תחרות שניה.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
תמונות נוספות מאתר WWW.TXMMA.COM

www.txmma.com בחלק של התמונות.

crane

New member
כל הכבוד, זותי!

אם תמשיך ככה והאקבנאו"טים ימשיכו לפשל בברזיל, עוד נשלח אותך לשם (סתם, סתם, גם ההישג של אקב"ן מרשים ביותר).

amino

New member
ל ZOTI

אני באוגוסט טס לדאלס רציתי עם תוכל לברר לי עם יש איזה תחרות גרפלינג או גיו גיטסו אני רוצה להתחרות

anniel

New member
כל הכבוד לבן שלנו

כל הכבוד לזותי אבא ואמא בישראל מאוד גאים בך רק שלא תתאמן על אבא

tessen

New member
נראה שלא היה קל שם../images/Emo178.gif

כל הכבוד בנאדם, אולי זה לא כל כך קשור לשרשור אבל תוכל קצת לספר על איך ההרגשה שלך בתור אחד שמתחרה בשתי הזירות. סתם בקצרה יתרונות חסרונות, מה עדיף עליך ועוד. לא חייב ואני מבין שזה יכול להתיש אותך לכתוב ואחרים לקרוא, אשמח לתשובה גם במסרים.

zoti

New member
יש הבדל רציני.

נתחיל מזה שאת הקרב האחרון שלי באיגרוף תאילנדי עשיתי לפני יותר משנה. אמנם הוא היה במסגרת מה שנקרא בישראל אינטר-קלאב אבל מי שעוקב אחרי הUFC יזהה את השם NICK DIAZ שנגדו התחרתי. כן, אותו ניק שהוריד את רובי לולר בנוק אאוט בUFC האחרון. באיגרוף תאילנדי יש הרבה לחץ. אתה עולה לזירה לבד וברוב המקרים אם הפסדת, זה אומר שגם קיבלת מכות. הכושר שונה והרבה יותר קשה לנוח. בג'יו ג'יטסו, גם בתחרות מהסדר גודל הזה שבה היו כ190 מתחרים (לפי אומדן אחרון של המארגנים) וכ300 צופים ההתרגשות קלה הרבה יותר. בשלב מסוים בקרב השני שלי האולם היה כל כך שקט שהיה נדמה לי שכולם מסתכלים עלינו ועם כל תרגיל שמצליח אתה שומע את הקהל צועק והאדרנלין זורם. אבל, אתה לא חוטף מכות והסיכוי להיפצע הוא הרבה יותר קטן. היום אני מעדיף את הג'יו ג'יטסו למרות שהלב שלי עדיין באיגרוף התאילנדי אבל אין לי היכן להתאמן. בקרוב אני אתחיל לאמן קבוצה משלי ואני מקווה שיצא לי קצת יותר לחזור לאיגרוף התאילנדי ואלי אפילו להתחרות בקרב MMA.

למעלה