תחרות חפצי הקסם V1.1

YDarkWolf

New member
אהא...

אוקיי... אני אבחר כבר. ורציתי לתקן טעות בשם של הפסלון. השם שלו באנגלית זה "Golden-Fire Statute", וכיוון שאני נהנה לרשום את שמות החפצים שאני יוצר באנגלית ואח"כ לתרגם אותם, אז היה קצת בלבול בתרגום החפוז, והתרגום הנכון הוא: פסלון האש המוזהבת. האמת היא שמההתחלה, חשבתי לשים לזה הגבלה של השתמשות בחום גופו של האדם גם בשאיבת הכוח, וכך הוא מאבד נקודת חיים על כל כמות מסויימת של אש, כך שצריך לבקר על הכוח הזה קצת. מה אתה חושב?

Naruto007

New member
יפה מאוד...

רעיון יפה, חזק מאוד אבל כשהשה"ם יודע מה הוא עושה אפשר לשחק עם זה. אני מתכוון לאמר שאם השה"ם נותן לך לשלוט בשריפה שמתחוללת בשדה ולרכז אותה על בן אדם אחד אז זה חזק מדי, אבל אם אפשר להזיז אותה לאט מאוד וזה לא מצתבר (אש על אש) אלא מחסה שטח גדול, אז זה מעולה ומגוון את הרעיונות במשחק. תגיד את האמת, חשבת על זה לבד או שמצאת את זה באיזה ספר? כי יש לי יותר מ60 ספרים ולא ראיתי כזה דבר... יכול להיות שלא הסתכלתי כמו שצריך
אגב, didgin, אין לי בעיה עם מה שכתבת. פשוט היו כמה שהגזימו (100 חיצים???)

אני חושב..

שזה רעיון טוב מאוד.. וגם הגיוני.. כאילו כשמשתמשים בחום של הגום בטור דלק לחצף זה טוב.. ואפשר ואוסיף עובדה כזאת: שכש לדמות יותר חיים אז היא נעסת חיברת יותר.. וחלשב יותר וגם לה יות.. אפשר.. זה רעיון טוב מאוד..

התחרות מסתימם...

היום ב- 3:00....... ואז יכך לי איזה יום לחשב את הנקודות.. P: (יענו מה יותר אהבתי ומה פחות ואז אני יפתח הודעה חדשה (כמו קלפי קשה..) ונעשה עצבעה מה יותר מאוזן ומה יותר מקורי...

אלרוס

New member
נסיון

פטיש הדרקון תיאור: פטיש גדול עם חריטות של חמישה דרקונים עליו, שבזמן ההתקפה זוהרים לפי התופעה שקוראת: אם הדרקון הלבן זוהר- ההתקפה תקבל +3 עד +4 תלוי בכוח של המשתמש אם הדרקון הכחול זוהר- הדיוק במקום שבו הפטיש יפגע יגדל ב+2 אם הדרקון הירוק זוהר- אויבים יברחו בבהלה מרוב פחד מהפטיש ומהאיש המחזיק בו אם הדרקון השחור זוהר- תהיה לך "התקפה עיוורת" (כלומר אתה תתקוף בלי להפסיק למשך כמה זמן לא משנה מה) אם הדרקון האדום זוהר- לא תוכל לתקוף בעלי נטיות רוע.

אלרוס

New member
תוספות מרוב שיעמום

הסטוריה של הנשק: באחת המלחמות הקדומות הוא היה שייך לשר צבא של כוחות האופל שנלחם בעזרת הדרקונים, לאחר מותו הוא נקבר ביחד עם הפטיש עד ששודדי קברים פתחו את הקבר אם משתמשים בו למשחק משתמשים בו בנק' בה הוא עדין בקבר הפתוח ע"י שודדי קברים), סה"כ הוא לא נאה במיוחד וסה"כ נראה די פרימיטיבי והרוס עד שמנערים ממנו את האבק בהתקפה. תנאים לשימוש בו: על מחזיק הנשק להיות בעל כריזמה ועוצמה גבוהה (אני לא ממש מבין במו"ד אז אני לא יודע מה נחשב כאן גבוה) אסור לא להיות כיאוטי וכאשר דרקון כלשהו נמצא בסביבה אז המחזיק בנשק נשלט ע"י רוחו של אותו שר צבא.

YDarkWolf

New member
אוקיי... תודה.

זה בעיקרון בשביל שהמ"ים מנוסים. כן. זה החפץ שלי. אני אשתדל לצייר את זה מתישו.

dragon zlotnik

New member
עוד חפץ אחרון

אף אחד לא עשה שיריון אז אני יעשה: שריון האבירות- רק לבעלי נטיה סדר-טוב,עם סימן של אל הגבורה על הבטן, (שריון מלא). *אם מישהו תוקף אותך אותך מאחורה/ שאתה ישן אז אתה לא נפגע. *מחסר של -2/-3 להתקפה של כל היצורים הרעים(השריון יכול לזהות אותם) *אם יצור רע נוגע בשריון הוא נכווה. חסרון: *מחייב אותך לשמור על כל כללי האבירות אחרת הוא מאבד את כוחותיו.

l o r e

New member
נדן משמר

זהו נדן עשוי עור אפרפר, המתאים לסוג מסויים של חרב (למשל חרב ארוכה). הנדן שומר על הנשק מבריק וחד כל הזמן. כוחם העיקרי של נדנים אלו אינו מופיע עד שהחרב האחרונה, שהוכנסה לתוכו נשברת או נהרסת בכל צורה שהיא. בשלב זה, החרב מופיעה שלמה ותקינה (כולל כוחות הקסם שלה) בנדן. לנדן יש 1-3 מטענים, ולאחריהם הוא הופך לנדן רגיל. היסטוריה: נדנים אלו נוצרים בדרך כלל עבור אבירים לפני קרבות גדולים, שבהם הסיכון לשבור את החרב הוא גדול. לעתים נוצרו נדנים אלו עבור חרבות מיוחדות, והנדנים ימצאו ביחד עם החרב.

טוב..

התחרות נסגרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. לא לשלוח יותר חפצים.. אני יגיד מי המנצח היום או מחר.. :p

dragon zlotnik

New member
אתה תחליט או שיהיה הצבעה?

לדעתי עדיף שאתה תחליט כי הצבעה זה בלאגן.

YDarkWolf

New member
בחרתי את הפסל...

ולא הצלחתי לצייר אותו. אני גרוע ציור, לצערי. אבל החרב של אהלונה יצאה לי יפה, בזמנה.

למעלה