גם אני איחור. לנורא
ראשון- קמתי הרוגה מעייפות, ניסיתי לקרוא עוד סיכומים עם שלושה "קפה של בוקר", בכוס האחרונה לפחות הפסקתי את ניקוריי הבלתי פוסקים ואת הגיחות הקצרות לממלכת החלום. בגרות-בלאגנים, הגעתי בדקה התשעים (ואחת). אחורייה פרגנתי לעצמי חופש-חופש כזה, קראתי-ציירתי-סידרתי את הבלאגן שאור השאיר בבית. שני- בבוקר ניקיתי, סידרתי לאבא את הארון ( יעילה או מה), אח"כ דחפתי את בובתי המצלמה לתיק ויצאתי לסיבוב קינג ג'ורג-שינקין-שוק הרמל להתפנק על קצת יד שנייה/ תמונות, לא יצא מזה כלום אבל היה נחמד. אח"כ ישבתי עם אבא וקובי ב"קפה-קפה" על קפה אירי, קובי הביא לי כמתנת "ככה-סתם" את לוליטה (נבוקוב), ולמרות שכבר קראתי וראיתי את הסרט זה ספר שטוב שיש בבית- ולקח לי הרבה זמן להאמין שמדובר בתמימות וצירוף מקרים תמוה ולא בבדיחה שנונה של קובי שלישי- נוסעת באיזשהו שלב לאיסור ה09 לפגוש קצת את אימא, שתינו בונות על "שבוע הספר" ואני מרוצה, שנים קודמות השלל הכללי של שתינו נע בין 15-20 ספרים, היא די שרוטה בקטע הזה. קבעתי עם זיו שנשתמע לגביי ארוחת צהריים/ ערב/ כמה שעות נחמדות, אם אני כבר שם. רביעי- בוקר שיעור נהיגה, אחריו רון בא אליי ואחה"צ נוסעים ביחד לאילאיל לראות את הרוסייה חמישי- קבעתי עם סבתא אחת קפה ומוזאון, אם אני אצליח להשחיל בסדר יום גם את הסבתא-סבו השניים זה יהיה יופי, ומאחר וזיו לא עובד אני מקווה שיהיה לנו לילה אחחחלה. המשך שבוע בןזונה.