תכנון שבועי.

RainbowL

New member
בלי מבחנים אין לי מה לעשות..

ראשון- בי"ס עד 3 כנראה שיעור פרטי אולי מועדון שני- בי"ס עד 1
חזרות לתאטרון שלישי- בי"ס עד 3 פעולה כרגיל ישיבת שכבה ב-8 וחצי רביעי- מתחילה ב-8 במקום ב-10, עד 2 כל היום לא ברור מה אני אעשה הנהגה ברבע ל-9 חמישי- בי"ס עד 4 ישיבה בחמש וחצי כנראה

Summer moved on

New member
איך שהזמן עוברררררר.

ראשון-ביתספר עד 11:00 אח"כ אולי אלך לידיד עד אחה"צ, ואז נוסעת עם אמא לתל אביב לקנות בגדים:]] שני-נמ אין לי מושג מה עם ביתספר, אני מניחה שלא יהיה יום רגיל אבל אם כן אז עד 13:30. ב16:30 בערך אבא בא וכנראה ניסע לחולון להחליף לי ת'נעליי ספורט. שלישי-ביתספר עד מאוחר נראה לי. אחה"צ קוסמטיקאית והליכה. ואויל לצאת עם חברים לאנשהו. רביעי-ממששששש בא לי להבריז מביתספר ולנסוע ליםםם!! אני אציע לחבורה אבל הם חרשנים מדיי ולא ירצו. אם לא אולי ניסע אחריי ביתספר. כל כך בא ליייייי. חמישי-ביתספר ואז מקווה שלצאת. שבוע מעולה לכן!!

©big smile©

New member
לחץ ../images/Emo10.gif

יום ראשון שיעור מוזיקה ב8:30, ואח"כ חזרות עד איזה 12:30. ללכת לערוך את העבודה בפסיכולוגיה, ולחזור לביתספר להביא למורה. ללמוד למוזיקה חזרות ב19:00 יום שני כנראה חזרות ב10:00, ואם לא אז בסביבות 11:00 אני יוצאת עם אבא לנסיעת המבחן שלי בתל אביב ואשדוד :] לישון קצת, אולי ללמוד למוזיקה יום שלישי לישון ללמוד למוזיקה יום רביעי מגן במוזיקה, מתישהו בבוקר. לסדר את החומר באזרחות, ולהתחיל ללמוד קצת. חזרות מ16:00-22:00 [למוווווווווווווווות!
] יום חמישי לישון ללמוד לאזרחות פסיכולוגית ב16:00

LimiMimi

New member
מתמסרת לעבודה P:

יבש- ראשון משמרת בוקר. שני-שלישי-רביעי משמרת ערב. חמישי משמרת בוקר וחרישה להיסטוריה. שישי-שבת חרישה אינטנסיבית+++ להיסטוריה. להתחיל לעשות הליכות כל יום, אולי אפילו ריצות מידי פעם. להכנס למשטר עצמי + דיאטה קטנה. לפגוש אותו א-מ-ן. ואולי גם אותו. וזהו P:

אוחח דייי :[ נמאס ליי

ראשון-מגן בלשון...אין מצב שאני מוציאה ציון טוב..בקושי למדתי :[ ב-3 רופאת שיניים ואחה"צ תולדות שני-בי"ס[נראלי:S],תולדות? פורום קורס מסכם שלישי-חופש לפני בגרות,אולי אחה"צ פעולה.. לא יודעת רביעי-בגרות בתולדות,אחה"צ לנוח לנוח לנוח לנוחחח חמישי-בי"ס נראלי...ואולי גיוסים קצת ביסודי בעע

mkarin

New member
בוהו. חופש!

ראשון
בגרות בתנ"ך, שיעור נהיגה, הליכה. שני
לא נראה לי שאני אלך לבי"ס, אין לי ממש בשביל מה. אולי אני אקפוץ לקניון להחליף את החזייה כבר >< שלישי
אולי בי"ס, הליכה. רביעי
מתמטיקה בבוקר, אולי שיעור נהיגה, לראות חברה שלא ראיתי מלא זמן ובא לי את הדורבנים בבארבי בערב... חמישי
אולי בי"ס, ציפורניים, יש מצב ליום הסטודנט בבינתחומי אבל לא נראלי והליכה. שישי
סוף כל סוף שישי בלי עיתון
לישון.

