תכנ"ש.

use your guns

New member
תכנש בכל הכוח

ראשון-מחר- לסדר את החדר לישון לנוח שני- קוסמטיקאית ב11:50 אחר"כ אולי ים...נראה מה יהיה בלילה לחברה נגמר המלווה אז סיבה למסיבה שלישי- יומולדתתתתתת אולי ספא עם חברה בבוקר\יום כיייף בת"א עם הקרובת משפחה [תלוי אם תהיה לאונברסיטאות שביתה] אחר הצהריים החברות יבואו לכאן וכמה חברים מהמושב בלילה אבא סידר לי את הלופט במוזס עם הנחה אז נלך מלא חברים ומקווה שיהיה כייף :) רביעי- עובדת חמישי- מבחנים פסיכוטכניים ואחר"כ עובדת כנראה אם תמשיך השביתה והדירה באילת תהיה פנויה, אז אילת :). אם לא אילת, אז להפגש עם יאיר...

כן אלך, בשבילך עד קצה העולם יבשה וגם ים

. ראשון: עבודה מ 8 עד 1600 שני: עבודה-לא ידוע באילו שעות שלישי כנל רבעי כנל חמישי כנל סופש-לאדעת. מקווה שיהיה סבבה
יחי הגיוון

Liraz 6q

New member
גוד שבוע:]

ראשון- עובדת ב2 עד 12
שני- עובדת ב2 עד 12
שלישי- עובדת ב12 עד 9
רביעי- עובדת מ2 עד 12
חמישי- עובדת ב8 עד 5..והקוצ'ינות שלי יוצאות שבת בטח בערב נצא.. חיים מסעירים יש לי אה? לא נורא.. שבוע אחרון

רגילה להלהלה!

שבמהלכה אני עושה מטלת קריאה מונפצת, לומדת "מקראות ישראל" בגרסה המורחבת והחופרת, ישנה הרבה וקונה הרבה הרבה בגדים! :]

THE ronch

New member
יהיה לפנים.

יום א'- לקום כמו שצריך לבי"ס, יש יום מלא!
לא נורא, אחרי שבועיים חופשה זה בסדר. אחרי בי"ס לחזור הביתה ולישוןןןןן. להשלים ש"ב למינהם. יום ב'- אין לימודים אם אנ'לא טועה. ב1 משמרת בעבודה עד 6. אולי אלך לישון אצל אסף
? יום ג'- יהיו איזה שעתיים בבי"ס. משמרת ערב. יום ד'- יהיו איזה שעתיים בבי"ס. אולי משמרת ערב? אסף? יום ה'- אין לימודים אם אנ'לא טועה. משמרת בוקר ב1 עד 6. יום ו'- יהיו איזה שעתיים בבי"ס. בלילה לצאת עם שרה חובה. יכנסו בין לבין אבל לא ברור איפה- גיחה לדירה החדשה של פחטר, לפחות פעמיים קפה עם סיון, בירה עם רועי שהובטחה לו, ואיזה פגישה או שתיים עם בנג'ו אם יצא איימן.

THE ronch

New member
עדכון קטן וחמוד-

אתמול (יום ראשון) הלכתי לבי"ס ונמאס לי אחרי שעתיים, ישבתי עם חברה בארומה ואח"כ גם דנה באה אז ישבנו גם איתה. אח"כ הלכתי להגיד שלום באודאון, ואז קפצתי לאודליה. משם לבי"ס שלה שהיא תעשה איזה מבחן חצי שעה, ואז לבנג'ו. היינו אצלו עד איזה 9, ואז חזרתי הביתה. ישבתי קצת עם אמא (סוףסוף) ולישון. היום (יום שני, דה..) קמתי בבוקר, התארגנתי עניינים והלכתי לעבודה (אודאון). אחרי העבודה הלכתי לפחטר (אחת המלצריות, חברה נורא טובה שלי) שבדיוק עברה לגור עם חבר שלה אז הלכתי לראות את הדירה. בקיצור, כשכתבתי את התכנון השבועי אמרתי שאולי אני אשן אצל אסף היום, אבל לא יצא לי להציע לו את זה, ופתאום הוא מתקשר 'קוקי, אולי תבואי לישון אצלי?...
'. נו ברור שהסכמתי. עכשיו אני בבית, ב9 נוסעת עם שרה לאיזורית קינג'ורג' לשבת עם אודליה גם טיפה לבירה או משהו, ב11 הוא מסיים לעבוד ואז לישון אצלו. יֵה!

