תכנון שבועי.

AnGeL DoLlY

New member
אחחחחח סיימתי עם תנ"ך!! :)

יופיטופי היום: חזרתי הביתה לפני חצ"ש מהבגרות, היה ממש אחלה. דיי קל. :) כתבתי פאקינג 10 דפיםםם (8 דפים מצד שמאל במחברת+2 נוספים). כשאמא תחזור אני מקבלת את הפלאפון החדש אחרי הסינכרון
, וב18:20 בדיקות לצו ראשון. שני: מסתבר ש..בצפר רגיל! למרות שאין לי מושג מה לומדים מחר. יש במערכת 3 שעות מתמטיקה ושעתיים אנגליתP: שלישי: לא לשכוח להביא את המגן בהיסטוריה למורה שתתקן לי, להתעדכן על תאריך למבחן בהיסטוריה לפני הבגרות. אהה ואמא טסה לגרמניה, אז יש לי בית ריק למחצה רביעי: בצפר, לא ידוע. חמישי: כנ"ל, ואבא טס גם לגרמניה. סופשבוע רייייייייק

THE ronch

New member
התחיל בנזונה! :) וגם ימשיך בתקווה.

אתמול- מתכונת בלשון שלא הלכה כל כך נורא
אח"כ נסעתי לכפר הירוק, בערב היה ערב מגמה של הגר ואז תום ואני נסענו לישון אצל הגר. בלילה ישבנו באיזה גן נידח כזה בניל"י והיה..יפה :) היום- קמנו מוקדםבבוקר, אבא של הגר הסיע אותנו לכפר, ישבתי עם הגר ותום כי הגר רצתה קפה ועכשיו באתי הביתה. ב12.45 יש לי שיעור פרטי עד 14.45 ואז אני נפגשת עם אודליה ואז כנראה עם בנג'ו. מחר, יום שלישי- לא יודעת אם יש בי"ס, בכל מקרה יש לי משמרת בוקר יום רביעי- משמרת בוקר יום חמישי- משמרת בוקר (ביתריייקקק), בלילה קבעתי עם שרה ובנג'ו אבל אולי אני אסע לאריאל למסיבה יום שישי- משמרת ערב, תום והגר באים לישון

yaeli87

New member
...מוצץ גבעול תחת איזה גשר...../images/Emo79.gif

ראשון: היתה לי משמרת בוקר,אח"כ מאמי לקח אותי מהבסיס,נסענו אליו...נחנו קצת ובערב היתה א.ערב עם כללללל הדודים+דודות+סבתא
היה כיף...חזרנו אליו באיזה 12 וחצי בלילה עשינו קצת עניינים והלכנו לישון... שני: משמרת בוקר,מאמי לקח אותי מהבסיס לרכבת...הגעתי הביתה בסביבות 5 וחצי-6,נחתי קצת,אכלתי קצת,ישבתי עם אמא קצת ועכשיו חזרתי מהליכה\ריצה מפרכת...וגם קיבלתי מחזור וכואבת לי הבטן... שלישי: משמרת כפולה. רביעי: יום חופש,גבות,פן,חדר כושר ולקנות דברים לשבת. חמישי: בסיס,סוגרת שבת. שבוע טוב קוקיז

little shorty

New member
באיחור רב...

ראשון - בגרות בתנ"ך שהייתה בסדר, קניית מכנסיים, מסעדה עם חברה, החינה של אח של החבר והיה כיףףףףף שני - קמים בבוקר, מילוי, נוסעים לחיפה לקנות לי נעליים ולהחליף לי בגדים, חזרות למסיבת סיום. שלישי - לישון, משמרת ערב בפיצה. רביעי - מספרה לעשות בננה אצל יעקב אהובי {נו הספר}, ונוסעים לחיפה לחתונה!!!! מקווה שיהיה טוב. חמישי - לישון כל החיים, בערב עבודה באולם. קולולולולו

