תכנ"ש

טובטוב כנראה שזה מה שאני אעשה.

מה לעשות שדחיתי אותם לדקה האחרונה? איכס האוגדנים האלה, בא לי למות.

svety

New member
ואת מי את פוגשת בחמישי לפני/אחרי הבחינה?../images/Emo190.gif

yaeli87

New member
כואבת לי הבטן ;[

ראשון- משמרת כפולה,אוף נמאס לי!!! שני-אני אגיע הביתה בערך ב11 ורבע,אלך היישר לחדר כושר,אלך להתקלח,אקבע תור לספר לעשות פן חדש ונורמלי,אולי אקפוץ עם אחותי והאחיינית לים ובערב בטח מאמי. שלישי-משמרת בוקר,חדר כושר בערב. רביעי-משמרת בוקר,בטח מאמי בערב. חמישי-משמרת בוקר,אחריה חדר כושר ובטח מאמי. שבוע טוב,רק שיעבור מהר כי כבר אין לי כוח!!!!

SuGaRBabe1

New member
קול גלגל המתגלגל מלמטה למעלה...

ראשון- אתעורר עם הבחור ואשלח אותו לבסיס... ושוב לא אראה אותו שבועיים.. אחר כך קבעתי עם 2 חברות ללכת לתל-השומר לבקר חברה שעשתה ניתוח.. אחרי זה בטח נלך להסתובב בתל אביב או סתם לאכול איפשהו. אחה"צ בטח לנוח בבית, בערב קבעתי עם חברה שהיא באה אליי, וסתם לישון לפני שחוזרים לצבא.. שני- חוזרים לבסיס, לא עושים כלום, הולכים לישון. שלישי- משמרת בוקר (אני מקווה), עם חברה שלי, בערב סרט עם כולם רביעי- כנ"ל רק בלי הסרט חמשוש- כנ"ל.... כיףכיףכיף!

Oo The Gush Oo

New member
ריווייייייייייי וויישששש../images/Emo12.gif

ראשון-שלישי: בסיס, בית ליד. רביעי: עולים עם הגדוד לצפון, למחניים. חמישי: יוצאת הביתה, ישר לקופיקו. באה הביתה לארגן תיק. אילת עד ראשון. (בע"ה
)

התניניםםםם ישניםםםםםםםםםם!

ראשון-אוף קבעתי עם נועה לים אבל היא במחזור עכשיו אז הכל התחרבן, ורצינו גם שופינג אבל וואלה אין לי כסף עד יום שני.:/ בקיצור, כל הזין. בטח אני ארקב בבית ואבכה על מר גורלי. שני-בבוקר בייביסיטר. משם ישר לזואי להתחזר קצת עם הסקסית שלי שלא ראיתי שניייים. אח"כ פסיכית, ואח"כ כנראה לצאת עם זואיש. שלישי-בבוקר בייביסיטר שוב, אח"כ כנראה להיפגש עם אלישע, לערוך קצת ולעשות כיף. רביעי-בבוקר שווווב בייביסיטר. אח"כ אין לי מושג. אני מנסה לתפוס את דאפי והיא לא עונה, כי בערב יש הופעה של אסף ארליך בלבונטין 7, ואם היא לא תלך איתי לא בא לי. אז אולי שיר או לא יודעת. חמישי-אין לי מושג מה אני אעשה עם עצמי כל היום אבל בערב הופעה של יונייייי.
בסופ"ש עדישחור ויהוני באים אליי ונעשה סופ"ש אראו.
(שני תימנים ואניP: )

little shorty

New member
מחר טבריה.

ראשון - נוסעת לטבריה עם החבר, הוא נרשם לקורס ואחרי זה הולכים להתבטל בכינרת. שני - ללכת לקנות מתנה לסבתא ואת היומן שרציתי ועוד כל מיני סידורים קטנים או שאני אתבטל למוות ואדחה הכל למחר. שלישי - מילוי בצהריים סוף סוף ובערב מסיבת גיוס לידיד שלי ואם לא יגמר ממש מאוחר אז לעוד מסיבת גיוס של עוד ידיד. רביעי - עבודה בערב סוף סוף. חמישי - עבודה בערב. שישי - עבודה בצהריים ובערב הכל פתוח.

