תכנ"ש

שבוע בדיוק כמו שאני אוהבת../images/Emo9.gif

אולי אפילו עדיף להגיד תקופה? קיצררררררררררר. היום - חזרתי הבוקר אחרי שבת ביחידה, שהייתה לפנים, למרות שקצת נטחנתי, בקרוב עולה על אוטובוס ואז רכבת לב"ש, לסבתא שלי, ואז להפגש עם ידיד ולראות הארי פוטר ואז חזרה לסבתא שלי לישון אצלה
שני - בסיס ואז שמירה שלישי - יום חופש אחרי שמירה, מארגנת תיק ובאלגנים ונחה קצת? רביעי - בסיס ואז לילה יחידה [בכוונה קבעתי אותו, בשביל יום חמישי] חמישי - נוסעת הבייתה בבוקר וההורים אוספים אותי מהרכבת ונוסעים לצפון לסופש!:)

josie1986

New member
לא הכי מתוכנן

ראשון: פסיכומטרי, עכשיו חזרתי. בדרך הביתה עברתי אצל הסוכנת נסיעות והכרטיסים כורטסו וזה סופי - אני נוסעת! תיכף אלך לתפוס תנומה קלה ואח"כ שיעורי בית. בערב קופי עם שיר. שני: שיעורי בית. יש קבוצת עבודה מילולי בבוקר ואח"כ אני אחזור להכין שיעורים, אה ובייביסיטר אחה"צ. אולי לרוץ בערב. שלישי: שיעורים, אם לא סיימתי ואח"כ ניראה. רביעי: פסיכומטרי בבוקר, שיעורים אחה"צ. אולי לרוץ בערב. חמישי: שיעורים, אם לא סיימתי. אולי לסיים לתכנן את אוסטרליה. שבוע טוב!

Adi ע ד י

New member
אוקי אז....

ראשון[היום]- נפגשת עם חברה מראה לה את הבית החדש שלי
כן עברתי דירה. שני- אולי לסרט, אבל מה שבטוח לישון עד מאוחר לא כמו היום שקמתי מוקדם :\ שלישי- לא יודעת, נראה כבר... רביעי- כנ"ל, נראה לי שזה יהיה ככה עוד הרבה לשבת מול המחשב עד אמצע הלילה...... חמישי- כנ"ל...................

פףף.../images/Emo178.gif

ראשון - עבודה מ10 וחצי עד 5 וחצי. אכלתי עם ידיד שלי בקניון ואז הגעתי הביתה, התקלחתי ויותר מאוחר עמריקי יבוא. אולי יותר מאוחר פאב עם כמה חברים... שני - עבודה מ-18 עד 20 o_O צום שקר כלשהו. אחר כך עם עמרי :) שלישי - ב9 בבוקר אני נפגשת עם המשקית נפגעים בקשר לגיוס שלי ואז עבודה מ11, מסיימת בערך באיזה 17-18 ואז עמרי בא לישון אצלי :) רביעי - כללללללללל היום עם החבר המושלם שלי
חמישי - משמרת כפולה בעבודה ואז בטח אני אשן עד למחרת

EVE Lights

New member
חחח הוא נבחן ברביעי או חמישי?

לא אמרו לו שאסור סקס לפני בחינה ?! אההההה!!!!

בחמישי

וישר אחרי הבחינה הוא נוסע לצפון לחתונה של חבר שלו (חברים שלו כבר מתחתנים יא ווראדי
) אז אני לא אראה אותו עד שישי בצהריים
ומה את מדברת שטויות? כל מה שנעשה לפני הבחינה שלו זה סקס

MC SammY

New member
האמת שעדיין לא עברה

אבל רק המחשבה על זה פשוט מצמררת אותי.

אם אני לא אעבוד עד 6

אז אני אבוא... אבל אם אני אעבוד עד 6 אני לא אספיק להתקלח ולבוא לבית העלמין

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif><

יום ראשון-עבדתי, וישנתי הרבה מאודדד יום שני-עזריאלי יום שלישי-9 באב.ניראה לי אני סתם אהיה בבית יום רביעי-עבודה ואימון יום חמישי-עבודה ולישון יוםשישי-שום דבר מיוחד יום שבת-כנ"ל שבוע משעמם. אני צריכה את השעות שינה האלה

nettus

New member
השבוע שלי

ראשון (למרות דהוא כבר עבר) - לשבת בבית ולהכין את הקידבג, 10 דקוץ בדיוק שני- שיחרור
שלישי - יום הולדת לחברה טובה, והזכרה לידיד שלי שנהרג במלחמה רביעי - אין לי מושג חמישי - תור לרופא שישבת- עם חבר שלי אצלי, נחגוג את ט"ו באב

Immortality

New member
אני כל כך מפחדת.

