תכנון שבועי.

EVE Lights

New member
בוף. שבוע חדש.

אין לי כוח.
ואין השבוע האלופה!!
יום ראשון - פסיכומטרי 9:00-14:00. הייתי אמורה אח"כ לנסוע לת"א ואולי לקנות משו ממישהי מפורום א"א אבל באמת שאין לי זמן מיותר לבזבז על זה, אז נראה לי שאני אוותר. (ביי ג'ינס דיזל מקורי ב-100 ש"ח?
) אני אחזור הביתה, בטח אנמנם קצת ואעשה שיעורי בית בטירוף שלי. אוף, בטח נקבל כ"כ הרבהההה שיעורים מחר. איכס.
יום שני - לקום בסביבות הצהריים, אני אקציב לעצמי משהו כמו 4-4.5 שעות להכנת כרטיסיות ושינון מילים. אחר כך הכנת שיעורי בית כרגיל. יום שלישי - בדיוק אותו כנ"ל כמו יום שני. יום רביעי - פסיכומטרי 9:00-14:00. בערב עם אביב. יום חמישי - אין תוכניות מיוחדות... מקווה להמשיך כרטיסיות. בערב כנראה עם רועי במוזס וחוגגים לו יומולדת.
(מתי אני אספיק לקנות מתנה ולכתוב ברכה למען השם?!) שיגיע כבר ה-25 ביולי כוסעמק.

gili109

New member
אולי מששהו שיעודד אותך..

את יכולה להוריד את פרק 164 של אלופה מהפורום=] אם ממש לא בא לך לחכות=P

JuSt A GiRl 94

New member
זה הולך להיות שבוע ארוך..

ראשון: 8:15-18:00 בי"ס. לברר מה עושים לבנות מי"ב. לגמור את התיקון של העבודה במתמטיקה. שרונן יבדוק! שני: 7:30-19:00 בי"ס. ב-9 חזרה עם הפסנתרנית!!! חייב להיות פיקס. מבחן מושגים בניתוח יצירות ב-10. ב-15:00 פיתוח קול...השיעור האחרון לפני ההשמעה! שמישהו יציל אותי... שלישי: 10:00-16:00- יום קצר יחסית. ל-א ל-ה-י-ר-ד-ם ב-ש-י-ע-ו-ר א-נ-ג-ל-י-ת! רביעי: 08:15- 19:00 בי"ס. מותר לי לא לבוא בגלל ההשמעה בערב, אבל אני לא יודעת כמה זה יעזור לי להפסיד שיעור סולפז', מתמטיקה, תנ"ך ועוד כמה מקצועות. אולי אני אפסיד רק סולפז' ואז אבוא בעשר ככה. השמעה בערב!!! אימאא... חמישי: לברר את הציון!!!!! יש סדנה
הדבר החיובי היחידי בשבוע הזה.

נשבר הזין מהיסטוריה.

א': מתכונת בהיסטוריה ב: ביצפר ג: ביצפר ד: ביצפר, פנימייה. ב00:00 יש לנעמ יומולדת ה: יומולדת לנעמשלייייייייייי![: פנימייה.

Immortality

New member
כושילירבאק

אין לי כוח ראשון בגרות בתנ"ך ואז ללמוד למגן העצום בספרות שני לחרוש לספרות, עבודה 4-7 שלישי לחרוש לספרות, עבודה 3-5 רביעי בגרות בקולנוע מעשי [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!], עבודה 5-7 חמישי שיעור היסטוריה ב-11, מקבלים את המגנים וציוני הגשה, מחזור :| וספרות בסופ"ש אני חייבת לראות את עומר. זה כבר לא רק "רוצה", זה חייבת. אני שונאת את התקופה הזו, אני לא מספיקה לראות אותו בכלל ובסופ"ש לא אוכל להגיע לאריאל כי אני במחזור ואני צריכה ללמוד לספרות איכשהו. נמאס לי, שיגמר כבר, הסוף נראה כל כך קרוב [מחר נפטרים מתנ"ך, ואז נשאר רק לסיים עם ספרות ובגרות בהיסטוריה] אבל זה פשוט מסרב להיגמר.. ועדיין לא הלכתי לים!!!!!!!!!!!!!

Small talk

New member
עוד שבוע מעפן

ראשון- לקום ב7 בבוקר וללכת לבית ספר, להיות לבד כל היום כי אף אחד מהחברים שלי לא בא לבית ספר ולהתמרמר 'למה באתי?' לחזור ב2 ולהתחיל ללמוד להיסטוריה (אני מקווה). שני - יום חופש מתכונת בהיסטוריה, ללמוד להיסטוריה. שלישי - מתכונת בהיסטוריה. רביעי - יום מרוכז במחשבים(אני צריכה להגיש משהו), יום הכנה לפולין (בטח הן מתנגשים אחד על השני אז אני אבריז ממחשבים) - אולי אני אסע עם אמא ואחים שלי לשבוע הספר בירושליים, להתחיל ללמוד לאזרחות. חמישי- יום הכנה לפולין, חוג אחה"צ, למידה לאזרחות. מתישהו במהלך השבוע אני מקווה לקבל את הציון הגשה באזרחות (אחרת אני אתעצבן,עשיתי את הבגרות ב1.5 ואני לא אמורה לקבל את הציון מגן יום לפני הבגרות).

