תירוצים....

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך

MGP

New member
תירוצים....

אתה- אבא אפשר כסף לפיגיון!??????????? אבא-מאגיה זה שטויות. מסקנה: אתה טיפש! פתרון: אתם לא יכולים לבקש דברים ישירות, למשל אני יכתוב פה את הדרך שאני קבלי את הפיגיון שלי: אני שמתי סרט סמוראים בוידיאו שבבית כושר שמה היה פיגיון על הקיר, אז אמתי לאבא שלי: "אבא אפשר לתלוט פיגיון על הקיר, ככה ליופי" תגובה: אם תקבל 100... צריכים מקוריות, אנשים! זה כל מה שצריכים אל תבקשו דברים ישירות. עכשיו, אתם צריכים נירות?! זה כבר ממש קל! פשוט תגידו שאתם רוצים לקשט ככה את החדר, רב האנשים אוהבים סגנון עם נירות בחדר. בעיות: הבעיה היחידה שבדרך הזו אי אפשר להשיג ספרים או תכשיטים, אבל זה גם לא בעיה. הנה דרך לקבלת כסף: אמרו להוריכם שאתם צריכים ספר חדש לבית ספר (כמובן שאתם לא תגידו את האמת) ואז כשתקבלו את הספר, תמכרו אותו לחנויות האלה של הספרים יד שנייה. מבינים?! מקוריות. סיכום: תכתבו בשירשור שאלות כיצד להשיג כסף\ציוד ואני יתן לכם רעיונות.

FireDragon

New member
נו די כבר...

דבר ראשון...למה לא הוספת את זה לשירשור??? דבר שני...אני לא באמת התכוונתי לבקש פגיון רשמתי את זה רק בתור דוגמא לדברים שקשה להשיג בלי הורים ולצערי כל מה שנרשם בתור תגובה נרשם על הדוגמא (המטופשת) הזאת... חוץ מזה, הבעיה שלי היא לא כסף, יש לי כסף והרבה... הבעיה שלי היא לקנות את הדברים, אני בן 13 כך שאין לי תחבורה או דרך לקנות את זה, ואם אנסה לקנות בדואר או באימייל ההורים שלי ישאלו אפילו יותר שאלות בנושא למה הגיעו אלינו נירות צבעוניים בדואר... אני מבקש אנשים, בבקשה עזבו את הקטע של הפגיון זו הייתה דוגמא מפגרת ולא כל תוכן ההודעה שלי... נץבץ למרות שזה לא כלכך עזר לי...תודה על הרעיונות...

morning star

New member
תירוצים, תירוצים.

אלו לא תירוצים, אלו שקרים. תלכו לעבוד קצת בחופש הגדול, תרוויחו כסף - ותעשו איתו מה שאתם רוצים. הוא שלכם והרווחתם אותו ביושר. הורים שאינם "משתפים פעולה" עשויה להיות בעיה, אבל אחרי הכל, הם רוצים את מה שטוב בשבילכם (לפחות רובם), גם אם זה לא נראה תמיד ככה. וגם הורים לפעמים טועים. אבל בד"כ, כאשר מוכיחים להורים כי יש מן הבגרות והרצינות - עובר זמן מה והם מוכנים לשתף פעולה (כמובן, לא מדובר בהורים אורתודוכסים או דבר מה דומה). ואם גם זה לא עובד - סבלנות. בנסיעה לחו"ל תוכלו לקנות ספר, או אחרי גיל 18 (ולפעמים אחים ואחיות גדולים מוכנים לעזור, הם קרובים יותר ל"שגעונות". שלך הנווד

MGP

New member
למה כתבתי את ההודעה?

בשביל הצחוק, כי היה שרשור ענק על הורים! אז צחקתי קצתל, מה אסור?! וספרים אפשר לקנות גם בארץ, זה לא קשה.

RainBird

New member
אז למה ההורים טובים בכלל? למה הם יכולים לשמש חוץ מלתת לנו כסף? ובכלל אם ההורים לא תומכים בך למה הם יכולים לשמש אותנו חוץ מלאהוב ולהאכיל ולתת כסף? בקיצור לחש כסף קטן יעבוד מצויין, מנסיון

כל הכבוד

אתה באמת חושב שה"מקוריות" הזו היא הדרך הנכונה להתמודד עם האטימות של ההורים? להסתיר מהם דברים? הרי זה לא כאילו שאתה משתמש בסמים שאתה צריך להתבייש במה שאתה עושה- מאגיה היא דרך חיים שונה אמנם אך בריאה ולגיטימית. לדעתי אם אתה חש מספיק בוגר לשלוט באלמנטים של הטבע באמצעות מאגיה, אתה יכול גם להתמודד מול ההורים שלך בנוגע לאמונות שלך. ההורים הם הרי לא זרים, הם דמויות משמעותיות בחיים שלך ואתה כפוף להם בנושאים מסויימים לפחות עד גיל 18. אם אתה בוחר להיות תלוי בהם מבחינה כספית אז לפחות שתף אותם בדרך החיים שלך. יש להם כל זכות לדעת. למען האמת- אם הם מראים אטימות כזו גדולה בנוגע לאמונות שלך ומביעים זלזול- לא כדאי לך לקחת את הכסף שלהם. היה עצמאי. לך לעבוד. להסיר זו לא הדרך. זה רק יוצר רושם שלילי. זו דעתי.

MGP

New member
זו ציניות... תרגעו!

רשמתי את זה סתם כי זה מצחיק וזה בא לי לראש... ולמי שאמר שיש לו בעיות תחבורה, אפשר לקנות ציוד בכל קניון בארץ...

korinalir

New member
ליה ...

