תחרות טלפתיה.

RinRan

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ראיתי למעלה לפחות 3 הודעות של בנות שרוצות להיות שופטות
...

RinRan

New member
אממממ........./images/Emo42.gif

LeAnne, maria nadia ו- PinkBanana רוצות להיות שופטות וביחד אתן 4

אני יודעת אבל ../images/Emo95.gif

אני יודעת אבל אני ביקשתי לשרשר מחדש ואף אחד לא שירשר.... והשופטים בסוף יהיו: אני Alexis14 PinkBanana תודה לבובה מגניבה אבל לא צריך...

../images/Emo26.gifההרשמה הסתיימה../images/Emo36.gif../images/Emo95.gif

אני יודעת שהתאריך היה לעוד כמה זמן אבל אני לא יכולה להוסיף עוד אנשים... השופטים בתחרות הם: Alexis14 בובה מגניבה ואני עד מחר בצהריים כל זוג (שאני מחלקת) ידע איזה דולי הוא צריך להכין... הדולי צריכה להיות מוכנה עד 15.11.02... אני מזכירה:
אסור להשתמש החלקים מבובות אחרות
מותר להשתמש בתוכנות מתקדמות
אוסר לרק שאחת מבני הזוג יעשה את העבודה
לשאלות נוספות אני נמצאת במסנג´ר: [email protected] באי מייל: [email protected] וגם כמובן במסרים...

הזוגות...../images/Emo95.gif

לפני שאני יגיד מי הזוגות אז ככה: בגלל בעיה קטנה הזוגות ידעו מה הם צריכים לעשות רק ביום ראשון... הזוגות הם...
~~pupikit~~ עם totsade
MaMi liraz עם Solinka
נעה עם Nestea GirL
צו צאנג עם Mooa-Numi
Shusho עם אוטוטו זריחה
מורטישה אדמס עם שיוש החמודה
smile girl עם tiptip4u
חנבה ושמה שירה עם Tiaya
SHILGI עם PrinseC
RinRan עם Pigwidgeon Weasley פרה| Sn00pyGirl עם BliNky השופטים הם... Alexis14 בובה מגניבה ואני השופטים מוסרים לי נקודות בין 1-10 במסרים... את הדולי צריך לשלוח לי לאי מייל: [email protected] ואסור לשים את הדוליז בפורום!!!!!!!!!!!!!!!! אני יפתח שירשור מיוחד... אני מזכירה הזוגות ידעו עד מחר בערב מה הם עושים...
בהצלחה

יש לי שאלה!!!

למה לעזאזל שמת גם את ענת וגם את יובל בזוג אחד?? הן בין הבנות הכי הכי הכי טובות בפורום!!!!!!!!!! זה היה מכוון ככה? אה כן, ושיוש, את הבת זוג שלי אז יש לך אייסיקיו?

אין בעיה....

שיוש תקשיבי.. לא נראה לי שנוכל לדבר עוד היום בגלל שעוד שעה וחצי בערך אני צריכה לנסוע לסבא רבה שלי..יש לו היום יומולדת... אממ..מחר יהיה לי כמה זמן פנוי לדבר איתך על התחרות אבל לא ביום שני כי יש לי אז יומולדת אז כנראה שאני אהיה עסוקה..

RinRan

New member
גל (Pigwidgeon Weasley) כנסי../images/Emo42.gif

גל, בעיקרון שלחתי לך מסר אבל... אין תגובה
אניוויי- יש לך איי סי קיו או משו שנוכל לדבר...

לא../images/Emo4.gif../images/Emo87.gif

אני לא יכולה להוריד
וסליחה שלקח לי הרבה זמן להגיב

למעלה