תירוצים....

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך
אין קשר לאידאולוגיה

אני קוראת גם על כישוף שחור ואני חושבת לקרוא את הספר של אנטון לה-ווי. אני לא חושבת שאקנה אותו, אך אמצא דרך להשיגו. כמובן שמאגיה היא נושא נרחב, ואני לא מתיימרת לחשוב ולו לרגע שאי פעם אספיק לדעת הכל ל המאגיה, אך אני לא מבינה מדוע חייבים לרוץ ולקנות ספרים כשניתן להשיג אותם בעברית ובספריה. קיימים ספרים בעברית על הילות, הטלה אסטרלית, וכל נושא אחר בו תחפוץ. אם הם נמצאים בחנות הספרים, הם נמצאים גם בספרייה. אולי אני מגזימה, מפני שאני ירושלמית- ובירושלים יש הרי את הספריה הלאומית בה ניתן למצוא כל ספר שהתפרסם בישראל אי פעם. ככל הנראה לאנשים ברחבי הארץ יש בעיה למצוא ספרים ולכן אתם נאלצים לרכוש. וגם אתה מוזמן להפסיק להתנשא: וויקה היא בהחלט לא הענף הקטן ביותר בעץ המאגיה ואני רוטנת על כך שאתה כותב כך. ואגב, וודו זו דת מאד מסויימת, אני לא מבינה למה הכנסת את זה בין הנושאים הכלליים של המאגיה.

Rutterkin

New member
מצטער מאוד

שזה לא מוצא חן בעינייך אבל עדיין וויקה זה רק ענף

אתה אדיוט או מה?!

סליחה, אבל גם לי יש את הגבולות שלי. אני מבינה שוויקה זה רק ענף, אבל אתה כתבת שזה אולי הענף הקטן היותר בעץ המאגיה, וזה מה שהרגיז אותי! אם אתה הולך לנהל דיון, עשה לי טובה: קרא כמו שצריך את ההודעות עליהן אתה מגיב. אוקי?! ג´יש...

Rutterkin

New member
דבר ראשון

אל תקראי לי אדיוט, בשיא הנימוס אני מנסה לא להגיד דברים שאני חושב עלייך (ויש הרבה דברים , תאמיני לי) , ואני מצטער בהודעה לפני הקודמת הייתה לי טעות בהקלדה. התכוונתי להגיד שוויקה זה רק ענף קטן מהעץ לא "ה"ענף "ה"קטן. אני מתנצל.

Rutterkin

New member
אני מבקש

שלא תגני אותי, אני עושה מאמצים רבים כדי לא להשתמש בשפב בוטה כדי שאווירת ההודעות תהיה נעימה ושקטה (ותאמיני לי יכולתי כבר מזמן להגיד עלייך המון דברים). דבר שני, אני מצטער עשיתי טעות בהקלדה. לא התכוונתי להגיד שוויקה זה "ה"ענף "ה"קטן אלא רק ענף קטן מכל העץ , תסכימי איתי שהמשמעויות שונות. אודה לך מאוד אם לא תגיבי על הודעה זו.

למעלה