ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. שני - אחמ"שית 8:30-15:00. שלישי - יוני מתגייס.
צריכה לקחת את הג'ינס החדש מפיוטה לתופרת להצר אותו בלמטה. אחמ"שית 15:00-22:30. רביעי - עבודה מחוץ למשמרת 9:00-16:00 (מעניין איזה שואה יטילו עליי). בערב עם אביב. חמישי - שומדבר מיוחד, בתקווה שבערב עם הבנות או מקסימום רק עם ענבר ב"בביטי". have a nice week
משמרת מורכבת מ3 אנשים - אחמ"ש ו- 2 קופאים כשיש משמרת עם 4 אנשים זה אומר שאחד מהם מחוצה לה ועושה משימות אחרות הוא לא קשור לאנשים שבמשמרת מבחינת לפתוח קופה אנד סטאף בכל מקרה לא רלוונטי כי בסוף אני אחמ"שית
ראשון- סופרלנד!! למרות שאני חולה ועם נקע ברגל,חפייףףף
שני- עם החבר[: איאיאיאיאיאי
שלישי-לאדעת,שיעור פרטי בפיזיקה<כן אני לומדת פיזיקה למרות השביתה ובגלל שיש לי מבחן,אז שיעור פרטי גם> ספנינג ומכון כרגיל+הדרכה של הקבוצה שלי<מדריכה ח'ים]
מי הייתה בעצרת בכיכר ? ../images/Emo140.gif../images/Emo126.gif
ראשון בייבסיטר, שיעור פרטי באנגלית, ישב"צ, פורום דרכי ביצוע שני יום עבודה לחזות השבט שלישי פעולהלהלה רביעי שיעור פרטי במתמטיקה חמישי יום עבודה לחזות השבט שישי יום עבודה עם חניייכים ביד אליהו שבת פעולהלהלה שבוע טובבב
היה די נחמד (הגירסא של היהודים להמנון קצת החרישה אותי), רק שלא ממש הרגשתי שזה עזר במשהו, הרי גם ככה רוב מי שבא לשם עשה את זה בשביל ההופעות או חברים, וחבל. (והתור לשירותים היה מזעזע, עמדתי שם שעה ורבע (!!!) בזמן שאיזו מורה מרגיזה הייתה צמודה לי לתחת וניסתה לשכנע את כולם לשיר ולעשות מורל וכאלה, חשבתי שאני הולכת לירות במישהו)
ולא כי איכפת להם (כאילו כן איכפת להם אבל אם לא היה הופעות הם לא היו הולכים) ואני לא מאשימה אותם היו אחלה אמנים שהופיעו. מצד שני אני מניחה שראש ההופעות היו כדי לגרום לאנשים לבוא. אני לא הלכתי.
באנו המון אנשים... ובסה"כ ההופעות נועדו לזה שאנשים יבואו, וזה לא שבא מישהו שלא מסכים עם המורים. אז בסה"כ זה עשה רק טוב, אנשים באו ונהנו וגם הראו נוכחות- שזו המטרה בעצרת.
וואי, הייתה נוכחות מרובה ומפתיעה. היינו בהתחלה במרכז הכיכר ולא יכולתי לנשום מרוב הצפיפות. אז פרשנו לכיוון הדשא [שהיה שטח חסום ע"י המשטרה משום מה] היה נחמד.
ראשון- 9:00-13:00 ביצפר,מבחן בביולוגיה אח"כ לקניון עם אמא,דודהשלי שיש לה יומולדת ובת דודתי האהובה.בגדים??? אחה"צ אנערף, 18:15-21:00 ככה סטודיו,שיעור היפהופ שני- ביצפר 8:00-14:30 ללמוד למורשת?להכין פעולה?לוידעת.. שלישי- ביצפר 8:00-15:00 + פעולת מש"צים [יום הילד הבינלאומי!D:חחחחח] אחה"צ אין לי מושג.. רביעי- ביצפר 8:00 עד אנערף כי יש הצגה מהביצפר בצהריים "אני אתגבר" 15:00-17:00 מחויבות אישית בשניידר :] 19:00-20:00 סטודיו שיעור ג'אז חמישי- ביצפר עד 13:00 , לוידעת ? שישי- ביצפר 8:00-12:00 יש ישם לחטניקים לבדוק מי יוצא ולהפנות לספיר אחה"צ לוידעת לצאאאאת כי אין מבחן בראשון!!חהחה :] איפושהו אמור להיות לי מבחן במורשת לקנות בגדים אם לא קניתי בראשון אם יש לי זמן פנוי לא להתבטט וללכת לסטודיו לעשות שיעורים של הקטנות להחליט מה נסגר עם עצמי ולדבר כבר עם ברקק
ראשון - עבודה 12:00-21:00 שני - עבודה 10:00-19:00 שלישי - בבוקר ת"א, בצהריים רופא שיניים, אחה"צ להיפגש עם חברה רביעי - עבודה - או 10:00-19:00 או 15:45-21:00 אם יש לימודים. חמישי - מניקוריסטית אחה"צ, בערב חברים אצלי בבית.