תכנסו לכאן

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
תכנסו לכאן

היי אם את\ה לא מעריץ\ה אז בבקשה אני מבקשת לצאת מההודעה... (אלא אם כן את\ה לא מתכוונ\ת לקלל...ואז אני מרשה להשאר
) כמה שאלות:
ממתי התחלת להעריץ את בריטני?(אם אתה לא מעריץ לא לענות על זה..)
איזה דיסק שלה הכי אהבת?
האם את\ה חושב\ת שג´יימי לין (אחותה של בריטני..) תצליח כמוה?
האם את\ה מגדיר\הה את עצמך כמעריץ\ה פאנטית או רק אוהב\ת לשמוע את השירים של בריטני ? התשובות שלי:
אני לא מעריצה של בריטני, אבל אני אוהבת לראות הופעות וקליפים שלה וכאלה..(וכן יש הבדל בין זה למעריצה....)
אני חושבת שהדיסק האחרון שלה הוא הכי מוצלח....למרות שגם הראשון והשני חמודים...
אני מניחה שלא.....כי אצלה זה בעיקר פרוטקציה...ואפילו אם היא יותר כשרונית מבריטני (אין לי מושג מי מבניהן יותר כשרונית...אבל מקטע ששמעתי כנראה בריטני..) בריטני הייתה פה קודם....אבל בעצם היא יכולה להצליח אם היא לא תשיר...אלא תשחק נגיד...
כמו שאמרתי אני אוהבת לשמוע שירים שלה לראות קליפים הופעות...אבל אני לא משתגעת מכל קטע שאני מקליטה עלייה או שהו ואני לא מדברת עלייה....ואני בכלל מעריצה כבר כמעט 6 שנים להקה אחרת לגמריי(אני מעדיפה לא לומר איזה להקה כי אני לא רוצה שגם השרשור הזה "יתקלקל"...). בבקשה אל "תהרסו" את השרשור הזה...

תשובות שלי

התחלתי להעריץ אותה מהקליפ בייבי וואן מור טיים..אז הייתי כיתה ה´
אממ...האמת אין דיסק שלא אהבתי ואין דיסק שאהבתי יותר..אבל הכי טוב שלה זה האחרון
ג´יימי לין..בתור ילדה בעצם היא כבר נהייתה כוכבת קטנה בגלל שהיא אחותה של בריטני...
פעם הייתי אובבסית לבריטני..עכשיו אני רק אוהבת אותה..

|:)) הנה התשובות שלי!@

התחלתי להעריץ את בריטני מהשיר השני שלה...שזה ניראלי sometimes כי כשראיתי את השיר הראשון לא ממש התרשמתי ...
אממממ הדיסק שהכי אהבתי זה השלישי..הוא הכי יפה ומושקע ..בעצם גם השניים האחרים מושקעים אבל השלישי יותר :) חח
ניראלי שלג´ימי ליין לא תהיה הצלחה עולמית כמו לבריטני אבל כמו שזאתי לפני אמרה שרק בגלל שהיא אחותה של בריטני ספירס אז כבר היא מצליחה
אני לא מגדירה את עצמי מעריצה פאנטית (חח מזה בכלל..) כאילו אני אוספת תמונות יפות שלה ופוסטרים ושומעת את המויקה שלה אבל אני אוהבת גם זמרים אחרים :) זהו.

fify

New member
אוקיי, אז ככה:

בפעם הראשונה ששמעתי את "בייבי וואן מור טיים" נדלקתי על השיר (מה אתם רוצים, הייתי אז כיתה ה´ או משהו כזה). במהלך השנים הבנתי שבריטני ספירס היא לא יותר ממחומצנת שכל קטנה, שכל מה שהיא יודעת לעשות זה לנענע קצת את הגוף ולהתלבש פרובוקטיבי (ומכוער בצורה בלתי רגילה). השירים שלה נשמעים לי יותר ויותר מכוערים מיום ליום, והקול שלה הוא קול של בימבו אמריקקית שלא יודעת לשיר. מספיק, או שאני ארחיב עוד קצת?
אני חושבת שאף דיסק שלה לא טוב, וכל דיסק שלה נשמע לי יותר מכוער מהשני.
אחותה נראית לי פרחה טפשה כמוהה, ולא נראה לי שהיא תצליח.
מעריצה?! מעריצה?! חחחחחחחח... הצחקתם אותי בגדול! אם כבר אז ההפך ממעריצה- מתעבת, אולי? ומי שכתבה את ההודעה, מצטערת, אבל את לא תחליטי אם אני אשאר או אצא מההודעה, ואם בא לי להגיד דברים רעים (בלשון המעטה) על בריטני המקודשת שלך, אז אני אגיד! It´s a free country, you know, ויש לי זכות לקלל אותה מעכשיו ועד מחר!

