אז על סול ל60 *עלוב*.... אבל אני ממש לא בטוח שאני אתחרה בגלל שמ80 ומטה זה פנימי יודה הקמצן מניאק הזה לוקח 90 ₪!!!!!!! ואם ממש עוזרים והכל אז זה כנראה 60.. יואו איזה גנב אני מארגן חרם על הפנימית
מצטער שפתחתי הודעה חדשה אבל אני ממש מבקש משהו תחרימו את התחרות שאצלינו בפארק יודה הזבל הזה לוקח מלא מלא כסף תחרימו את התחרות תבואו לראות את מי שכן מתחרה אבל אל תתנו כסף שהחווה רק תפסיד מזה! הם רוצים לקחת ממי שמתחת ל90 - 90 שקל! אני ממש מבקש שהחווה תפסיד ושיראו שגם לנו יש כח ושהם אלו שתלויים בנו
אני לא יכולה לצאת כי עובדים אצלינו וכי לא רכבתי בגלל השיפוצים והגשם כבר המון זמן! היום רצינו ללכת אבל היו שם טרקטורים ופירקו את התאים והחצרות כדי להכניס תמשאיות או משהו ואי אפשר לרכב או אפילו להוציא להבריש תסוסים! עד יום חמישי הכל אמור להיות גמור! אני מקווה... :/ אבל לפחות זה יהיה ממש טוב אחר כך!
אני מתחרה יכול להיות 60 פנימיעל צ'יקיטה(סוסת בית ספר בטח אף אחד לא מכיר חוץ ממי שרוכב בפארק...) וגם אם אני לא מתחרה אני יבוא כי אני אמורה לעזור באלה שמרימים מכשולים
בגלל שצ'יקיטה ממש קשה והסוסה שהתחרתי איתה פעם אחרונה זאת בובה אז אני כנראה יתחרה עם צ'יקיטה באיקסים, כי איתה אני צריכה טרוט ממש לאט ולשמור ממש ורק ממש בסוף לתת רגל ואז איןם לי קנטר אז אני יעשה איקיסם!