תכנ"ש.

Bitch47Percents

New member
יאללה, לפני שיוצאת

ראשון- חיסון בבוקר, נסיעה למשרד, משרד, אולי לפגוש את הדרי בעיר אחה"צ שני- משרד שלישי- משרד רביעי- משרד חמישי- משרד והביתה שבוע משעמם

EVE Lights

New member
אפצ'ייייי.

סעמאק כל הבית עם ריח של צבע! יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30. יום רביעי - העלאת מבצע (איך שוב, איך כבר עברו שבועיים?!?!) 9:00-18:00 לפחות. למרות שהפעם זה אמור להיות בקטנה כי החמישיה נשארת, אז נקווה לטוב.. בערב עם אביב
יום חמישי - שיננית ב- 15:30
שבוע טוב!

Lost Lullaby

New member
ג'וליס...

אם נסיים מוקדם באחד מהימים אז אני ובתיה נקפוץ לבה"ד כי זה קרוב לשם, נסגוד להגר]; חוצמזה ביום חמישי יש מסיבת סוף קורס, ואולי לפני זה איזה מפגש

שבוע עמוווווווווווווווווווווס!

א': ביצפר, חממה בשעות 7-8 במקום 9-10, יוהו!, פנימייה. ב: ביצפר, מבחן בספרות בשעות 7-8]]]]; אלוהים ישמרנייייייי, פנימייה ג: ביצפר, מסיימת ב3 במקום ב1(חזרות לרבין), לחזור הביתה ולישון ת'חיייים החוצה ד: הכנות לטקס, פעולה ראשונה, פנימייה. ה: ביצפר, צריך להגיש עבודה בסוציו' ואין לי מושג איך אני אשרוד.. הביתה אח"כ.. איך אני אשרוד?!

mkarin

New member
יהווו :]

ראשון
חברה אצלי מהבוקר, סרט צהריים וא"כ להמשיך להסתובב. שני
חזרות לרבין בוקר-צהריים, חברה אצלי אחה"צ ובערב בית קפה שלישי
נוסעת לחברה רחוקה, אחה"צ ציפורניים רביעי
טקס. למרות שאם יש שביתה... מי יבוא?! אבל עוד מסוגלים להחזיר אותנו ליום אחד. אמורים להיות לי 2 זימונים במודיעין, וממש התחננתי לדחות את זה אבל אין להם תאריכים אחרים אז כנראה שאני סתם אבריז =\ אולי להיפגש עם חברה אחה"צ חמישי
לא יודעת. אני צריכה להכין עבודה במתמטיקה.

little shorty

New member
יאבאבויה.

ראשון - שיעור נהיגה על הבוקר, עבודה בערב. שני - עבודה. שלישי - חברה שלי מתגייסת אז אולי לנסוע איתה ללשכה, עבודה. רביעי - עבודה. חמישי - שיעור נהיגה בבוקר, עבודה.

AnGeL DoLlY

New member
מתוכנן מאוד לשם שינוי.

ראשון- 10:00-14:00 - שיעור קולנוע עיוני רגיל בבצפר סיום תסריט אצל מישהו מהצוות בערב לשלוח למי שצריך במיילים ואולי להתחיל לתקן את הפרוג'קט לשם שינוווי שני- 11:45 - קוסמטיקאית אחרכך כנראה לקפוץ לקניון לסופרפארם. חסרים לי כמה דברים חשובים אממ ואז כנראה לקפוץ לחברה בנווה סביון שהבטחתי שאני אבוא אליה השבוע. שלישי- לקבוע שיעור נהיגה!!!!!! המורה חוזר!!! אח היה לי כ"כ ריק השבוע בלעדיו וכמובן יומולדת למורי
בערב חוגגים לה בלופט של מוזס ברושטילד ויבואו גם אנשים מהשכבה. זה נראה מקום בנזונההה אמור להיות שווה ממש.:) רביעי- 10:00-14:00 - סדנת בימוי שחקנים לתרגל מתמטיקה/פרוג'קט/חיבור... לסיים לפחות אחת מהמטלות שיש לי חמישי- 17:00-19:00 - חזרה עם הלהקה ומפגש הורים (הם עושים לי "נהיינו כבר פז"מיניקים בפגישות הורים האלה"
) ממ ובערב לא יודעת...ממש בא לי לראות את הבחווור.. (או לנסוע לאילת בספונטניות! למרות שיש לי כולה 300 שקל אז הסיכויים אפסיים) שישי- ביוטופפפ בר"ג ב9 בבוקר, זה כל מה שידוע לי סו פאר.

