ראשון קמתי עם כאב ראש מטורף ביותר, החלטתי שאני לא יכולה לנסוע ככה לירושלים והמשכתי לישון עד 7 וחצי. אמא הסיעה אותי לרופא, אח"כ החזירה אותי לתח"מ ולקחתי אוטובוס הביתה, ועכשיו אני מתבטטת כאן. התוכניות להמשך היום (ממש עוד מעט)- לסדר קצת את הבית, להתחיל להכין את המתנה של ליאת, לארוז תיק גדול, וממש בא לי להכין עוגה או עוגיות- נראה אם תהיה לי מוזה...ישמצב שאחזור בערב לשירות.
שני אם אני בירושלים- אז לקום ב7 וחצי, לקחת אוטובוס לביה"ס וללמד כרגיל, אח"כ משרד ובערב בטח נצא לאנשהו או שנתבטט בדירה. אם לא אהיה בירושלים, אז סביר להניח שאמשיך את המתנה של ליאת ואולי אפגש עם חניכתי היקרה שלא ראיתיה כבר שניייייים וזה כ"כ לא בסדר. בכל מקרה, בערב אני חוזרת לירושלים ואולי לפגוש את שמוליק ואלעד? לא ברור
שלישי בצפר (אחר) מ9:00 עד 13:40, אח"כ מגיעה לתחנה מרכזית בירושלים ונוסעת עם אמאל'ה להסתובב ולעשות שופינג

פנאאאאאאאאאן.
רביעי יריד (לא ברור איזה עדיין) בביה"ס שאני הכי אוהבת מכל בתי הספר שלי. אח"כ מן הסתם משרד ובטח הרבה עבודה לקראת הקייטנות. אולי לבקר את רותם בלילה, כשהיא תסיים לעבוד. אני מתגעגעת לחניכים המצחיקולים שלה
חמישי בצפר מ8:10 עד 13:30, אח"כ משרד ואז בע"ה הבייייייתה, אלא אם כן יהיה סיבוב שערים ואז אני אשקול לישון בחמישי בלילה בדירה ולחזור הביתה בשישי על הבוקר.. לא ברור עדיין. שבוע משובח