תכנ"ש.

LimiMimi

New member
חתיכת שבוע. יאבא.

ראשון - אני חייבת לעשות גבות.
אז נקווה שבבוקר. משמרת בבלוקבסטר מארבע וחצי עד שתים עשרה. שני - נראה כמה יש לי ביצים לנסוע עד לעכו. חוצמיזה השארתי לעצמי יום פנוי אז נזרום עם זה. שלישי - בייביסיטר, אוספת אותו מהביציפר משתים עשרה וחצי. לא יודעת עד מתי. נקווה שמוקדם. רביעי - בלוקבסטר, ארבע וחצי עד שתים עשרה. חמישי - בייביסיטר, מה שרשמתי על יום שני. שישי + שבת - משמרת בלוקבסטר. מי אמר שאני לא מגוונת בעבודות. חוצמיזה, צריכה לפגוש את שי! ויש עוד משמרת בקולנוע שאמורים לדחוף בשבוע הזה. נחיה ונראה.

amit641

New member
שבוע טוב :) ../images/Emo129.gif

ראשון בשתיים עם חברות בשוסטר. בארבע נוסעות לסנטר. בשש ליאור שליין. שני בצהריים קובעת עם חברה. בערב מקס ברנר עם הבנות. שלישי פעולה רביעי אין כלום מתוכנן. בטח סתם שוסטר או שינקין. חמישי יום עבודה לחזות השבט. שישי נראה לי עוד יום עבודה. ובערב יוצאת. שבת בצהריים פיקניק עם חברות [יומולדת לחברה]. בערב מוזס.

מאוד מגוון

ראשון- חוזרת לשנת שירות שני- ישיבה עם יהל, ישיבת קומנה ולפנימיה שלישי- פגישת הדרכה על העו"סית, ישיבת צוות, ולפנימיה רביעי- ש"ש ומור באה לבקר (חניכה שלנו שעזבה) חמישי- כנס מלש"שים בפנימיה שישי- הביתה שבת- בית

little shorty

New member
רגיל עד רגיל מאוד.

ראשון - היה לי שיעור נהיגה, עבודה בערב. שני - עבודה בערב. שלישי - שיעור נהיגה ב-12, עבודה כפול מאחד. רביעי - יום חופשי ומשעמם. אולי אני אקפוץ לביצפר. השביתה נגמרה? אני צריכה תתעודת בגרות שלי! ואולי אני יעשה קצת קניות נחוצות. חמישי - שיעור נהיגה ב-12, עבודה בערב.

N o o s h y

New member
עזבו ימים, אינלי מה לעשות באמת.

אז ברשימה: לבקר את ניביק בשני, ואז יומולדת לחגי לקנות מתנה לחגי (אחקטן בן 9) לקבוע צניחה חופשית עם אוליצ'קה לזכור שאני עובדת ביום שישי באאוטסיידר לראות איי לאב ניו יורק לישון אצל ממי אם היא תרצה לקרוא את 'מיכאל שלי' המדהים של עמוס עוז.

PennyLaneM

New member
...

ראשון - עבודה בוקר,בערב מופע התרמה לאמא שני - קמים,מבלים קצת עם אמאבא ונוסעים לשדה תעופה בערב כנראה אלך לחבר שלישי - התכנון לנסוע עם החבר לת"א רביעי - עובדת ערב חמישי -עובדת ערב

pampkin

New member
בואו נראה.

ראשון: התעוררתי בשלוש בצהריים [
], אחכ קניון עם אמא, ובערב לנדוור עם הבנות [חרשנו עליו] שני: ישבצ ב1, אחכ אני בטח אשאר קצת אצל עדי או שאני אלך לשבת בשכונה עם הבנות.ללכת לעבודה לבדוק מה קורה עם הכרטיס עובד שלי. בערב בטח סתם שכונה, ואני ישנה אצל אבא. שלישי: להתעורר ב12, פעולה ב4 וחצי,אחכ פעולת שכבה או להפגש עם מאיצ'ו רביעי: קוסמטיקאית דחוףף, אחכ לאדעת. חמישי: אמא נוסעת, שמןןןןן חוזר!!!111
שישי אין תוכניות. עם השמןשלי

AnGeL DoLlY

New member
סטומקייק

מחזור ארור היום- קיבלתי, לא עבדתי, רוב היום הסתלבטתי מול המחשב והטלויזיה [מישהי ראתה OC התמכרות? היה יפה], עשיתי אנסינים באנגלית ותירגלתי קצת אלגברה ב6 היה לי שיעור נהיגה 15 ואמא הצטרפה והיא סופסוף השתכנעההההה:))) ווהווו אני הולכת לדפוק שיעורים עכשיו!! סופסוף.
מחר- 10:00-14:00 סדנת צילום טכני חלק א'. מקווה שסופסוף ילמדו אותי איך לצלם פרקטי ולא רק מה שמעבר. צריך לקבוע שיעור נהיגה ב17:00 חזרה עם הלהקה ומשם כנראה לפאנץ' ליין לחגוג למישהו מהלהקה יומולדת. :) שלישי- יום ביוטופפפ. לא עוזבים את הבית של יסמין עד שגומרים עם הדבר הזה לגמרי. זהו. סופית. אם יהיה זמן ננסה לקבוע עם הבמאי פגישה לתסריט צילומים כי חובה לסיים את זה. ואולי בערב לצאת רביעי- 10:00-14:00 שיעור עיוני רגיל בקולנוע שיעור נהיגה כנראה אחרי נגמר המחזור! לעשות משהו עם הבנות חמישי חזרה עם הלהקה ואחרי זה גאד נואאס.