NoFaRi1

New member
../images/Emo2.gif?

לא כייף בכלל לשמוע את זה ממך ]: (יודעת שלא מגיבה לך לרוב, אבל קוראת)

OverSharing

New member
לא הכי יודעת..../images/Emo103.gif

ראשון- ב11 בגרות בתנ"ך. וויש מי לאק. בטח אני אסיים ב1215 כזה.. ואז לישון שנ"צ ובשתיים לשבט לתחקירים.. עד שלוש ומשהו ואז אני אלך לשחר לצרוב לי דיסק ונלך אליי לישיבה [1600] בטח עד הערב.. אח"כ אולי עמרי? שני- ממש בבוקר טלוש ואני נוסעת להוציא טופס ירוק בדיזינגוף ומשם אנחנו הולכות לים לעבוד על השיזוף שלי:p עד ארבע כזה ואז אני נוסעת לבית פיליפס למהנדסת למחנה. בטח נחזור באזור שמונה ואני אמות. שלישי- נראה לי יש קצת בי"ס? לאיודעת. אחה"צ פעולה! רביעי- ממ שעתיים צילום [1125-1300] ואז הביתה וב1600 יומעבודה חמישי- אולי בי"ס? אין לי מושג. 1600 יומעבודה!

Liraz 6q

New member
איך עבר עוד שבוע?!?

החיים שלי עפים!!!!
ראשון- ממ תור לגבות ב9 וחצי, ב11 בגרות בתנ"ך וב3 עבודה עד איזה 10 ככה..
שני-תגבור באזרחות מ8 עד 10 וחצי ועובדת ב12..
שלישי-תגבור בתכתובת מ8 עד 10 וחצי ומ11 עד 2 תגבור באזרחות..אחרי צהריים עוברת קצת על החומר בתכתובת..
רביעי- מתכונת בתכתובת ב9 ועובדת ב1..
חמישי-תגבור באזרחות מ8 עד 11 וחצי.. ועובדת ב12..בטח בלילה נצא.. כמה עבודה וכמה אזרחותת אעעעעע

בהתחלה עומס ואח"כ נחמד ביותר :)

ראשון ביצפר 8:00-14:00 > מבחן בערבית ובוחן באנגלית סטודיו!!!!!111
17:00-19:00 לא להתכונן לשום מבחן וואטאבר P: שני סיור למוזיאון המדע
8:00-14:30 פגישת עבודה בספרות כניראה לעבור קצת על הבעה,לא בגדול שלישי ביצפר 8:00-14:00 < מיצ"ב בהבעה והצגת עבודה בספרות כלוםםםםם
אולי שיעור פרטי או משו במתמטיקה רביעי ביצפר 8:00-13:00 סטודיו 17:00-19:00 חמישי ביצפר+הכנה לקורס מש"צים
> 8:00-15:00 כלוםכלום :] שיעור פרטי במת' אם לא היה בשלישי שישי ביצפר 8:00-12:00 אין תיכנונים שבת ס=ו=ף ס=ו=ף שבת בלי למידה לכלום אז אם יהיה מזגאוויר טוב בא לי ים/בריכה ואם לא אז סתם לקום לי בסטלה בסביבות הצהריים :)

שבוע חדש אינדיד +התלבטות>: ../images/Emo124.gif

א' - בסיס, בערב מלמדת את אחי מת' ב' - בסיס+לילה חמל ג' - פה ההתלבטות, יש לי יום חופש אחרי החמ"ל ואני עדיין לא בטוחה מה בא לי לעשות, יש מליון אופציות בערךD: ד' - בסיס ובערב אנערף ה'- בסיס ו-2 אופציות לערב, עדיין לא בטוח מה מהן יצא לפועל ו' - מצעד הגאווהP: ובערב באולינג ש' - אנערף

