תכנ"ש.

חחחחחח מור אל תקראי לי חומד =P

ופשוט אין שיעורים ביום הזה...ככה שאין קלאסי חח את יכולה לשאול אותה

LimiMimi

New member
בלה.

ראשון - בלוקבסטר שני - סקרים שלישי - day off, יומולדת לחן רביעי - סקרים חמישי - סקרים שישי - בלוקבסטר שבת - בלוקבסטר ואו. אני פשוט לא עובדת בכלל או מה.

קצת עצוב ש... ../images/Emo42.gif

הדבר היחידי שמתוכנן לי השבוע זה עבודה. ראשון - משמרת ערב מלאה (וסטנד-ביי בוקר) שני - סטנד-ביי בוקר שלישי - סטנד-ביי ערב רביעי - משמרת בוקר מלאה חמישי - תגבור ב' בערב שישי - תגבור ג' בבוקר שבת - תגבור ב' בערב {היום משמרת מלאה ראשונה ואני מתה מפחד. תעשו שזה יעבור מהר, טוב ועם המון טיפים לשיפור מצב הרוח.}

yaeli87

New member
שבוע טוב וזה...

ראשון- היום היה כנס משתחררים,אצל אחותי,בערב אצל מאמי. שני-לילה. שלישי-ההורים חוזרים!!!! רביעי-משמרת בוקר,אח"כ צריכה לעשות קניות לשבת. חמישישישישבת-בסיס.

Small talk

New member
תגידי את ישנה אצלו?

כאילו אם את שוב ברמלה תגידי... שאני לא אפספס אותך שוב.

Small talk

New member
התכנ"ש הכי משעמם

ראשון - כלום, להישאר בפיג'מה כל היום
. שני- אמא וסבתא נוסעות לרמלה ב9:30 אז הן יקחו אותי לשיעור נהיגה. ב10:00 שיעור נהיגה שאחריו הוא לוקח אותי לבית ספר. מ11:10 עד 13:40 לומדת מחשבים
. שלישי-רביעי - ראה יום ראשון, ברביעי יום הולדת לחברה אז אני מניחה שאני אתקשר להגיד מזל טוב. חמישי - לומדת מ8:30 עד 11:55 נראה מה נעשה אח"כ. ברגע שאני חוזרת הבייתה אז לארגן את הבית קצת אם אלינה (העולה החדשה
) באה עלינו בשישי מ16:00 עובדת.

בא לי [אחלה הפסקה]

ראשון
פסיכו כל היום, כולל לעבור טיפה על הספידומטרי ולקרוא את הספר באנגלית. שני
ב14:00 כזה להפגש עם רעות וטל. ב16:00 לנסוע לכיוון ראשון - מועדון שיעורי הבית. שם בערך נגמר לי היום. שלישי
להמשיך את השיעורים בכמותי. מ18:00 עד 20:30 תרגול יסודות.
אולי אח"כ הבחור יבוא לפה.. נקודת האור היחידה ביום הזה. בטח נצא לאנשהוא
רביעי
להיות איתו. בערב יש את עצרת רבין, אאל"ט [ככה כתוב לפחות בלוחות שנה]. מקווה ללכת. חמישי
שומדבר מיוחד חוץ מאוד יום של חרישה מאסיבית. אני צריכה עידוד P:

SNoopY 26

New member
סוף סוף יש תוכניות :]]]]]]]

היום-ראשון- קמתי כמו שצריך, הלכתי עם חברה לארוחת צהריים במסעדה פה באיזור. הייתי אצלה עד עכשיו לא יודעת מה יהיה יותר מאוחר. אני צריכה לזכור להיתקשר למורה הפרטי באנגלית!!!! דחוף נורא נורא. ולדבר עם הרכז שיכבה. שני- אולי סוףסוף לצבוע תחדר. ללכת לסביון לפדות תצ'ק. לתלות תפוסטר בחדר כבר!. לפתח תמונות. ב-9 וחצי אני הולכת עם אמא לסטודיו בי בת"א לרקוד אח"כ בטח לראות נמלטים ולעשות משו שלישי- עבודה מ-12 בצהריים עד 5\6. אח"כ יומולדת למורי!!!!!!!!!!!
הולכים למוזס לחדר ויאיפי כזה (נכון ויק?) רביעי- עובדת מ12 בצהריים עד 5\6 תלוי כמה יצטרכו. אולי אפילו יותר. אין תוכניות לשאר היום חמישי-שישי-שבת בים המלח עם המשפחה

ממ

היום היה לא טוב, בהתחלה עם בנות מהכתה היה סבבה ממש, אחכ התדרדר. איו. מחר מגמה, ואז ללכת לבר בצהריים<> מוזר נראה לי. מחרתיים ואחרי זה בטח יהיה כמה שעות בצפר בלהלב סנטר\משו\בית. ביומחמישי מסיבת ג'פרי סטאר LOL

Fragile rose

New member
פיכ

יום ראשון - הייתי בת"א עם סווטי
יום שני - וואלה לאדעת, נראה מה יהיה יום שלישי ^ יום רביעי - ^ יום חמישי - מוסד?
יום שישי - לאדעת החיים שלי משעממים משהו

למעלה