Tin Doll

New member
בערך

ראשון - יום שהתחיל ברגל שמאל, של 8-16, חדכ שני - של 8-16, 17 פסיכולוגית, חדכ אם השרירים לא יתפסו וארגיש טוב שלישי - של 8-16, חדכ, איי לאב ניו יורק רביעי - של 8-16, חדכ חמישי - של 8-14.30 ,ב15 אולי ניורולוג בקשר למיגרנות, חדכ שישי - של 8-12, אבקש לצאת יותר מוקדם ולהגיע להופעה של אסף אבידן והמוג'וס וכלמיני בצוללת ב12. בנוסף כל יום ב8.30 האנטומיה של גריי (לא מאמינה שרק עכשיו התחלתי לראות את הסדרה המדהימה הזו, בפרק הראשון אשכרה בכיתי), שופינג, ו2 יציאות שאני חייבת לידידים. :<

רייל

New member
נמנמ.

יום ראשון - היום הייתי בתל אביב עם הילה, צילמתי בפילם (!!!!11 כה כיף), עשינו שופינג, עשינו חגיגת סושי (אבל מה חגיגה, שאפילו לא הצלחנו לסיים את מה שהזמנו!) והיה כיף כיף. יום שני - יש לי בוקר גורלי, ואחריו אני רואה כנראה את שלומצי שלא ראיתי יותר מחצי שנה בנתניה. (אולי גם אפתח את הפילם? כן כן כןןןן. יואו, איזה כיף.^^) יום שלישי - יום פתוח שכזה. קצת ספונטניות, מה. יום רביעי - הופעה של רונה קינן בהרמנס עם ג'ס, נוף והילה. יום חמישי - אני מקווה לקחת את תם לערב בירה. או מישהו אהוב שלא ראיתיהרבה זמן.

OverSharing

New member
שבוע רגיל../images/Emo103.gif

ראשון- בדיקת דם בבוקר]: 830-1130 מתמטיקה.. סתם צהריים, 1400-1545 ענבר הייתה אצלי ועשינו שיעורים במתמטיקה, 1545-1645 פסנתר, אח"כ ערכתי את המערך באטרף, בשש ומשהו הלכתי לשחר להביא לה. אח"כ יעליק באה לאיזה חצי שעה.. 2000-2230 התלמדות מוצלחת בביתקפה:) עכשיו להתקלח ולא נראה לי שאני אצא.. שני- 1330-1500 אימון. אח"כ שיעורים במתמטיקה? שומדבר מיוחד שלישי-830-1130 מתמטיקה, צופים, לאורקי מהצוות יש יומולדת אבל היינו אמורים להיות באיזה מקום ולא תיכננו כלום אז נראה מה עושים:| רביעי- אמור להיות משחק ראשון אבל כנראה שלא בגלל השביתה אז כלום? קבעתי עם אחשלי ת"א לקנות לו בגדים אבל הוא בטח יבריז לי. חמישי-830-1130 נוסעת בצהריים כזה לכנס ש"ש בכנות:)

ננסה

ראשון- נסעתי לבסיס ועשיתי המון כלום אפילו לא הייתי קוראת לזה להפגין נוכחות, יצאתי בצהריים ונפגשתי עם חברות בעזריאלי, חתכנו הביתה ואז ישבנו עם עוד חברה אחרת קצת. עוד מעט לישון. שני- חוזרת לבסיס והפעם אני ישנה שם :| שלישי- אני אמורה לקבל אפטר, אם זה באמת יהיה ככה אז במקום לחזור לישון בבית אני אלך להתנחל אצל חברים שעושים שנת שירות :] רביעי- בסיס חמישי- חוזרים הביייייייתה

אה וואי

תזכורת חשובה, אני צריכה ללכת לרופא בגלל התוצאות של הבדיקות דם, כנראה אנמיה- כיף! [כל היום כאבי ראש ]: ובחמישי יש לי פיזותרפיה בבי"ח 10, מה שאומר שסביר להניח שמשם אני כבר אצא הביתה במקום להתקע בבסיס עד שעות אחה"צ

פסיכו, תרגולים, מועדון ש"ב

ודברים נחמדים מהסוג הזה
עד שישי אין חיים. [יותר נכון, עד ה9.12]

Moreiro

New member
ממ

ראשון - עבודה בקרית אונו 12 עד 5, עבודה פה 6 עד 10 וחצי שני - עבודה 9 עד 15, בערב בטח לא אעשה כלום ואתמרמר, אבל ניחא שלישי - עבודה 10 עד 15 בגבעת סביון[WTF], בערב האחיות והבעלים אמורים לבוא לארוחה רביעי - עבודה 6 עד 10 וחצי בערב חמישי - עבודה 9 עד 15 שישי - לוידעת שבת - לוידעת פף, החיים שלי מגוונים
אה ומתישהו אני רוצה לראות אותו השבוע כי אמרנו. למרות שיש שבוע קצת עמוס, אז אני מקווה שזה ייצא.

למעלה