Miss Tika

New member
טוב

ראשון- אני לא הולכת לצבא (לפחות משו טוב אחד!!). לקום מוקדם, 8 וחצי גג (כדאי שאני אלך לישון פור גאד סייק), לקנות לאבא שוקולדים (נראה אם אצליח לעבור במקס ברנר), ולסוע לתל השומר להיות איתו. בערב אולי ללכת לאמא שלי ולהשלים איתה. שני- לא יודעת אם אני אלך לצבא, נראה איך אבא יהיה. אם לא, להיות עם אבא ובדירה... אם כן אז.. יו נואו. שלישי- טוב בטוח אני כבר אהיה בבסיס. (טפוטפוטפו שאבא כבר יהיה בסדר) רביעי- בשאיפה לצאת מהבסיס באוטובוס של 4, ושאבא מרגיש טוב, ללכת לקוסמטיקאית אומגד! חמישי- ראיין מגיע ב5 בבוקר, בשאיפה ענקית לאסוף אותו מנתב"ג ולסוע לדירה שלנו (שלנו עלק. של אחותי). אם לא אז להגיע ב5 אחה"צ למרכז ולפגוש אותו (השד יודע מה הוא יעשה עד אז) בת"א או איפה שלא יהיה. ו...סופ"ש ענק :]

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo9.gif

ראשון: חזרתי מעידני ב-08:00, ישנתי שם והוא חזר לבסיס. עכשיו סתם סתלבט. ב-13:00 אמא באה לעזור לי לארגן את התיק לצבא. בערב אני אשב עם נטי'לה מעט. שני: בקו"ם :<< שלישי: טירונות במחנה 80. רביעי: טירונות במחנה 80. חמישי: טירונות במחנה 80. שישי-שבת: מקווה לצאת. מהחברות זה רק אני ונטי, יצא כולן סוגרות השבת. עידני וטובי גם יוצאים. אז בטח אני אשב עם טובי כי התגעגעתי אליו נורא, ויהיה קצת עם עידן גם. תגידו, מה הסיכויים לסגור שבת ראשונה?

:)

ראשון קמתי עם כאב ראש מטורף ביותר, החלטתי שאני לא יכולה לנסוע ככה לירושלים והמשכתי לישון עד 7 וחצי. אמא הסיעה אותי לרופא, אח"כ החזירה אותי לתח"מ ולקחתי אוטובוס הביתה, ועכשיו אני מתבטטת כאן. התוכניות להמשך היום (ממש עוד מעט)- לסדר קצת את הבית, להתחיל להכין את המתנה של ליאת, לארוז תיק גדול, וממש בא לי להכין עוגה או עוגיות- נראה אם תהיה לי מוזה...ישמצב שאחזור בערב לשירות. שני אם אני בירושלים- אז לקום ב7 וחצי, לקחת אוטובוס לביה"ס וללמד כרגיל, אח"כ משרד ובערב בטח נצא לאנשהו או שנתבטט בדירה. אם לא אהיה בירושלים, אז סביר להניח שאמשיך את המתנה של ליאת ואולי אפגש עם חניכתי היקרה שלא ראיתיה כבר שניייייים וזה כ"כ לא בסדר. בכל מקרה, בערב אני חוזרת לירושלים ואולי לפגוש את שמוליק ואלעד? לא ברור שלישי בצפר (אחר) מ9:00 עד 13:40, אח"כ מגיעה לתחנה מרכזית בירושלים ונוסעת עם אמאל'ה להסתובב ולעשות שופינג :) פנאאאאאאאאאן. רביעי יריד (לא ברור איזה עדיין) בביה"ס שאני הכי אוהבת מכל בתי הספר שלי. אח"כ מן הסתם משרד ובטח הרבה עבודה לקראת הקייטנות. אולי לבקר את רותם בלילה, כשהיא תסיים לעבוד. אני מתגעגעת לחניכים המצחיקולים שלה :) חמישי בצפר מ8:10 עד 13:30, אח"כ משרד ואז בע"ה הבייייייתה, אלא אם כן יהיה סיבוב שערים ואז אני אשקול לישון בחמישי בלילה בדירה ולחזור הביתה בשישי על הבוקר.. לא ברור עדיין. שבוע משובח :)

Tin Doll

New member
לעבור בלי בכי

ראשון-תכף חוזרת הביתה מהחבר, בעשרה ל4 תור לגינקולוג שני-ב2 תור לפסיכיאטר, לאדעת מה עוד שלישי-9-13 עבודה רביעי-פסיכולוגית חמישי-9-11 עבודה, ב1 תור לרופא שיניים סופש אצלו..

למעלה