אה - יש לי אימייל (badgomchil@yahoo.com) ואת המסרים בתפוז... |כסל\
P Pigwidgeon Weasley New member 9/11/02 #90 אה -../images/Emo87.gif יש לי אימייל ([email protected]) ואת המסרים בתפוז... |כסל\
R RinRan New member 10/11/02 #91 גלוש../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif יש לך אולי מסנג´ר או אודיגו איזה שהיא דרך שנוכל לדבר אונליין כי זה די מעצבן לדבר ככה, לא
גלוש../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif יש לך אולי מסנג´ר או אודיגו איזה שהיא דרך שנוכל לדבר אונליין כי זה די מעצבן לדבר ככה, לא
M MismeSHIT New member 9/11/02 #78 __אהם!!!!__../images/Emo46.gif קצת שכחת אותי! ואני עוד הייתי הראשונה שנרשמה!
M MismeSHIT New member 9/11/02 #79 אוי... עכשיו ראיתי את ההודעה שלך באמצע... "מי שנרשם עד עכשיו..." !!! אולי בכל זאת אני אוכל להשתתף איך שהוא?
אוי... עכשיו ראיתי את ההודעה שלך באמצע... "מי שנרשם עד עכשיו..." !!! אולי בכל זאת אני אוכל להשתתף איך שהוא?
מ מריצה המטריפה New member 9/11/02 #81 תיכנסי בבקשה ../images/Emo95.gif אני מאוד מצטערת אבל אי אפשר...
י ילדת הגינס New member 11/11/02 #97 ../images/Emo7.gif אני רשמתי שאני רוצה לא ידעתי שצריך עוד פעם...
צ צו צאנג New member 10/11/02 #95 מייכככככללללללללללללללללללל../images/Emo24.gif אני שמחה שאני איתך!!!!! דרך אגב, את ממש חמודה!!!!!!!!!!!!!!! אז למקרה שאין לך הנה האי סי קיו שלי: 168485020 והאי-מייל שלי הוא: [email protected]
מייכככככללללללללללללללללללל../images/Emo24.gif אני שמחה שאני איתך!!!!! דרך אגב, את ממש חמודה!!!!!!!!!!!!!!! אז למקרה שאין לך הנה האי סי קיו שלי: 168485020 והאי-מייל שלי הוא: [email protected]
מ מריצה המטריפה New member 9/11/02 #82 יש לנו עוד שופטת... ../images/Emo95.gif לי ולה היתה אי הבנה... לכן היא גם תיהיה שופטת... והשופטת הנוספת היא.... תופים בבקשה... LeAnNe
יש לנו עוד שופטת... ../images/Emo95.gif לי ולה היתה אי הבנה... לכן היא גם תיהיה שופטת... והשופטת הנוספת היא.... תופים בבקשה... LeAnNe