Ms Kuolema

New member
וואלה, יחסית עמוס.

יום ראשון- בדיקת דם בשבע בבוקר, לעוף לבובי בשתיים וחצי, שבע שעור נהיגה, שמונה הבייתה ולישון טונות. יום שני- אולטראסאונד כבד ב11 וחצי, כנראה קניות עם אבא, אם לא נתעצל. בערב קוקי. יום שלישי- תור לרופאת משפחה ב11:45 לברר מה עם תסמונת ג'ילבר שלי, בחמש אור ירוק עושים ביקור ואז לקוקי, ולדחוף שיעור נהיגה איפשהו. יום רביעי+חמישי- לבלות כמה שיותר עם משוש חיי השמן משהו+ לדחוף שעור נהיגה. יום חמישי- הוא טס לארה"ב, אז למרר על מרור גורלי, ואז בערב לעוף לאנשהו עם הבנות. בין לבין להספיק לישון, לעשות טיפה אנגלית, שיעורי בית בספרות ולקוות שהשביתה תסתיים כי יש לי בגרויות לי כייפיות [היסטוריה ב'].

אע טוב בא לי למות אבל אני לא אגמל ../images/Emo71.gif

מההרגל של תכנ"ש כל שבת בלילה. ראשון- ביצפר עד 13:00-מבחן בערבית,שיהיה בהצלחה הולכת לדנה אחרי ביצפר,חוזרת בחמש ככה 18:00-20:00 סטודיו שני- ביצפר עד 14:30 כלום? 18:30-20:30 שיעור פרטי במתמטיקה סופסוווף שלישי- ביצפר עד 14:30-בוחן במתמטיקה ללמוד להיסטוריה ללכת לישון אצל הילוש? רביעי- ביצפר עד 14:30 ללמוד להיסטוריה 18:00-20:00 סטודיו חמישי- ביצפר עד 13:00 לחרוש להיסטורייייייייה שישי- ביצפר עד 12:00-מבחן בהיסטוריה,בהצלחה אחה"צ לודעת בערב על האש לרויטלי עם כולם :) יהיה כיייף לא ידוע עדיין: שיעורים פרטיים במתמטיקה לעשות גבות להיפגש איתו..?עדיין לא ידוע

Mooa-Numi

New member
לא מעניין מידי

מחר ג'וליס, הרשמה וכל זה (לא יודעת איך קוראים לזה בצבאית) ואפילו לא סידרתי תיק בשני יש לי הפניה לאנדקרינולוג (..) בהלל יפה, אז יש סיכוי טוב שכבר מחר יוציאו אותי הביתה. ובין לבין, שמירות וכאלה. חמישי בית, שישי-שבת אין לי מושג.

OverSharing

New member
זוועת עולם../images/Emo103.gif

ראשון- 7:20 שיעור נהיגה
. אח"כ למרכז ל-סופר, לפתח תמונות ואופטומטריסט -?!- לצו ראשון. להכין עוגה. 1100-1500 יומעבודה+חזרות לטקס רבין. 1500-1600 יומולדת לשלוקון בונבוני,1600 לשבט לתדרוך על פעולת רבין, 1630-1900 יומעבודה, 2000 אצל דנה, ארוחת ערב לשלוקון+מתנות+להיות לבוש כמו נסיכה. ב-סדר:) 00:30 ללכת לחגוג לסתו יומולדת. אח"כ להכין לה דברים ליומולדת וללכת לישון או למות. שני-יומעבודה 1000-1430, אימון 1200-1330, ארוחת בוקר לסתו 1100. מה עושים כשיש לך דברים לעשות כאילו אתה סופרמן ואתה בעצם.. לא?! אין לי מושג מה אני עושה.. יומעבודה 1600-1930. ערב עם סתו ליומולדת+מתנות (וואי, אני חייבת להראות לכן את הציור שציירתי לה. אדייייייר!) בערב לישוןלישוןלישון שלישי-אימון 1300-1600, פסנתר 1800-1900. ישב"צ חמוד מתישהו. לראות את עמרי רביעי-אימון 1630-1800 שאני כנראה לא אהיה בו כי יש יומפעילות 1700-1900 אז ב1600 כבר לשבט. מקווה שבלי ישב"צ וללכת לישון מוקדם מוקדם. חמישי-710 טסטטטטטטטטטטטטטטטטטט! טריליליליי:) מתישהו ישיבת הדרכה ויומעבודה. שורדת או לא שורדת?

