תחרות

puma25

New member
תעשה\תעשי הכל כדי להרוס לאנשים את הסיכוי

לנצח? בשביל ש-ViolSastrad תנצח? ממש הישראלי המכוער פה.

Nתוקההה

New member
שלי:

אתה כנראה פיזיקאי אם.... -חישבת מהו שכרך לשניה של עבודה -בקומקום שלך המים רותחים ב-373 מעלות. -אתה יודע שמהירות האור היא 299,792.5 ק"מ לשניה. -אתה משוכנע שמשוואות דיפרנציאליות הן כלי מאוד שימושי. -כאשר אתה שובר אגרטל, אתה מאשים את החוק השני של התרמודינמיקה. -אתה יודע אצ גורלו המדויק של האלקטרון, אך לא את מידת החולצה שלך. -אתה נמנע לערבב את הקפה שלך, כדי שלא להגדיל את האנטרופיה בעולם. -אתה מתווכח במשך שעה של תוצאותיו הצפויות של ניסוי שנמשך חמש דקות. -במפגן של צניחה חופשית אתה יודע את מהירות הנפילה של הצנחנים בכל רגע.

Musi© Gi®l

New member
וואי זה פשוט מדהים שלכולם פה יש כישרון להעתיק

דברים מהאתר הזה http://www.geocities.com/fermatnow/wjokes/workjoke25.htm כל הכבוד מחיאות כפיים. כישרוניים ביותר
יצירתי נורא.

לא ביקשו בדיחה מקורית.

ומי אמר שהם העתיקו?! ככל הם נראה המציאו את זה והעלו את זה לאתר - זה חדש. תדעי לך שאת ממש מגעילה וחוצפנית ואני מקווה שהמנהלים יעיפו אותך ואת ההודעות שלך לאלף עזאזל.

Musi© Gi®l

New member
האתר הזה קיים מלא שנים. אולי תראי איך את באמת

מדברת שימו לב גולשי פורום יקרים

מה זה?! ../images/Emo2.gif

לא כתבתי דבר כזה מעולם! למה לזייף ולשקר? מה האינטרס שלך לעזאזל? את רוצה שמישהו מסוים ינצח פה אז את פוגעת בכולם?

Nתוקההה

New member
מיוזיק גירל תמיד יכולה לזייף את ההודעה.

אז ככה זה ישאר בגדר תעלומה.

ViolSastrad

New member
אולי נקרא לבלש תושיהו שיפתור ת'תעלומה...

א. למה שיהיה למיוזיק אינטרס לזייף הודעה? היא בכלל לא מכירה את נושי פושי צושי. מה גם שנושי פתחה ניק רק ב-11 הימים האחרונים באופן מפתיע (או לא) ב. ראיתי את ההודעה תחת הניק של מיוזיק, ואין פה שום זיוף!!! פנו להנהלת תפוז כדי לבדוק את העניין אם אתם ממש מתעקשים...

Musi© Gi®l

New member
כן ולמה לי לעשות את זה??

עזבי גם שאין לי שום אינטרס לעשות את זה, גם אין לי שום ידע איך לעשות את זה, ויש לי מספיק דברים לעשות בחיים בשביל לא לבזבז את הזמן שלי על דברים כאלה. אגב מאוד ברור שיש פה בן אדם אחד שכותב תחת כמה ניקים ... כמה כיף שיש אינטרנט, הא ?

ViolSastrad

New member
למה ישר בעצבים!?../images/Emo12.gif

את יודעת...היום בתי המרקחת קרובים לבית...

Musi© Gi®l

New member
הוא לא הגיב לגביי, אלא לגביך [בניק

נושי נוש נוש] ואני בטוחה שמי שסובל מפיצול אישיות כמוך צריך הרבה יותר את הטיפול נפשי המקצועי. אז א. תירגעי. ב. תמצאי חיים. ג. תפתחי דפי זהב, יש שם הרבה מספרים של פסיכיאטרים. לא שאני לא יודעת. אבל אני נוטה להניח.

../images/Emo88.gif../images/Emo18.gif אני מבקש לשים קץ לדיבורים כאלה

לא אקבל שבפורום ידברו אחד לשני בקללות ובחוסר כבוד. אני לא מחפש מי התחיל, מי אשם, וכד'. כל המעוניין מוזמן להתבונן גם בתקנון הפורום. תודה

אפשר להזמין אותך לבוא איתי לארגז החול ../images/Emo9.gif

אני כבר הרבה זמן מחפש מישהו שיוכל לשחק איתי שם ואני חושב שסוף סוף מצאתי!

למעלה