ראשון- ישבתי במשך 11 שעות מול הטלוויזיה באותה פוזיציה בדיוק. בערב נסעתי עם דנה ללה גופרה ואכלנו וופל בלגי עם שוקולד לבן, נוטלה, בננות ותפוחים, היה מעולה, חזרנו אליי ולפני שעה הקפצתי אותה הביתה. שני- ב-10 וחצי יש לי פגישה עם מישהו משירות ייעוץ לאזרח לגבי הפיצויים שמגיעים לי, ובערך ב-1300 עבודה עד 19:00? פיצקי צריך לבוא. שלישי- עבודה 13:30-19:00, בערב אולי עם פיצ אם הוא יישאר, ואם לא אולי אצא עם דנה לאנשהו רביעי- נוסעת לאריאל לעזור לו לארוז חמישי- סידורים אחרונים לקראת הטיסה שלו, בערב הסימפסונים עם דנה ורון[?] שישי- בטח נבלה עם החברים שלו והמשפחה שבת ב-5 בבוקר- נוסעים לנתב"ג. והוא עוזב. ואני הולכת לבכות כמו ילדה קטנה מול ההורים שלו. בערך משם אני אצטרך להעביר 20 יום בלעשות כלום עד הגיוס המזדיין שלי שאני מפחדת ממנו בטירוף, ואולי בערבים אצא טיפה עם דנה, אבל רוב הזמן הולך לעבור בניסיון למצוא שיטות מצחיקות להתאבד בהן או משהו. שמישהו יעיר אותי כבר.

RainbowL

New member
באיחור כהרגלי :)

ראשון- הייתי במועדון עד מאוחר שני- ישיבת שכבה ב-4 וחצי, ב-5 וחצי יוצאת ליומולדת של חברה מרמת גן שלישי- יומולדת לייייייייייי
לא יודעת מה עושה רביעי- יומולדת לעדידי, בערב ערב ירידות חמישי- יומולדת לענבל
חמישי-שישי-שבת---- בית לבד :)

moruush

New member
../images/Emo15.gif =]

יום ראשון חזרתי מהמחנ"ק ב21:30, היה מדהים. היה לנו את הצוות הכי מושלם ביקום. וזהו
יום שני קמתי ב9:00, חזרתי לישון וקמתי ב14:00 [ככה זה שישנים במשך 6 ימים משהו כמו 3-4 שעות בלילה].. מממ, לישון הרבה, ולנקות את עצמי (אני עדיין מרגישה ג'יפה) יום שלישי לקנות מתנה לחברה, חוץ מזה.. כלום. יום רביעי לא יודעת עדיין, אולי לעבוד, אולי לסוע לסטודיו דאנסיטי, אולי לסוע לסבתא. יום חמישי קניון, חזרות לכרמיאל
יום שישי יום הולדת לחברה טובה
, לצאת בערב איתה לאנשהו.. עוד לא החלטנו :) וארוחת שישי בבית לכבודי
|הדש|יום שבת יום הולדת לי
אבל אני לא הולכת לחגוג השנה, ולא כלום. לא לצאת, לא להזמין אליי, לא כלום.

moruush

New member
../images/Emo15.gifכי החלטתי שאני לא רוצה

סבתא שלי נפטרה לפני חצי שנה, ועד כמה שיגידו לי שאין לי מה לעשות עם זה ושאני חייבת להמשיך הלאה, אני פשוט לא יודעת איך, אני לא יכולה לתאר את היום הולדת שלי בלעדייה, בלי הטלפונים שלי, בלי הנשיקות שלה, בלי העור הקמצ'וצי שלה.. אני פשוט לא יכולה לתאר אותו בלעדיה.

סבתא שלי נפטרה לפני חצי שנה,גם.../images/Emo71.gif

והיא תמיד תהיה בראש שלי,בכל מקום שאלך.באמת,יוצא לי לחשוב עליה המון. אני מכבדת את ההחלטה שלך,ובכ"ז-מאחלת לך מזלטוב.

moruush

New member
../images/Emo15.gifעכשו כזה חברות שלי

שואלות אותי אם אני לא רוצה שהן יעשו לי כלום ליום הולדת.. כאילו מה זה השאלה הזאת.. אני בן אדם, וברור שאני רוצה לחגוג את יום ההולדת שלי אבל קשה לי אני פשוט לא יכולה לתאר אותו ואת היום הזה בלעדייה, אני כבר עכשו רואה איך כל היום הזה אני אהיה במיטה ואבכה. ברור שאני רוצה לצאת ולבלות ולחגוג ולהנות ביום הזה כי יש אותו רק פעם בשנה, ואת האבל הזה יש לי מה17.1 לכל החיים.
אבל אני באמת לא יכולה לתאר את היום הזה שמח.
כוסאמק עכשו.

למעלה