TiKi PooH

New member
גם אני איחור. לנורא

ראשון- קמתי הרוגה מעייפות, ניסיתי לקרוא עוד סיכומים עם שלושה "קפה של בוקר", בכוס האחרונה לפחות הפסקתי את ניקוריי הבלתי פוסקים ואת הגיחות הקצרות לממלכת החלום. בגרות-בלאגנים, הגעתי בדקה התשעים (ואחת). אחורייה פרגנתי לעצמי חופש-חופש כזה, קראתי-ציירתי-סידרתי את הבלאגן שאור השאיר בבית. שני- בבוקר ניקיתי, סידרתי לאבא את הארון ( יעילה או מה), אח"כ דחפתי את בובתי המצלמה לתיק ויצאתי לסיבוב קינג ג'ורג-שינקין-שוק הרמל להתפנק על קצת יד שנייה/ תמונות, לא יצא מזה כלום אבל היה נחמד. אח"כ ישבתי עם אבא וקובי ב"קפה-קפה" על קפה אירי, קובי הביא לי כמתנת "ככה-סתם" את לוליטה (נבוקוב), ולמרות שכבר קראתי וראיתי את הסרט זה ספר שטוב שיש בבית- ולקח לי הרבה זמן להאמין שמדובר בתמימות וצירוף מקרים תמוה ולא בבדיחה שנונה של קובי שלישי- נוסעת באיזשהו שלב לאיסור ה09 לפגוש קצת את אימא, שתינו בונות על "שבוע הספר" ואני מרוצה, שנים קודמות השלל הכללי של שתינו נע בין 15-20 ספרים, היא די שרוטה בקטע הזה. קבעתי עם זיו שנשתמע לגביי ארוחת צהריים/ ערב/ כמה שעות נחמדות, אם אני כבר שם. רביעי- בוקר שיעור נהיגה, אחריו רון בא אליי ואחה"צ נוסעים ביחד לאילאיל לראות את הרוסייה חמישי- קבעתי עם סבתא אחת קפה ומוזאון, אם אני אצליח להשחיל בסדר יום גם את הסבתא-סבו השניים זה יהיה יופי, ומאחר וזיו לא עובד אני מקווה שיהיה לנו לילה אחחחלה. המשך שבוע בןזונה.

mishmishonet

New member
טוב שלא עבר חצי. נו טוב.

ראשון-ממ. כיף. מהבוקר עד הלילה עריכה עם גילי ומעין וליהיא ורועי ואפטר ושקד וכל העולם בערך. (החל משבע בבוקר עד שמונה בערב, רציתי למות) שני-שיעור אחד ואז ארגוני ערב הקרנות. הלכתי עם גילי לקניון כדי שהיא תפתח תמונות ואני אקנה לי ולעומר דיסקים כיפיים, ואכלנו והייתי שמנה.P: אח"כ דיאלוג אחד בערב דיאלוגים, איפורים בלאגנים- וערב הקרנות.
אח"כ הלכנו כל המגמה לים והיה ממש מצחיק. שלישי-יום הולדת לעומר, יאיר וניר.
וויתרתי על בית ספר לטובת עומר שקפצהץ היה ממש נחמד. אח"כ פסיכית ואז פגשתי את ליהיא במקרה ברחוב אז ישבנו לדבר קצת. אה, ועכשיו אני אמורה ללמוד לשון. רביעי-יום מגמה בו כולם ירדו עליי ממש ואז כיף.
שירקי שלי ורוקו באים אליי ויהיה נפלא. חמישי-בית ספר, ואז כל אחה"צ ללמוד לשון, חייבים. אה, ויום הולדת למעיין.
שישי-בבוקר לשון-לשון-לשון ואז שיעור פרטי בלשון בצהריים, ואז לשון כל השישי-שבת. חוץ מהפסקה קטנה בערב לבת מצווה מסכנה של איזו קרובה.

mishmishonet

New member
אה, שכחתי!

