בחיים הכל עובר... מטעויות למד והשתפר
ראשון - אמממ. בבוקר הלכתי לישון אחרי משמרת לילה נראה לי. התעוררתי באיזור 16:00 כשכולם הגיעו מהבית ועשו רעש במסדרון.... אחר כך עליתי למשמרת לילה עם המפקד-תורן הכי חופר בצה"ל... ב-12 חגגנו יומולדת לחברה, וסתם התחפשנו ואכלנו כל הלילה... שני - הייתי אמורה לסיים את המשמרת ב-9 בבוקר, אבל הקצינה שלי טחנה אותי עוד שעתיים בערך... אחר כך סתם נשארתי ערה, חגגנו שוב יומולדת לחברה (הכנו לה כדורי שוקולד אדירים!) ופריסת שחרור לאיזה אחת שהשתחררה, ארוחת צהריים בחדר אוכל (וזה ממש לא קורה הרבה), ואז ב-15:00 אני ושירי עלינו על האוטובוס הביתההההה

ישנתי כל הדרך לבאר שבע, ואז הגענו ופספסנו את הרכבת ב-3 דקות :[ אז הלכנו לקניון קריית הממשלה [יש דבר כזה? מול התחנת רכבת בבאר שבע] ושתינו קפה באיזה ביתקפה נטוש, ואז חזרנו לרכבת של 7 וחצי... והגעתי הביתה באיזה 9 כזה ונשפכתי עד איזה 11 ואז הלכתי לישוווווווווון....
שלישי - קמתי באיזה 9 וחצי.... הכנתי לי חביתה טעימה עם פטריות ובצל

אמממ בינתיים לא עשיתי כלום וגם לא כלכך בא לי עם המזג אוויר המגעיל הזה :[ אני צריכה לקבוע תור לקוסמטיקאית בדחיפות... אממ ולא יודעת מה עוד. בטח אפגש עם חברה בערב... או שאני אקבע עם שתי חברות לקנות מתנה לחברה שיש לה יומולדת... ממ נראה. רביעי - בטח אני שוב לא אעשה כלום כל היום... אם לא קניתי מתנה בשלישי- אז אני אצטרך לעשות את זה היום... ואם קניתי כבר אז בטח אני אפגש עם חברות מהצבא שלא ראיתי שנים.... חמישי - יומולדת לחברה
בטח נעשה איתה איזה משהו בערב כזה...