N o o s h y

New member
סופסוף שבוע רגוע :]

מחר: בגרות בתנ"ך, ישב"צ ד', להקפיץ את חגי לשיעור שלו. אני בטוחה שיש לי עוד משו בערב ושכחתי. שני: תל אביב עם אימא בבוקר כדי למצוא שמלה לנשף ושמלה לבנה, אחרכך יש משו בשבט שאין לי זין אליו בכלל והוא בטח יהיה מיותר ומשעמם, אז אני שוקלת להתמרד. שלישי: פגישה עם מושון בבוקר, אחרכך יומפעילות וישיבת מרמור עם הרשגדיות! רביעי: נראה לי שיש משו של שמיניסטים בבוקר, אחרכך יםםםםם סופסוף ובערב עבודה עם חן כפרעליה :] חמישי: יוגה בעשר וחצי. ונראה לי שאני עובדת.

Lost Lullaby

New member
אני רוצה בגרות בתנך ../images/Emo14.gif

ראשון- להדפיס פעמיים [אצל אבא, טיהי] את העבודה בסוציו, בערב לנסוע לכרוך באופיס דיפו באיזור תעשיה שני- אנערף, עבודה 21-סגירה שלישי- אנערף, עבודה 21-סגירה רביעי- עבודה 12-19 חמישי- ללמוד לאזרחוי שישישבת- ללמוד לאזרחוי

the mush

New member
יאללה

ראשון: בגרות בתנ"ך + לעשות שעווה. שני: מיליון שעות ג"ג שלישי: אין לי מושג מה המערכת, אבל מעבר לזה אין לי כלום. רביעי: אורטודנט [?] חמישי: כרגיל.... שישי: יום הכנה

../images/Emo203.gif אמריקן פאי 5 אחד ההזויים והמחרמנים ../images/Emo6.gif

מחר טיפול בבלינסון בצפר מ10 ועשרים עד 1 [מבריזה מביולוגיה כדי לעשות את ההרצאה באנגלית
] להשתדל לעשות מבחן או שניים במיקודית סטודיו מ6 וחצי עד 11
שני בצפר מ8 עד 3 וחצי
לעשות עוד מבחנים במיקודית עדי
שלישי טיפול בבלינסון בצפר מ8 עד 2+הרצאה באנגלית לעשות עוד מבחנים במיקודית. אולי לדבר עם אחת הבנות שאני אלמד איתה.. בערב מפגש פליציות אצל דנדוש
רביעי חופשת מתכונת [לשון
] לעשות מבחנים מהמיקודית+לדבר עם אחת הבנות ללמוד איתה אם עדי בחופש גם אז אולי ניפגש בבוקר סטודיו מ6 וחצי עד 11
חמישי חופשת מתכונת ללמוד..... פוינט מ8 וחצי עד 9 וחצי-10 [קיבלתי סולו
שישי מתכונת בלשון אעאעאע רוצה לסיים עם זהה!!!! בתקווה שישחררו אותנו מוקדם -להתחיל לעבור על החומר של היסטוריה
שיעור פרטי באנגלית ב5 ארוחה משפחתית אצל סבא וסבתא בתל אביב עדי
שבוע נהדר בנות

../images/Emo203.gif לפני שנתיים...

עם הבנדוד/אח קטן של סטיפלר שהוא במין קייטנת מוזיקה כזאת שהמנהל של הבצפר שלו שלח אותו כדי שיתנהג נורמלי... סרט ממש טוב!!

NoFaRi1

New member
דוגרי הדבר היחיד שחירמן אותך זה

שהם שכבו שם איפושהו והוא התחיל לנשק אותה או משו, נכון?
חחח ובאמת סרט אדיר P:

ש י ר י ו

New member
"אמנם אין אהבה שאין לה סוף.."

בעע. עוד שבוע. שתיגמר כבר השנה הזאת. ראשון: בצפר, שיעור גיטרה. ךסיים נושאים אחרונים למתמטיקה. שני: בצפר, מבחן מסכם במתמטיקה. לסיים עם כל המיליון שטויות שצריך להגיש בהיסטוריה. שלישי: בצפר. יום מגעיל. בערב פעולה. לפני זה כנראה מתחילים לבנות את המחנה של כיתות ו'. רביעי: בצפר. יום מגעיל אפילו יותר. אחה"צ שיעור אנגלית. חמישי-שישי-שבת עוד רחוקים לי מיידי כדי לתכנן. אולי אצל חברה בשישי. לא ברור עדיין. שבוע טוב לכולן.

די עמוס

ראשון- בבוקר צילומים לספר מחזור, בגרות בתנ"ך ואז נוסעת לתאיר ואז לסבתא שני- ירפ"א ב' מהבוקר עד הצהריים משם במהירות האור למוצקים לפורום קורסמסכם ומשם לישון אצל עמיטי שלישי- ריכוז בהיסטוריה בבוקר ואז ללמוד וללמוד וללמוד להיסטוריה ובערב יש ערב צוותי במסעדה [[: רביעי- לחרוש להיסטוריה חמישי- בבוקר מתכונת בהסיטוריה ובערב מסיבהההההה שישי- פעולה ובלילה יש לילה הישרדות לשכב"ג [[: שבת- לישון עד הערב בערך XD ובערב ישב"צ פיייייי שבוע עמוס משהו

Shusho

New member
ראעההכעינ.

ראשון: בגרות בתנ"ך שני: עידן בערב שלישי: לומדת למגנים בגיאוגרפיה רביעי: כנ"ל חמישי: מגנים בגיאוגרפיה

למעלה