lene

New member
תכנסי בבקשה

היי אוליי לא הבנת מההודעה שלי אני גם לא מעריצה של בריטני...אני אמנם לא שונאת אותה כמוך..כי פשוט אין לי סיבה לשנוא אותה!... והסיבה שבקשתי שמי שבא לקלל שייצא בבקשה מההודעה..זה פשוט כדיי שתתחיל להיות בפורום הזה אוירה טובה כי כבר נמאס שבאים לפה לקלל.. ואני לא ממש מבינה מה אתם (ואני מצטערת מראש אם אני סתם משייכת אותך לקטגוריה הזת..פשוט לפי משהבנתי אין לך ממש בעיה להתחיל לקלל פה..) מקבלים מזה שאתם פשוט באם ומתחילים לקלל פה!זה נותן לכם איזה סיפוק או משהו?!?!?!כאילו אני לא מבינה מה הקטע..יש הרבה פורוים בתפוז של אנשים שאני ממש אבל ממש לא מעריצה..אולי אפילו קצת שונאת..אבל אני לא הולכת לשם לקלל! ואגב את אומרת שזאת זכותך ואת דיי צודקת זה מדינה חופשית דמוקרטית ויש לך את זכות הדיבור אבל את יכולה לומר משבא לך כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים!וכשאת מקללת על ברטני יש אנשים שנפגעים מזה (לא אני אישית!..) אז בבקשה...כולה בקשתי שאם את שונאת אותה ואת באה לקלל אז תצאי,גם ככה את לא אוהבת מה יש לך לעשות פה?....

FIFY

אני משערת שאינך יודעת להבדיל בין פרחות לבין עצמך! אחותה של בריטני בת איזה ..10 ככה......"אחותה ניראת לי פרחה טיפשה"?! פור גד סייק! את רואה מה את מדברת?! מה את כותבת?! זה כמו שתגידי תינוקת בת שנה פרחה מגודלת!! יש לך זכות לקלל אותה..נכון..אף אחד לא אסר עליה..אבל תעשי את זה בשקט ולא פה! כי כאן אין לך שום זכות להיות!! אז נכון ילדים ניכנסים חופשי כי אין מנעול לפורום....אבל אין לך זכות!!

SAtAnic Soul

New member
אני חושב שאת צריכה לבדוק קודם

את סגנון הכתיבה שלך לפני שאת מעבירה ביקורת על אחרים. ואני לא חושב שמישהו מכם קנה את השרתים של תפוז שהוא יכול להחליט שאין לנו זכות להכנס. יש לנו זכות מלאה להכנס לאן שאנחנו רוצים, לא טוב לך? תתאבדי.

אף אחד לא אמר שחייב להיות

לי סגנון כתיבה או וואט איבר..זה לא שיעור לשון.. אני אמרתי מה שרציתי ואני חושבת שכל האנטי למינהם יכבדו את זה! הפורום לא שייך לא לי ולא לך...אבל הוא מיועד לאוהבי בריטני. אתה רק יכול לשבת ולדחוף מלפפון לתחת שלך...אוקה?!

SHIRA2811

New member
*מחזיקה את עצמי* תשובות...

כשהייתי בכיתה ג´ נאלצתי לשמוע את הדיסקים של בריטני מתנגנים כל יום בכיתה, אז התחלתי לאהוב אותה. ראיתי את הקליפים, וחיבבתי אותה. אבל אף פעם לא הייתי מהמעריצות המתלהבות... *אהמ*אהמ*. בתחילת כיתה ה´ הבנים בכיתה שלי התחילו לשמוע הרבה בלינק 182, סאם 41, מטאליקה, קצת - קצת קורן. אז בהתחלה שנאתי, אבל לאט לאט התחלתי לשמוע, לקנות את הדיסקים- והיום אני מתעבת את הפרחה המכוערת הנקראת בריטני.
דיסק של בריטני ואני?! בלעעעע....
ויטמין פי (או פרוטקציות). חוץ מזה, אין לה כלום.
עדיף שאני לא אענה על זה...

הנה התשובות שלי..

אני רציני בכל מה שכתבתי (כן.. כתבתי את השורה הזאת בסוף)
אני מעריץ את בריטני מאז שהיא הוציאה את baby one more time... זו הייתה אהבה ממבט ראשון!! מאז אני אוהב אותה יותר ויותר.. אנשים לא יבינו אותי, אבל בריטני נתנה לי טעם לחיים בשלב מסויים ואני מרגיש ממש קשור אליה, אפילו שאני בכלל לא מכיר אותה.
אהבתי את כל הדיסקים, אבל "Britney", לדעתי, הוא הכי טוב!! ובכל דיסק יש את השירים האהובים עלי!
ג´יימי לין עושה מה שהיא עושה היום (מנחה טלוויזיה לילדים) בגלל שם המשפחה שלה, שבמקרה הוא כמו של אחותה!! לא נראה לי שהיא תצליח כמו בריטני.. היא תהיה כמו ארון קרטר, אח שלי ניק קרטר מהבקסטריט בויז, והיא תעלם מהר מאור הזרקורים!
אני לא פנאטי, אבל האהבה וההערצה שלי כלפיה זה משהו כל כך חזק. כבר כתבתי שהיא (בלי לדעת) עזרה לי בזמנים קשים. אבל גם בלי זה הייתי עדיין מת עליה!!!

fify

New member
תגיד, אתה מדבר ברצינות?!

