תכנסו לכאן

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

Blue Whale

New member
התשובות שלי

1. אני מעריץ אותה מאז Baby one more time 2. קשה לי להחליט אבל נראה לי שאת Britney אני הכי אוהב 3. אני חושב שאחותה של בריטני תצליח פחות ממנה 4. כן אני מגדיר את עצמי מעריץ פנאטי

SHIRA2811

New member
חחח... ../images/Emo6.gif

כל אחד פה שמציין בגאווה שהוא מעריץ פנאטי של בריטני ה-ו-ר-ג אותי מצחוק!!!

SAtAnic Soul

New member
הייתי שמח להעביר לך כמה שיעורים

באיך להיות גבר, חתיכת הומו קטן.

SAtAnic Soul

New member
הייתי צריך לצפות לתגובה כזו

וכדי לא להציף את הפורום במריבות שטותיות כאלה, אני אתן לך להתפגר בבריכת השטויות שלך.

Neomi Dyllen

New member
יותר מצחיק לחשוב

שהם משתמשים במילה פנאטי בלי לדעת מה היא אומרת. בריטני ספירס כמו עוד הרבה "זמרים" אמריקאים אחרים היא לא זמרת,היא דוגמנית וגם לא טובה במיוחד. למה שלא תצאו בכאן ידידי שונאי בריטני ותנו לילדים להנות,ממילא בעוד כמה שנים הם לא יאמינו שהם העריצו אותה ולא ידעו איך להיפטר מהפוסטרים והדיסקים שלה. Spear Britney,that´s a good one,I don´t think that anybody else here got the meaning of that

טרטרלה

New member
ובכן...

התחלתי להעריץ את בריטני שהייתי בן 19 בערך, השיר "Baby One More Time" היה מקום ראשון ללא הפסקה בצעד היומי בגלגל"צ וכמובן הפך להיות להיט היסטרי וכולי.
הדיסק הראשון - משו משו. קצת כואב לי ממה שהתקשורת עשתה מבריטני מאז והתוצאה לפניכם: המוני פרחחים שנכנסים לכאן רק כדי להעביר דחקות. פאק דם.
אחותה - לא מעניינת (אותי בכל אופן)
מעריץ פנאטי? ברוור! היא ה -
של עולם הפופ, לראות הופעה שלה זה יותר טוב מאורגזמה בשבילי. הא! בלי שום קשר לכלום מנהלת פורום יקרה - הרגישי נא חופשי למחוק הודעות שלא עוסקות בבריטני וכל מושג ההערצה אליה. רוצה פירוט? בבקשה: קללות, ירידות, גיחוכים, השוואות וכו´ THANX|

למעלה