תחרות שחור לבן!!!!!! לא לשרשר שום דבר!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 10/7/05 #1 תחרות שחור לבן!!!!!!../images/Emo96.gif לא לשרשר שום דבר!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 10/7/05 #2 דולי שחור לבן../images/Emo96.gif כל המשתתפות ב"שחור לבן" לשרשר לכאן. השופטות הן: צב אתלטי Blue Pencil nitzanru נא להתפקד
דולי שחור לבן../images/Emo96.gif כל המשתתפות ב"שחור לבן" לשרשר לכאן. השופטות הן: צב אתלטי Blue Pencil nitzanru נא להתפקד
ג גינגימניה New member 10/7/05 #8 שלי שלי ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif בייס קרימון הייז. השקעתי די הרבה . ו לסיוון עם התגובה הבונה.
שלי שלי ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif בייס קרימון הייז. השקעתי די הרבה . ו לסיוון עם התגובה הבונה.
P Painted Fairy New member 10/7/05 #24 ../images/Emo99.gifמותק../images/Emo9.gif.../images/Emo126.gif
Y yaeloolik New member 11/7/05 #72 מאוד חמוד. אבל אני לא בטוחה שזה חוקי להשתמש באף חלק שמישהו אחר עשה בתחרויות. חוץ מפלטות או דברים שבאים עם הבייס
מאוד חמוד. אבל אני לא בטוחה שזה חוקי להשתמש באף חלק שמישהו אחר עשה בתחרויות. חוץ מפלטות או דברים שבאים עם הבייס
T TEENAGER1 New member 11/7/05 #76 ../images/Emo66.gif אויש שכחתי מזה! ../images/Emo2.gif תמי!! זה חוקי או לא?
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/7/05 #78 לא הבנתי מש מה קרה><../images/Emo96.gif את לקחת חלק מהדולי שלך מדולי אחרת שלך?
T TEENAGER1 New member 11/7/05 #80 ../images/Emo66.gif לא ><../images/Emo6.gif קווי המתאר לחצאית ולחולצה הם של שני מהמירוץ (איך יכולתי לשכוח דבר כזה?)
../images/Emo66.gif לא ><../images/Emo6.gif קווי המתאר לחצאית ולחולצה הם של שני מהמירוץ (איך יכולתי לשכוח דבר כזה?)
D DarkBlueAngeL New member 10/7/05 #34 ../images/Emo109.gifאתן לא תבינו אבל לאמשנה. אני מבינה. בייס מדולז ביי סטייסי.
D DarkBlueAngeL New member 10/7/05 #36 ../images/Emo109.gifאהה ודרך אגב. מרוצה מהשמלה. השיער סתם נאכס. לפי דעתי מבינים שזה שלשלאות אבל אמא שלי משום מה לא כל כך...><
../images/Emo109.gifאהה ודרך אגב. מרוצה מהשמלה. השיער סתם נאכס. לפי דעתי מבינים שזה שלשלאות אבל אמא שלי משום מה לא כל כך...><
2 2ofir New member 10/7/05 #20 שלי בייס מ-סמר נינט משו כזה ואני יודעת שיש שפ תמונה אבל אני לא מצליחה להיכנס לצייר למחוק את זה