תכנ"ש!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זיןזיןזין לסיים מגמה רק עם 3 יח"ל במקום 5 למה לא נכנסתי לקבוצה השניה של הבנות בשנה שעברה וסיימתי עם המעשי, ולמה הקבוצה שלי השנה לא תפקדה והתנפצה לרסיסים, ולמה לא היה לי זמן וראש וחשק לכתוב עבודת גמר , אני כזאת סתומה ]:

אוי איזה זין.

היום שיער גיטרה ולנסות ללמוד לאנגלית, לעשות את המצגת המאוסה מפסח.. ג' משמרת ראשונה במקדולנדס. טוב ככה זה עד סוף השבוע.

mishmishonet

New member
הופה-הופה.

ראשון-היה כבר. הייתי אצל יעלי ונפגשתי עם נועה. יום-חברי כזה. שני-בית ספר ועכשיו אני הולכת לעשות את העבודה העצומה בקולנוע. שלישי-בית ספר, ולסיים את העבודה בקולנוע. בערב אני הולכת להדפיס אותה עם ליהיא באופיס דיפו, ככה שבטח גם נישאר שם קצת ויהיה נחמד. רביעי-הגשת עבודה מזדיינת. יום הולדת לברבר. יש צהרי שירה לתאטרוניסטים מהשכבה שלי אז באים להראות תמיכה. וכנראה שאז אשאר לערוך עם מיכאל עד צאת החיים. חמישי-בית ספר וזה. ואז- "נמאס-לי-מעצמי" #1. זואי ואני ניפגש [OMG אף אחד לא הולך לזואי הביתה!!!!11] ונצבע את השיער לאיזה צבע כיפי ונהיה צומיות ומאאאאגניבות. ואז אני אחזור הביתה ואתלהב ממש. שישי-בבוקר זה חופשת בגרות. אז אקום לא מאוחר מדי ואלמד קולנוע כל היום. בערב אני מקווה שארקי ברמן עם דפצ'וק, ואם לא אז אני אמצא איזה בילוי ואצא לבלות עם שקד וזואי. שבת-בבוקר ללמוד קולנוע. בצהריים ההורים ואחשלי לוקחים אותי לאנשהו בגלל יום ההולדת, ובערב בטח ליהיא ואני ניפגש ונעמיד פנים שאנחנו לומדות לבגרות.P:

greeneye

New member
עעעעע ../images/Emo7.gif

אין זמן לנשום. פוף. היום, יום ב': עשיתי בגרות באמנות, נקווה שיהיה טוב. [בסוף הגישו אותי על 100..]. נחתי קצת ועוד מעט אני אתחיל לחרוש למתכונת בתאטרון. יום ג': לקום בשעת 0 [הולי שיט!
] לשעתיים מתמטיקה. ואז עוד שעתיים ספרות. איך זה שכל בוגרי הבצפר תמיד אמרו לי שי"ב זה שכונה?! אני כל יום עושה מבחן ובימים שלא- נאלצת לבוא לתגבורים בשעות לא הגיוניות!
. לחרוש למתכונת בתאטרון. יום ד': חרישה מאאאאסיבית לתאטרון. יום ה': עושה בגרות בתאטרון. ואז..אז אני צריכה להתחיל ללמוד למתמטיקה. יום ו': תגבור בספרות בבוקר. ואז ללמוד למתמטיקה.. ולצאת בערב! אני חייבת לצאת או שאני אתפגר. יום שבת: ללמוד מתמטיקה.. ואז לעוד שבוע של בגרויות ומתכונות. והו. ועוד מעט גם יבואו החזרות למסיבת סיום ו..נו, מוות.

OverSharing

New member
מקווה שסביר.../images/Emo103.gif

ראשון: הייתי בתגבור מתמטיקה 1100-1400, אח"כ ישב,צ עד 1530 ואז נסעתי לנסציונה עד 19:30.. הייתי בגלידה עם יעלי וחברשלה ואז סתם בבית והלכתי לישון באיזה עשר:] שני: התחלתי ללמוד בתשע וחצי! סיימתי באחת, סתם בבית וטאז בספונטיניות בייביסיטר אחרי נצח שלא!! 50 ש"ח ולערב פתיחת קיץ, אמרו ראשי חלוץ:]:] [ועוד כמה].. זרקו אותי לבריכה]: אח"כ התקלחתי ואמא הייתה אמורה לעשות לי טיפול והבריזה לי. תודה אמא, מתה עלייך. אולי עמרי יבוא אליי אח"כ אבל נראה לי שלא. שלישי: בי"ס מתשע וחצי עד שתיים.. אח"כ לארגן פעולה ואז פעולה בארבע לא ידועת עד מתי כי זה כנראה שיחות אישיות.. אח"כ ישיבת חלוץץץץץץץץץץ!:] רביעי: בי"ס מ7:45-13:00.. בטח אני לא אלך להכל:p ב14:00 פסנתר ואח"כ אולי בייביסיטר וללמוד מתמטיקה חמישי: בי"ס 7:45-14:00!!! לא הייתי ביום לימודים שלם כבר חודשיים בערך. אח"כ בייביסיטר [אם לא ברביעי] וללמוד מתמטיקה ולארגן פעולה:]

למרות שכבר האמצע../images/Emo121.gif

היום הייתה בגרות בתולדות אחכך ישיבת שמיניסטים אחכך ישבתי עם יותם בארומה ולמדנו ממש טיפה למתמטיקה הייתי אצל פיצ והלכנו לגרנדקניון חזרתי הרגע מחר יש תגבור בהסטוריה מוגבר מ-14:00 עד 17:00, לפני זה אני אשתדל ללמוד קצת מתמטיקה ב-18:00 יש תערוכה של הפרויקטים של מגמת עיצוב כללי אז אני פשוט אשאר בבצפר אחרי התגבור בטח גם פיצ וחברים שלו יבואו לתערוכה אחרי זה סביר להניח שאני אישן אצלו או שהוא ישן פה יומרביעי יש רונדו ואחכך אין תכניות בעיקרון אני צכה ללמוד מתמטיקה וסביר להניח שזה יהיה עם פיצ יוחמישי שיעור נהיגה עם מורה חדש חבל שהקודם עוד לא הבין שעזבתי אותו אני באמת צכה להבהיר לו את זה השבוע ולחרוש בעיקר [שוב פיצ בטח] יומשישי מתכונת במתמטיקה בעע

למעלה