OverSharing

New member
תוספת חמודה../images/Emo103.gif

רביעי, 720-טסט פנימי. היה לי היום שיעור מעפן:\

טוב יאללה...

ראשון : בדיקת עיניים או משהו, עבודה, זהו? שני : בדיקת עיניים או משהו (אלא אם עשיתי בראשון), בדיקת רופא או משהו, כלום. שלישי: צו ראשון. פעולה. רביעי: כלום. חמישי: עבודה. וכלום.

שבוע טוב..../images/Emo140.gif

ראשון- משמרת בוקר.. אחר כך אולי לת"א עם חברה מאילת ואז ללכת לאנה שני- משמרת בוקר שלישי- עובדת מ2 עד 8, גן כן יום הזכרון... רביעי- משמרת ערב חמישי - חופשששש בין לבין מחכה שיעבור השבוע עוד 9 ימים הבייבי שלי חוזר אלי
קשה לי לעכל עדיין...

Oo The Gush Oo

New member
אוווווווף

הייתי אמורה להיות ברגילה, אבל דחו לי אותה לתאריך לא קבוע (?) סעמקק! אז בסיס מהיום עד חמישי. שבוע לפני השבוע האחרון שלי במפקדה המסריחו'לה הזו

מאושרתתת =P

ראשון עכשיו בבית רואה את "בחזרה לעתיד 1" 15:00-16:30 - כדורעף 17:00-18:00 - לעזור בשיעורי בית למישהו בכיתה ג' (אני חושבת שזה מתחיל מהיום) 18:50 - קוסמטיקאית - גבות + שפם + קצוות (תודה לאל חח) 20:00 - ג'אז ובהמשך אין לי מושג.. שני בבית...שומדבר מיוחד 17:00-18:00 - לעזור לשיעורי בית למישהו בכיתה ג' 21:00-22:00 - מודרני שומדבר עוד לא סגור.. שלישי בבית..אולי חברה עצרת רבין מ-17:00/18:00 עד הלילה אני מניחה.. (עם הצופים) רביעי בבית, לארגן דברים לפעולה 16:00-20:00 בצופים, פעולה + ישיבות אמור להיות לי לעזור לילד בכיתה ג' אבל אולי זה ידחה או יתבטל.. חמישי ביה"ס עד 12:30 אולי לנסוע בערב (ב-19:00 בערך) עם אמא לשופינג

moruush

New member
../images/Emo90.gifימפמפוז

ראשון בי"ס במתכונת מיוחדת מ8:50 - 12:15 שיעורים לסוע עם אבא לקחת את דורי מהרכבת[: 19:00 - 20:30 חזרה עם הלהקה שני בי"ס במתכונת מיוחדת מ8:50 - 13:15 אולי עם אמא לקניות קלאסי מ17:15 - 18:45 ג'אז - 19:00 - 20:15 עובדים על הריקוד לערב להקות
שלישי בי"ס במתכונת מיוחדת מ9:40 - 13:15 אולי עם אמא לקניות לעבוד. רביעי בי"ס במתכונת מיוחדת מ9:40 - 13:15 קלאסי מ17:00 - 18:00 אין רפרטואר - טקס רבין
חמישי בי"ס במתכונת מיוחדת מ8:50 - 13:15 קלאסי מ17:30 - 19:00 מודרני [אדמה
] מ19:10 - 20:40 עובדים על הריקוד לכנס חנוכה

moruush

New member
חומד,

הצוות בפולין. אני הולכת לקלאסי, אני יגיע לטקס.

למעלה