תירוצים....

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך

korinalir

New member
אני לא מבינה אותכם אנשים ../images/Emo3.gif

אין לכם כסף משלכם?? אתם לא מקבלים תקציב\דמי כיס איך שקוראים לזה בימינו או לחילופין למוכשרים והחרוצים עובדים? זה ממש לא נחמד לבקש כסף לכל גחמה מההורים תבקשו מהם בבת אחת פעם בחודש\שבוע לכל הגחמות גם יחד
לסיכום תקציב חודשי\שבועי זה נחמד שאני רציתי פגיון הלכתי וקניתי לי אחד בכסף שאני חוסכת כל חודש מאמאבא והם לא צריכים לדעת כלום...

L e s t a t

New member
יש לי שאלה אלייך

אני מבין שאתה אחד מהאנשים האלה: "אדוני, בבקשה אני רעב ללחם, תן לי שקל" ואז כשיש לך מספיק כסף מפראיירים אתה הולך וקונה קוקאין וחוזר על התהליך? "הנה דרך לקבלת כסף: אמרו להוריכם שאתם צריכים ספר חדש לבית ספר (כמובן שאתם לא תגידו את האמת) ואז כשתקבלו את הספר, תמכרו אותו לחנויות האלה של הספרים יד שנייה" הדרך הזו היא דרך טובה אם אתה רוצה להפסיד כסף, יש כאן יותר הפסד מרווח. חוץ מזה שרוב החנויות לכישוף נמצאות רק בארה"ב - וכדי להזמין מהאינטרנט אתה צריך כרטיס אשראי, בשביל כרטיס אשראי אתה צריך הורים... Got That?

MGP

New member
טחחח שוב אני מנצח: תשמע.

ההפסד הוא לא שלך, הוא של ההורים... וווירת´, אתה מתחי לשעשע כבר פעם רביעית שאתה סוטר אותי לחינם (רצוף).

L e s t a t

New member
ההפסד יהיה שלך

זו לא שיטה בטוחה במיוחד, ואתה לא יכול לבקש ספר לימוד חדש כל חודש והשיטה הזו לא עובדת בשביל אנשים שלומדים בבתי ספר שבהם ביה"ס מספק את חומרי הלימוד ולא התלמיד. חוץ מזה שההורים ירצו לדעת בשביל מה אתה צריך 2000 ספרי לימוד חדשים כל יום, לא? זו יותר שיטה חד פעמית עד פעמיים.

אממ...

למה אתם צריכים כל כך הרבה ספרים? לי יש רק ספר על קריסטלים, ספר על צמחי מרפא, שני ספרים המפרטים על וויקה וזהו. מה עוד צריך? אתם צריכים שיסבירו לכם הכל? ואת הספרים שלי על המיתולוגיה אבא שלי קנה בשביל עצמו, הוא פשוט זורח בכל פעם שהוא רואה אותי גונבת אותם מחדר השרותים... חחח...

Rutterkin

New member
אנחנו זה לא את

יש פה כאלה שמעניינים אותם דברים חוץ מוויקה

korinalir

New member
גם אבא שלי בקושי בבית

וגם אמא למען האמת ...אתם רואים איך הם לא גורמים לבעיות

FireDragon

New member
אמא שלי עובדת בבית...

אמא שלי עובדת בבית, היא פסיכולוגית והקליניקה שלה היא במרתף שלנו... היא בבית כל היום...ואם תקרא את ההודעה שרשמתי בשרשור הזה מקודם תבין למה זה מעצבן...

לך לספריה!../images/Emo63.gif

וזה לא שאני מתעניינת רק בוויקה, אני פשוט לא מבינה לכמה ספרים אדם זקוק בשביל לעסוק במאגיה. מה, היסטוריה? תקשור עם רוחות? מיתולוגיות מכל העולם? מה? אני רצינית: אני רוצה שתסבירו לי איזה ספרים כל כך דורשים קנייה במסגרת המאגיה, כאלה הגורמים להוריכם לחשוד בנטיות המאגיות שלכם. באמת! אולי גם אני אבין שיש מקורות נוספים בהם לא התחשבתי.