אין לי מושג בת כמה את אבל מההודעה שלך נראה לי שהספקת לשכוח איך זה להיות נער\ה אין כמעט נערים שלא משקרים להורים שלהם, אני בספק שאת אף פעם לא שיקרת להוריך. ובאמת יש המון דברים שההורים שלי לא יודעים עליי אחד מהם זה העיסוק במאגיה זה לא חס וחלילה שאני מתביישת בזה זה פשוט: 1. למרות שהם אתאסטים מושבעים וליברלים ופתוחים אני בטוחה שהם לא יקבלו את זה מאוד בהבנה ואני לא אתחיל להסביר להם. 2. זה דבר מאוד אישי ואני לא מדברת איתם על דברים אישיים אני לא חושבת שצריך להכריז על זה בכל העולם מבחנתי כמה חברים קרובים יודעים על העיסוק שלי במאגיה וזהו למה צריך יותר מזה? כמובן שאם מישהו שואל אותי אני לא מסתירה ועונה ברצון אבל אלה שלא מבינים\פתוחים גם לא שואלים... ובקשר ללא לקחת כסף שלהם זה easier said then done לא כולם יכולים לשלב עבודה ולימודים ומה לעשות שלימודים יותר חשוב לעתיד שלי כרגע... אני מסכימה עם הרבה ממה שאמרת פשוט אני קראתי מה שכתבת על המשפחה שלך בפורום ולא להרבה יש משפחה אידיאלית שכזו
(מבחינה מאגית) מה גם שאני לא יודעת עד כמה את קרובה להורים שלך (מבחינה רגשית) אבל אני יודעת שאני ממש לא. אני כמעט בטוחה שהרבה יכולים להזדהות עם זה במיוחד בגיל ההתבגרות שבו הניתוק מההורים גדל. אז תנסי להבין אותנו השקרנים אין לנו ברירה אחרת..ושוב זאת רק דעתי קורין

תראי קורין,

את לא חייבת פיגיון בשביל לעשות עבודה מאגית, ובכלל - אפשר להסתדר טוב מאוד גם בלי להשקיע מאות שקלים בכל מיני דברים מתוחכמים. אני קניתי במיטב כספי כל מיני אביזרים, ובסופו של דבר אני משתמשת כמעט 90% מהזמן רק בנרות פשוטים שקונים ב-5 שקל בהיפרנטו.

korinalir

New member
אני יודעת ...גם אני...

פגיון לא היה ספציפית לעבודה מאגית במקרה הזה הוא באמת היה ליופי אני חולה על כלי נשק
אז למה שההורים לא ירשו לי לקנות אותו? בואי נגיד שזה קשור לסכסוך פצפון ביני לבין אחותי שהם לא רוצים שיגיע לבית חולים...
גם אני משתמשת בעיקר בנירות ובלחשים שאני כותבת לבד צריך רק נייר ועט ...

הממ... זה ממש עצוב

ההורים שלך הם לא "כל העולם"- הם במקרה שני האנשים היחידים (אלא אם יש לך אחים) בעולם הזה שגרים איתך תחת אותה קורת גג. נכון, גם אני לא באתי אל הורי ואמרתי להם "אמא, אבא, אני וויקאנית", אבל זה לא משהו שאפשר להתחמק ממנו. יש לי מערכת יחסים פתוחה עם ההורים שלי בנוגע להכל כמעט, וכן- אני יודעת שזה די יוצא דופן בגיל הנעורים (אני בת 17) אבל אפילו אם את לא משתפת אותם בהכל- הייתי ממליצה לשתף אותם בעניין הזה. אם אמא שלך היתה מחליטה לבחור בדרך רוחנית בחייה, לא היית רוצה לדעת על זה? היית רוצה שהיא תתחמק ותסתיר ממך? אני יודעת שבגיל שלנו אנו בטוחים שהכל צריך להיות סוד ושההורים הם האויבים שלנו (ככה אני מרגישה כלפי אבא שלי לפעמים) אבל זה ממש לא ככה! ההורים שלנו ובכלל המשפחה אוהבים אותנו ללא תנאים ורוצים רק בטובתנו, ואם נבוא אליהם בגישה פתוחה בנוגע לכישוף, ונראה להם שאנו רציניים ובוגרים מספיק בשביל לשוחח על זה איתם, אני בטוחה שהם יתמכו! אל תסתירו כאלה דברים מההורים. הם עוד יכולים להפתיע אתכם.

FireDragon

New member
צר לי אבל...

בואי אני רק אצטט לך את התגובה של אימא שלי כששאלתי אותה למה העיסוק שלי במאגיה מפריע לה: "מה זה מפריע לי??? מאוד מפריע לי שהבן שלי הוא חולה נפש ואדיוט..." כך זה המשיך, בואי אני אתן לך תיאור של אימא שלי בימים רגילים: ליברלית, פתוחה, עובדת, נינוחה, נחמדה, עובדת (פסיכולוגית)... אז יש לי חדשות בשבילך....אותי אימא שלי באמת הפתיעה, ולא לטובה... נ.ב. אני יודע שאני נדפקתי עם ההורים הכי חרא שיש אבל זה לא אומר שגם הורים אחרים לא יפתיעו לרעה...

או... אוקי...

*ליה קמה ונותנת לאמא חיבוק גדול ונשיקה. אמא נראית מרוצה.* אני מניחה שהעובדה שאבא שלי בקושי בבית דווקא מועילה, הא?

MGP

New member
לא שמעתה את מה שאמרתי במפגש?

הוא שטנישט אבל הוא לא אוהב את הקטע של המאגיה. שנית כל אמא שלי עושה את כל הבעיות שלישיתכ ל זה בציניות כל ההודעה, זה לא שאני באמת מבקש ספרי לימוד בשביל למוכר...

למעלה