תחרות ליגה בפארק...

סטיובן

New member
תחרות ליגה בפארק...

מי בא? על איזה סוס? לאיזה מקצה? בבלה בלה בלה וכל השטויות האלה... אני עם ג'ימי ל90 מטר ואם הוא ילך טוב השבוע אז גם ל"בחר את הקו 1.15"

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifפפפפפפפפפפ!

היום היום היום!! שאלתי את צביקה אם אנחנו יוצאים ווהוא אמר שכן.. אז שאלתי אותו אם אני יוצאת.. אז הוא אומר לי בטח! אז אני אומרת לו ל-70? 80? אז הוא אומר לי למה ל-70? אז אמרתי לו לוידעת... וואי ואני מזה שמחה!! אז בקיצור אני חושבת שאני ייצא ל-80 על השמיייין!! פפ... ו.. אולי אני לא ייצא.. כי רוצים להוציא קרון ל-80 ויש אותי את ניר ואת הדר... אז אולי אני לא ייצא.. =/ אבל בכל מקרה אני יהיה שם =)

RoNy S

New member
יאייייייייי אני יפגוש אותך סופסוף

לוידעת אם אני יתחרה אם כן אז נגדך
לא לא אני לא מתחרה לא רוצההה אבל אני יהיה מהבוקרר

יאייי...../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif

אני כמעט בטוח באה לראווווות..... זה כמעט סגור...פפפפ *מחפשת כבר ת'מצלמה!*

charliebr

New member
../images/Emo3.gif

טוףףף אז עם צ'ארלי ל90-100 מחוץ לתחרות ועם אנג'לינה ל110-115 נקווה לטוף

charliebr

New member
cause

הוא עדיין בתהליך שיקום (יומיים על כל יום שהוא לא עבד והוא לא עבד 3 חודשים) אז בעקבות תחרויות קודמות אנחנו לוקחים את זה לאט ומתחילים מ90

charliebr

New member
אני לא מסבירה את עצמי טוף

ואני מדורגת ל110 אז אני לא יכולה להתחרות בתוך התחרות

harazy

New member
אנייייייייי

אני לא צריך לפרט.. אבל בכל זאת 90-100 עם שלוק

TauraMan

New member
כמה דרישות יש להם בהזמנה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב שלא הגזימו..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifפפפפפפפפפפ!

היום היום היום!! שאלתי את צביקה אם אנחנו יוצאים ווהוא אמר שכן.. אז שאלתי אותו אם אני יוצאת.. אז הוא אומר לי בטח! אז אני אומרת לו ל-70? 80? אז הוא אומר לי למה ל-70? אז אמרתי לו לוידעת... וואי ואני מזה שמחה!! אז בקיצור אני חושבת שאני ייצא ל-80 על השמיייין!! פפ... ו.. אולי אני לא ייצא.. כי רוצים להוציא קרון ל-80 ויש אותי את ניר ואת הדר... אז אולי אני לא ייצא.. =/ אבל בכל מקרה אני יהיה שם =)

למעלה