תכנ"ש

AnGeL DoLlY

New member
שנהנייניי

אתמול: חזרתי מטבריה בצהריים, נחתי קצת בבית, וב17 הייתה לי הופעה עם הלהקה בקניון בפ"ת. היה מגניב :) בערב חברה לקחה אותי ועוד חברה (לכבוד היומולדת) ל"הסודות" בסינמה סיטי והנסיעות היו הכי מצחיקות בעולם. הסרט אגב, מדהים. רוצו לראות. היום: אמא העירה אותי ב7 אחרי 3 שעות שינה בקושי ;[ , עבדתי מ8 עד 15:00 והרווחתי 160
עוד מעט הביתה ולישוןןןןןןןן. שלישי: עבודה, להוציא טופס ירוק, לקחת מידיד שלי את הספר לתיאוריה. להיפגש עם הבנות רביעי: בתקווה לקיים את היוםכיף המובטח עם אמא וסבתא. הלוואייי שיצאאא. בערב ללמוד לתיאוריה. חמישי: סופש בכינרת עם הבנות?.. חח עוד לא סגור לגמרי, אבל בתכנון.

N o o s h y

New member
שיעשה קצת סדר בראש כי הוא תיכף מתפוצץ!

ראשון: עוד הייתי בנופש עם המשפחות, היינו בחוף גיא בטבריה ובערב חזרנו הבייתה, הלכתי עם נעה ועם בני הדודים ההולנדים המהממים שלה להארי פוטר חמש ואז ישבנו בפרינדס ונעה שרה קריוקי! היה מצחיק רצח :] שני: הייתי בשבט מ11 עד 15, אכלתי עם נעהלה צהריים ועד עכשיו עבדתי על דברים למחנק. תיכף עפה לשבט ליומעבודה צוותי (מושמושים וכתיבת פעולה אחרונה למחר. ברוך השם), אני עוד צריכה להשיג ארגזים היום איכשהו ולהביא ת'כסף לרואי. מחר: יומעבודה מטבח ב10 בבוקר! לקנות כרטיס ברכה גדול שכולם יכתבו בו לאורליש, לאסוף כסף לחולצת שמיניסטים, להכין רשמצ לחניכות, למצוא בגדים לבר מצווה, יומפעילות, לשבת עם נופרי על ישבצים של סיכומי יום למטבח ולשבת בעצמי על ישיבות סיכומי יום מפוצצות לצוות. בערב קומזיץ כיתתי. רביעי: לנסוע לת"א להוציא חולצות לשכבה ולאכול ב24 רופי, ללכת לשוק לקנות כלמיני שטויות לשני הצוותים במחנ"ק, לבקר את בת אלי ולעדכן אותה, ישבצ מטבח, ללכת לאורליש להביא לה את המתנה כי כבר ממש לא נעים! חמישי: עלייה לתורה של בנדוד שלי בפ"ת ומחנה קיץ אחרוווווווווווווווווון.

שבוע מוזר.

ראשון- 8:00- פגישה בתל השומר אצל הקב"ן 18:00- פגישת סיכום ופרידה "זה לא אתה זו אני" עם הפסיכולוג החדש, אחרי 3 פגישות בסה"כ. :p בין לבין ישבתי עם אמא וספתא בבית קפה, הסתובבנו קצת בסנטר ויצאתי ברכוש של טי שירט לבנה של "מרת פטפוט" [אנאערף, משהו בסגנון] וחצאית ג'ינס בהירה קצרה מזארה. שני- 10:00- ועדה רפואית בצריפין. קיבלתי טופס שחרור על 21, הוריי! בית קפה עם אמא בעזריאלי, ורכוש נוסף של 2 טישירטס מתוקות סטייל ג'אנקפוד מ"רוקטדוג", הפעם מכספי שלי. 16:30- פגישת היכרות בעמותת שחף להפרעות אכילה. היה קסום, מה אומר. :| מאוחר יותר אולי אלך עם אחת השותפות לשבת באיזה ביתקפה-באר, כי היא לא מסוגלת לעשות את מטלות הלימודים שלה בבית... שלישי- ב-8 בבוקר אני צריכה להגיע לקריה, ואחר כך לבסיס, כדי לעשות טופס טיולים יוצא. הוריי! אחר"כ אלוהים גדול. בערב אני בטוח אחגוג ואגמע עצמי למוות! ^^ רביעי- ב-12:00 פגישות ראשונות עם פסיכולוג ודיאטנית ב"שחף". אחר"כ אולי אתאבד. אם לא- אולי אסע עם אמא ואבאחורג לירושלים, ואבלה את הלילה והיום למחרת אצל חברהטובה. חמישי- יום בירושלים אצל חברה, או סתם יום התבטלות רגיל בדירה, עם בירה במרפסת. בערב בטח נצא לאנשהו. אני לא מוכנה לקבל אופציה אחרת. ;[ אייי. רק בהצלחה לי, באמת.

DIE kvar

New member
יום שלישי כבר אוי!

יום א'- בבוקר צבא, בערב הלכתי לפולק והיה מצוין. סגרנו קצוות פתוחים, ואנחנו ביחד עכשיו. יום ב'- צבא בערב,חזרתי הביתה וסידרתי את החדר יום ג'-צבא בערב, חזרתי עכשיו יום ד'-צבא בבוקר, ואז זימון לכנס הסברה לקצונה..יכול להיות שאח"כ שמירה יום ה'-צבא ואז יש בערב הופעה של מירי מסיקה בבית אריה. בחינם. בואו בהמוניכן יהיה מגניב

SNoopY 26

New member
אני שמחה בשבילך שאת איתו :]

רצית את זה דיי הרבה זמן לא? אה ולא הספקתי להגיב, אבל התמונה שלך ששמת בבגד ים טוב שאת לא כוסית אשששש
מהממת

למעלה