ביום חמישי בערב אמא ואני נוסעות לדבר כזה של יונה וולך. שיגועים.

SuGaRBabe1

New member
גם אני רוצה להגיב בדיליי!

ראשון - קמתי ב-8 וחצי, עליתי למשמרת בוקר קצת שואתית עד 9 בערב. כלמיני אנשים הגיעו מהבית אז היה נחמד לראות את כולם, וזהו, לא זכור לי משהו מיוחד. אה! ב-12 בדיוק חגגנו יומולדת לשתי חברות שלי שהיה להן יומולדת ביחד, קנינו מלא ממתקים בשק"ם והזמנו פיצות מאילת ואכלנו מלא כמו שמנים והיה כיף :) שני - גירדתי את עצמי מהמיטה בקושי רב ב-7:15 אחרי שבלילה הקודם הלכתי לישון בסביבות 1:30. היינו במסדר בוקר, שאחריו פתחו לנו ת'תחת בנקיונות (הכי אני שונאת את ימי שני.. זה התור שלנו לנקות את המגורים ותמיד מנפיצים לנו כלמיני דברים הזויים. ניסיתן פעם לשפוך מלא מים לתוך פח אשפה ולנקות אותו עם דנה?! זה הדבר הכי מגעיל שעשיתי בחיי.) אניוואי, אחרי הפתיחת תחת המטורפת ישבתי עם חברה לכוס קפה בחדר, ואז הלכתי לחמ"ל למשמרת. חטפנו קצת עצבים על השרמוטה שהיתה אמורה להגיע להחליף אותי והחליטה שהיא לא מגיעה, מה שגרם לזה שבסופו של דבר יצאתי מהבסיס רק ב-13:00, עליתי על אוטובוס של 14:00 והגעתי הביתה בסביבות 19:30. אחר כך הייתי אמורה להפגש עם חברה, אבל היא הבריזה לי, אז חיזל"שתי את עצמי בסביבות 12 ופרשתי לישון. שלישי [AKA היום] - קמתי ב-11 וחצי כזה, השתעממתי קצת ואז החלטתי שחבל לבזבז את היום אז סחבתי את אחותי לסיבוב קניון שלא יצא ממנו כלום [חוץ מסלט עוף בארומה]. אחר כך חזרתי הביתה ונזכרתי שאני צריכה לקנות כפכפים, אז התקשרתי לאמא וקבעתי איתה שניפגש ברמת גן. נסעתי לשם וקניתי את הכפכפים המיוחלים, וגם עוד כלמיני שטויות [עוד זוג כפכפים- אבל יפים כאלה, ואיזה מיליון תחתונים], וחזרתי הביתה לא מזמן. בהמשך הערב מתוכנן להפגש עם חברות שלי, עוד לא ברור איפה בדיוק, לחזור הביתה ולהכין תיק למחר... רביעי - קמה מוקדם, בסביבות 9 חברה שלי מגיעה לאסוף אותי ואז נוסעיםם לאילתתת לרבעוש מטורף של מסיבות, אלכוהול ומלאמלאמלא ים :) [עזבו את זה שאני ליטרלי חצי מהחיים שלי באילת, זה בכלל לא אותו דבר] חמישי - עדיין באילת, עוד חברה שלי מצטרפת אלינו ויהיה אפילו כיף יותר :) שישבת - אילתאילתאילת :)

PennyLaneM

New member
לטס סי

ראשון - בסיס שני - בסיס שלישי - הייתי בבסיס עד 9 וחצי בבוקר,ואז נשבר לי אז הלכתי מוקדם לצריפין להפניה אחרכך הסתובבתי בתחנה מרכזית ת"א ואז באתי הבייתה רביעי - יום ד' אז אני בבית בכיף חמישי - בסיס. אף אחד לא יהיה כי כל המפקדים ואנשי הקבע בכנס בירושלים ורוב הבנות לא יהיו,כך שיהיה שקט וכיף.

למעלה