Immortality

New member
החלטתי שהשבוע יתחיל בחיוך.

ראשון עד רביעי בבסיס, אולי איזה לילה אחד בבית אם ממש יתחשק לי [למרות שאני בשאיפה להרגיל את עצמי להישאר לישון בבסיס כאילו הוא סגור]. יום רביעי יום הזיכרון ליצחק רבין, יש טקס בערב, מה שדופק אותי לגמרי כי אני צריכה לצלם אותו וזה נוכחות חובה, אבל ביום חמישי ב-8 וחצי בבוקר יש לי הפנייה לאורטופד בבלינסון. אז נדפקתי כי אין לי איך לחזור הביתה ברביעי, אנסה לסדר את זה מחר. מקווה להגיש טופס 55 במהלך השבוע. בכל מקרה יהיה שבוע טוב, כי ככה החלטתי, ואף אחד לא ידפוק לי אותו ואני לא אתן לשום דבר לעצבן אותי, כי נמאס לכולם לראות אותי ממורמרת ועצבנית כל היום.

Immortality

New member
כי אני מתמוטטת שם.

התפקיד כל כך משעמם אותי, ואני מתבזבזת שם מכל הבחינות של צילום ועריכה והכל. אין לי הזדמנויות להוכיח את עצמי בכלל, בתכלס אני רק מצלמת דרגות והענקות רכבים ואירועים בבסיס. אמרתי למפקדים שלי שאני מחפשת יותר אקשן, אז הם באו אליי בגישה של "פתחת את הפה אז תאכלי זין" והפילו עליי דברים שהם יעני אקשן אבל הם סתם עבודה שחורה ומעיקה [סרט על איזה פרויקט במדסיה למשל]. לא טוב לי שם, המקום הזה מדכא אותי לאללה, ועוד לפני הגיוס התקבלתי ליחידה ממש ממש שווה שלא נציין את שמה פה, ושם אני אמורה לצלם דברים הרבההה יותר מעניינים. לא הגעתי לשם בסוף כי הייתה בעיה עם התקן [2 בנות תפסו לי את התקן ועשו עבודות רס"ר כי ניסו לצאת משם], ועכשיו התקן מתפנה, אז אני מנסה להגיע לשם בכל זאת. הם מנסים למשוך אותי ונראה מה יהיה.. אני רק מקווה לטוב כי כנראה שאין לי הרבה סיכוי. המפקד גף שלי לא מוכן לתת לי ללכת במילימטר כי הוא מרוצה מהעובדה שאני מזיזה לו עניינים ועושה כל מה שהוא רוצה, והמפקד טייסת בחיים לא יתן לי ללכת. אז די נדפקתי.

הבנתי

באיזו יחידה את עכשיו? אני רק אאחל לך הרבה בהצלחה עם הטופס לחברה שלי זה לא עבד (ארבע פעמים) אז תתעקשי על זה ממש... בכל מקרה תנסי למצוא את הדברים החיובים במה שאת עושה ואני בטוחה שיש המון! בהצלחה

svety

New member
אוי איזה שבוע מטורף!../images/Emo190.gif

מחר- אני עובדת משמרת תקועה כזו, ואז הולכת לפגוש חברה טובה מהעבודה שעוזבת מחרתיים את הארץ להמון זמן. אולי אני אקפוץ לדניאל ושני, כרגיל. שני- יום מטורף! בבוקר משמרת וישיבת צוות, אני צריכה לדאוג לעוגה או משהו כזה, בגלל היומולדת. אח"כ טסה למצוא נעליים להופעה, להתארגן [אצל שני בבית?], לעשות 1001 טלפונים וכו'. בערב - הופעות לזכר לירן. מקווה שהל ילך כמו שצריך, בע"ה. אמאלה. שלישי- בבוקר הדרכה בסינמה סיטי, אח"כ אולי אני אקפוץ לעבודה של אמא בשביל איזה משהו, אחה"צ אזכרה ללירן, בערב שוב שורצת אצל דניאל ושני, אולי אביא כמה חבר'ה לשמוע. ממו טו סלף - להתקשר לעבודה להגיד שאני חולה. רביעי- יומולדת!! בבוקר משמרת, אח"כ הולכת לעשות קעקוע חדש
. אח"כ נזרום, אולי נלך לשתות או משהו כזה. חמישי- לא עובדת. בבוקר יש שיננית [איכ] ואח"כ... נזרום

