*אחחחם* ומולי P=
Y yaeloolik New member 11/7/05 #77 ../images/Emo6.gif תודה../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif אבל סתמי
ח חמצמצה New member 11/7/05 #82 ../images/Emo13.gif מאיפה הבייס? כאילו, לא הקטע ששכחת קרדיט אני באמת מתעניינת כי הוא יפה! ^^
Y yaeloolik New member 12/7/05 #92 אההה נכון../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif מ- crystal dreams אבל חבל לך על הזמן האתר סגור... אבל הנה
אההה נכון../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif מ- crystal dreams אבל חבל לך על הזמן האתר סגור... אבל הנה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 10/7/05 #6 אפשר להתחיל לשרשר../images/Emo96.gif אחרי שכל השופטות יתפקדו אני אשלח להן דרך שיפוט. אם השופטות לא מתפקדות אחרי שלושה ימים אני אנסה למצוא מישהי אחרת. אפשר לשרשר את הדולי במשך שלושת הימים הבאים. יהיו הרבה הרבה פרסים^-^. יאללה באלגן!!!!!!!!!!!!! ^-^
אפשר להתחיל לשרשר../images/Emo96.gif אחרי שכל השופטות יתפקדו אני אשלח להן דרך שיפוט. אם השופטות לא מתפקדות אחרי שלושה ימים אני אנסה למצוא מישהי אחרת. אפשר לשרשר את הדולי במשך שלושת הימים הבאים. יהיו הרבה הרבה פרסים^-^. יאללה באלגן!!!!!!!!!!!!! ^-^
T The phantom of opera New member 10/7/05 #37 ../images/Emo180.gifSapir Haviva plusss al tishkehi et hadoli sheli bevakasha
מ מלפפון ים 1 New member 11/7/05 #54 או, פאק. |: הדולי לתחרות היא במחשב השני. שאין בו אינטרנט. והחיפוש לא עובד לי.
M meidl New member 17/7/05 #96 אני מקווה שלא פיספסתי.. רק אתמול חזרתי מהצפון אוף מקווה ביס מ.. אואטמ פיקסלס נראה לי