L e s t a t

New member
וכשאני אלך לספרייה

אני ארצה לדעת מה לקרוא ושום דבר לא מובטח כשמדובר בספריה בישראל שהדבר הכי קרוב למאגיה הוא מבוא מסכן לספר הזוהר. אני לא אומר שאני הולך לקנות ספר חדש כל שבוע אבל אני אוהב ידע (כנראה שלא כמוך) ומאגיה היא תחום מאוד גדול, אני מקווה שזה הבהיר לך. אם לא, תיכנסי לאמזון ותביטי קצת בספרי המאגיה שיש שם... You Would´nt Believe

טל, אני מרשה לך להוריד את האף../images/Emo31.gif

אל תעשה ממני איזו בורה שחושבת שהיא יודעת הכל. אני מבינה שיש נושאים רבים במאגיה המעניינים גם אותי, אבל כן- יש גם כאלה בספריות. באמת! ואני לא חושבת שבני נוער עם זרימת מזומנים מצומצמת צריכים לרוץ ולהזמין ספרים בשווי מאות שקלים רק בגלל שנדמה להם שזה מעניין אותם. גם אני קראתי ספרים החורגים מתחום העיסוק שלי, אך לא טרחתי ללכת ולרכוש ספר בכסף שאין לי. ורוב ספרי המאגיה באמאזון מסבירים על כשפים ולחשים שונים, דבר שאיננו הכרחי לאדם יצירתי מספיק. אם אתה רוצה לחקור על דתות ותרבויות שונות, אני בטוחה שיש ספרים מחוץ לעולם המופלא של "אמאזון". וכן, אפילו ספרים בעברית. אתה זורק לי את המושג "ידע". אוקי. אני סקרנית לדעת אילו ספרים אתה חייב לרכוש בשביל הידע הזה.

סלח לי...

אך זה לא היית אתה שכתבת שאחרי כותרת הפגנתית שכזו צריך לבוא הסבר?!

L e s t a t

New member
כרגע

יש רק שני ספרים שאני מוכרח להשיג: The Satanic Rituals ו- The Satanic Witch. ובגלל המשטר התאוקרטי של ישראל (זה ממש לא דמוקרטיה אם זה מה שהם עושים) אי אפשר להשיג אותם בארץ. אחר כך, נראה כבר. הדבר האחרון שאני אעשה ממך הוא בורה, אבל את לא מתחשבת בעובדה קטנה - יש אנשים שאוהבים ללמוד דברים חדשים מעבר לבסיס, למשל כשניר רצה להשיג את הספר ההוא על דרקונים, זה לא ממש משהו שאת תמצאי דחוס באיזה ספר למתחילנים, נכון? למשל כשהיו כאן אנשים שניסו להשיג מידע על נקרומנטיקה. אנשים רוצים ספרים כדי להכיר יותר טוב את עולם המאגיה, מעבר ל"זה מעגל", "הנה תקציר על וודו" ו- "יש משהו שנקרא השלכה אסטרלית, זה משהו עם המישור האסטרלי". לי יש כסף לקנות ספרים ואביזרים, אז למה שלא אקנה אותם?

Rutterkin

New member
את שוס עושה את זה

יש הרבהיותר מוויקה במאגיה. וויקה זה אולי הענף הקטן מכל העץ הרחב. יש כל כך הרבה נושאים, זה לא שברגע שהבנת אחד הבנת את כולם. יש תקשור, זימון , הטלה אסטרלית , וודו , הילות , הרמטיקה , גואטיה והמון דברים, מאר שאת וויקנית אז זה מצטמצם אצלך לפחות דברים בגלל סיבות אידיאולוגיות.

למעלה