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifכי משעמם../images/Emo10.gif

ראשון - שעתיים מחול + אחה"צ שיעור קלאסי
אח"כ לחברה לעבוד על ריקוד
שני - בבוקר ביה"ס + להקה
שלישי - כלום
רביעי - ביה"ס + קלאסי
חמישי - ביה"ס + להקה
שישי - ביה"ס + שיעור פרטי באנגלית + ארוחת ערב אצל סבא וסבתא
שבת - בערב מסיבת סלסה עם הלהקה
שיהייה שבוע טוב!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "

אני רושמת רק את הדברים הבטוחים. הימים הולכים להתנהל רגיל+ שיעורי נהיגה ועוד ראשון בצפר רק לשעתיים מתמטיקה ושעה ספורט סטודיו מ7 עד 11 שני שיעור נהיגה ב8:45 שעתיים פסיכולוגיה בבצפר אולי-להיפגש עם גלוש לפוג'קט באנגלית - חזרה ב8 וחצי לבגרות של טל שיעור רפרטואר על פוינט ב9 וחצי/10 שלישי שעתיים מתמטיקה בבצפר לכתוב את החיבור למורה הפרטית באנגלית רביעי מתכוונת לגשת לתיאוריה שנייה..נראה אם זה יסתדר באמת סטודיו מ4 עד 11 חמישי בטח אני אסע עם אמא לאנשהו שיעור פוינט ב9 עד 10 וחצי שישי שעה פסיכולוגיה בבוקר אולי אני אסע עם אמא או משהו...לא ידוע שיעור פרטי באנגלית ב4 וחצי ארוחת שבת אצל סבא וסבתא עם החבר
/ חברים...נזרום

the mush

New member
"דודה טובה יש תרנגולות..."

[אין לי מושג למה אני שרה את זה כל היום. באמתבאמת- יותר מדי זמן עם חיניכים!] ראשון: אולי רננים, אולי יום שלם בלי לעשות כלום. שני: יומולדת לחבר קבוצה יקר. שלישי: פעולהלהלה רביעי: ריקקקקקקקקק... חמישי: על האש בקן! שישבת: סמינר+)

כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים

ראשון, שני - גבעתי לפי הנסיעה לגבעתי אני אעבור באבי טאטו, אקנה חישוק טיטניום ואלך לוומן אונלי... הגיע הזמן לקנות עוד חזיות, אני חושבת שלישי - חופש רביעי, חמישי - גבעתי יחי הטמטום 3 שבועות לבאליש אני כל כך מקווה שהשבוע הזה יהיה טוב אני מסתובבת עם מצב רוח על הפנים ולא מצליחה לשנות אותו... אני בעיקר... מתוסכלת מתוסכל מזה שאני לא רואה שום דבר קדימה, וזה מאפיל על כל הקשר שלי עם החניכים ושאר הצוות שיגיע כבר ה-4/11.

Summer moved on

New member
../images/Emo183.gifאם השביתה נמשכת...

ראשון-בטח אקום ככה ב11+-. ב12:45 לאסוף ת'ילדים[
], צהרון עד 16:00, אח"כ הליכה ואז להפגש עם חברה ולדסקס עניינים ליומולדת של חברה אחרת. שני-בבוקר לארגן דברים ליומולדת של חברה. בצהריים נוסעים לצפון לאזכרה של סבתא. בטח נהיה שם עד הערב, ואז הביתה. שלישי-בבוקר לבית של חברה עם עוגה ובלונים וברכה וכל זה:) אח"כ לאסוף ת'ילדים שלי, ואחריי העבודה הליכה, ואז לצאת עם הבנות-?- רביעי-12:45-16:00 עבודה. אח"כ לא ידוע... חמישי-כנ"ל.

למעלה