Summer moved on

New member
הילדה מהבייביסיטר הכינה לי צמיד:]

ראשון- לקום מאוחר. 13:00-16:00 עבודה בצהרון. 16:15 בייביסיטר. [מקווה שלהרבההה שעות]. שני-13:00-16:00 עבודה. אחה"צ מפגש פולין. שלישי- 13:00-16:00 עבודה. רביעי- 13:00-16:00 עבודה. חמישי- בבוקר תור לרופא. בצהריים רופא שיניים. בערב מספרה.

THE ronch

New member
אוי זוועת עולם.

ראשון- משמרת בוקר, בערב עם סיוני שני- נפגשת עם דנה, משמרת ערב, אולי לישון אצל אסף אם הוא יטרח לדבר איתי שלישי- משמרת ערב רביעי- משמרת בוקר חמישי- משמרת ערב שישי- משמרת בוקר שבת- משמרת בוקר שמישהו יירה בי ואין לי סיגריות.

THE ronch

New member
עדכוניישן.

ראשון- משמרת בוקר, אח"כ עם סיוני באיזור קינג'ורג', ישבנו קצת עם בן, היא באה אליי ואז בלילה הלכתי לישון אצל אסף. שני- התעוררנו באיזה 3, חזרתי הביתה, אח"כ קצת לאנגלינה ואז משמרת ערב. חזרתי, ראיתי הבורר ועכשיו לישון שלישי- לסדר את החדר כמו שצריך, אחה"צ קפה עם דנה ואז משמרת ערב רביעי- משמרת בוקר, אח"כ לפגוש את סיון להביא לה כמה בגדים לעבודה חוץ מזה כלום לא השתנה ):

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אין לי כוחחח!!!!

היום עבודה בירושלים עד 5/6 ככה חוזרת לשוהם ובטח אנ אפגש עם החברות שנשארו בשוהם [אחרי שחלק טסו לניו יורק וחלק באמריקאים הזה..] ואחרי זה אולי החבר יבוא...
שני טיפול ב7 עבודה?
שלישי לא עובדתתת
לא צריך אותי שם חחחחח נו הצום...
רביעי טיפול ב7 לא עובדתתתתתתתת!!!!!!! אולי עם אמא בחדר כושר ואז..לא יודעת.. ב4 וחצי אני עושה חזרת תלבושות למחול הישראלי שנוסע לכרמיאל [ואני איתם
] כי יש מצב שאני אסיסטנטית שלהם שנה הבאה [אמןאמןאמןאמןאמןאמן] לא יודעת מה אז...
חמישי-שבת יש מצב שנוסעת עם החבר לאילת לסופשבוע....נראה אם זה יסתדר... אם לא אז אני עובדת כל הסופשבוע...

יאי

ראשון- יום עבודה, לקפוץ עם אבא לבנק, להתחיל מכתבי פרידה לצוות, פעולת שכבה. שני- יום עבודה, ישב"צ כדי להתחיל לעבודעל הצפונבורי שלישי- שבט פתוח- להכין את הפעולות לצפונבורי וצ'ופרים ובערב לקפוץ לענבר להעביר לה את הנחשה.. כי אף אחד לא יתן לי לגדל אותה בקומונה ואז לאסוף את שיר והיא באה לכפר רביעי- מי הסתם עדיין עבודה על הצפונבורי. חמישי- להכין תיק, ארגונים אחרונים ואם אני אהיה מספיק מטומטמת אז הופעה בערב בבננה ביץ'. אם לא אז לישון מוקדם. שישי- 4 לפנות בוקר-- צפונבורייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

נמ...

ראשון-יום עבודה מ11[הולכת ב12 חח] עד..8? אולי בערב לצאת? שני-יום עבודה שלישי-יום עבודה בבוקר,פעולה אחה"צ רביעי-יום עבודה,להתחיל להכין עזרים וצ'ופרים חמישי-לארגן את כל הדברים האחרונים לקראת הצפונבורי שישי-4:15 כבר בשבט :) -צפונבוריייייייי! יאלללללללה! :)

למעלה