערב, קצת יותר מעניין מהמחשב. יום שני נראה לי שאלך לביתספר לשבת עם המורה לפסיכולוגיה על העבודה, בסביבות 10:30. אח"כ ללמוד או לישון. בצהריים אני הולכת עם אבא להחליף פלאפון, וב16:00 לפסיכולוגית. ללמוד ולהפגש עם יותם. יום שלישי ביתספר ב10:30-14:00, וסביר להניח שאבריז אחרי השעתיים הראשונות, אבל נראה. ללמוד, ויותם. יום רביעי - חמישי בעקרון זה רק ללמוד, ובחמישי אולי אבוא לשעה לביתספר. אני מקווה שהלמידה תכלול הפסקות של חברים, או סתם יציאות כיפיות, או יותם. או לישון. זה שבוע משעמם, ובא לי כבר שיעבור המגן.

חם, חם, חם!

ראשון- שיעור נהיגה, "ללמוד קצת לתקשורת", אולי ללכת מאוחר יותר לבת דודה שלי- כבר שבועיים אם לא יותר שאמרתי שאני אקפוץ שני- ללמוד לתקשורת ולמות מחום, אה יש בית ספר גם, נראה לי. שלישי- חרישה אחרונה לתקשורת רביעי- בגרות בתקשורת [איכ יש חלק של אנסין ]: ושיעור נהיגה חמישי- שומדבר מיוחד, בית ספר ולא ברור

למעלה