מצטערת לומר, אבל זה נשמע קצת פתטי. "בריטני נתנה לי טעם לחיים"... מצטערת אבל אני לא יכולה להבין איך בלונדה קטנה שהכשרון המוסיקלי שלה שואף לידע שלי בכימיה (משמע: אפס) שהקליפים שלה נראים כמו סרטים פורנוגרפיים קצרים, יכולה לגרום למישהו טעם לחיים, אבל אם זאת הרגשתך, שיהיה...
Fify
JESS: So, Courtney, what about you? RORY: What about me? JESS: What are your big ambitions? RORY: Harvard. JESS: And after Harvard? RORY: I’m gonna be a journalist. JESS: Paula Zahn? RORY: Christiane Amapour JESS: You’re gonna be an overseas correspondent? RORY: Yes, I am. JESS: You’re gonna crawl around in trenches and stand on top of buildings and have bombs going off in the background and some wars raging all around you? RORY: What, you don’t think I can do it? JESS: No, I do. Just sounds a little too – . RORY: A little what? JESS: Just sounds a little too rough for you. RORY: Well, it’s not a little too rough for me. I hope it’s not a little too rough for me, I’ve been talking about this forever. I mean, I don’t even know what I would do if – . JESS: Hey, I didn’t mean to freak you out. I’m sorry. I’m sure you’ll do it. You will, I promise. I’ll help you practice, okay? Tomorrow, you’ll stand in the middle of the street and I will drive straight at you screaming in a foreign language. (מתוך "teach me tonight", בנות גילמור)​

i4britney

New member
כן

כן אני גם אומר שבריטני נתנה לי טעם לחיים ומי שמקלל אותה ויורד עליה הוא סתם קנאי ועכשיו תסלחי לי יש לי הרבה דברים לעשות במקום לדבר עם ילדה נחותה שכמותך!!!

fify

New member
חמודי...

אתה ממש לא מכיר אותי, והדעה שלי על בריטני לא נותנת לך זכות להחליט אם אני ילדה נחותה או לא. תאמין לי שאני לא מקנאת בפרחה בלונדינית שחושפת את השדיים שלה בכל הזדמנות. יש לי שאיפות אחרות בחיים מאשר להיות זונה. אני מקללת אותה ויורדת עליה כי לדעתי היא זמרת לא כשרונית, שלא כותבת ולא מלחינה את השירים שלה, וכל השירים שלה נשמעים בדיוק אותו דבר. גם הקול שלה לא משהו, והסיבה היחידה להצלחה שלה זה שהיא מצטלמת עם בגדים שכמעט לא משאירים מקום לדימיון, ובקליפים שלה היא מתחרמנת עם 20 גברים, ואם היא נתנה לך טעם לחיים, כנראה שאין לך ממש חיים.

SAtAnic Soul

New member
חחח אני מתחיל

לקנא יותר ויותר בכשרון הכתיבה של האנשים פה! שימו לב, כל ההודעות המנוסחות יפה, עם סימני פיסוק, דימויים קורעים, עקיצות מצחיקות...כל אלה באות מאנשים שפויים שלא מעריצים את בריטני ומנגד, כל ההודעות של "אני מעריץ את בריטני כי היא הכי שווה\פצצה\ווטאבר" וכולכם סתם קנאים- כל ההודעות חסרות התוכן האלה באות מצד מעריצים ילדותיים של זמרת זנותית ופרובוקטבית להחריד. SPEAR BRITNEY!

מי את שתגידי שאני פתטי????

את לא מכירה אותי בכלל.. את סתם bitch שנדחפת לאן שלא רוצים אותה!! מה את מבינה בכלל??? אנשים חושבים שהם יודעים הכל.. אבל הם ממש לא!!! ואת אחת מהם!!! תעשי טובה ותעופי מכאן!!!

brit14ney

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

1) התחלתי להעריץ את בריטני מהפעם הראשונה שראיתי את הקליפ hit me baby..... 2)הכי אהבתי את הדיסק השני שלה oops i did it agian 3) אני חושבת שאחותה של בריטני תצליח יותר בתחום המשחק והקולנוע יותר מתחום המוסיקה ולא היא לא תהיה יותר כוכבת מבריטני 4) אני מעריצה פנאטית (מה שזה לא יהיה) של בריטני

MORI TJE RULES

New member
כמוני כמוך

את יודעת אני חושבת בדיוק כמוך: אני לא מעריצה אותה (אני רק אוהבת את השירים וההופעות שלה) הדיסק השלישי שלה הכי טוב (יותר נכון מעולה) לפי דעתי אם אחותה תצליח זה רק בגלל פרוטקציה

Britney Rulez

New member
התשובות שלי...:)

זאת הייתה אהבה ממבט ראשון...מהקליפ BABY...
אני אוהבת מאוד את שלושתם..אבל את האחרון אני אוהבת במיוחד.
לדעתי ג´ימי לין תצליח,אבל לא כמו בריטני.
פאנטית..אבל עד גבול מסוים.

למעלה