תחרות חפצי הקסם V1.1

תחרות חפצי הקסם V1.1

אני מצתאר שאני פותח הודעה חדשה פשוט משהו ארס לי את ההודעה הקודמת (מי שאני מתקכון אליו, אל תאנה אם זה לא טוב לא... ואל תארוס את השרשרת!!) תחרות חצי הקסם : תשלחו רעיונות שלכם או לא שלכם על חפצי קסם שאתם חושבים שהם טובים ומגניבים או סתם היהה לכם רעיון בקשר לחפץ כל שהו ולא יצא לכם להשתמש בו דוגמא: קשת המזלות.. קשת +2 * 30% שאפוך ל +3 כשיורים איתה.. * 20% לעוד חץ (יענו הדמות מכבלת לרות עוד חץ) כשיורים אאיתה.. * 1\יום אם מפספסיק אפשר לאתיל עוד פעם אחת... יש לכם אחד יותר טוב.. שלחו לי.!!.. נראה אותו.. P:

YDarkWolf

New member
Ehlonna's Longsword

החרב הארוכה של אהלונה, אלת היערות. החרב היא כמו כל חרב ארוכה אחרת, רק שהניצב שלה מעוצב בצורת חד קרן, סימלה של אהלונה. החרב ניתנת לשימוש רק לאדם שליבו טהור. כוחה של האלה, שנתנה הנחיות לנתיניה ליצור 3 חרבות זהות, הועבר לחרבות באותה כמות. החרב מוקפת בד"כ בזוהר ירוק בלתי רגיל, ואינה ניתנת להשמדה ע"י כוח פיסי, אפילו הגדול ביותר. גם הכוחות הרוחניים הבסיסיים לא יכולים להשמיד אותה. יתרונותיה של החרב הם: 1. מתן טלפתיה בלתי רגילה עם צמחים חיים, ועם בעלי חיים ידידותיים. 2. אור המסנוור כל יצור אלמוות, וגורם לו לעיוורון זמני. 3. +3 להתקפה נגד כל יצור למעט צמחים-מפלצתיים, ואז ניתנת רק הוספה של +2 חסרונותיה של החרב הם: 1. אם החרב פוגעת ביצור המחובר בדרך כלשהי לאל אחר (למשל תליון מקודש), הנזק שהיא גורמת מופנה אל המשתמש בחרב בחזרה. 2. השימוש בחרב דורש ביקור ביער כל חצי שנה מקסימום, כדי לחדש את כוחה של האלה. אם לא, החרב פשוט תתנוון ותהפוך לעפר.

חרב הדרואידים.... P:

זה קצת דומה לחרב הקודמת אבל זה לא ממש אותו הדבר..: החרב אם "scimitat" * +2 * פעם ביום אתקפה של +3 * בידו של משהו שהוא לא דרואיד: פעם ביום לדבר אם חיות ביד של דרואיד : לדבר אם חיות ומפלצות 1 + רמה ביום.. * ביד של משהו שהוא לא דרואיד: פעם ביום לדבר עם עצים.. ביד של רדואיד 1 + רמה פעמים ביום לדבר עם צמחים... * רק לדרואיד: פעם היום לעשות את הקסם "איתנגל" (גפנים מתוך האדמה) חסרונות: לחרב יש רוח משלה .. היא יודעת מה היא תוקפת ואיפה היא נמצאת, אבל היא לא יכולה לזוז.. אם החרב תוקפת יצור צמח בסיבה לא מספיק טובה החרב מתפוצצת.. אם פוגעים בחיית יער בלי סיבה טובה מספיק גם אז היא מתפוצצת..

החרב נראת

כאילו הנדם שלה עשוי עץ וצומחים אל הלאב צמחים.. (שזארים כשהחרב תוקפת)

dragon zlotnik

New member
קשת היסודות

אני ממציא את הכלי הזה תוך כדי כתיבה ונראה לי שזה יצא די חזק, ואם מישהו רוצה לשלב ארת זה בהרפתקאות שלו אז שימציא חסרונות. זאת קשת ארוכה, עם עיטורים אלפיים, ומראה מושלם. *25% שהחץ שהקשת תירה יהפוך לאש, שזה נותן תוסף להתקפה וזה שורף את המותקף(לא לגמרי) *25% שהחץ שהקשת תירה יהפוך לקרח, זה מקפיא את היצור לכמה דקות, ואז היצור לא יכול לזוז, ואפשר להרוג אותו בלי בעיה. *25% שהקשת תירה חץ שראשו יהפוך לאדמה קשה(כמו אבן חזקה), וזה מוסיף +3 לנזק. *25% שהחץ יעיף את היצור שהחץ פגע בו(לא לשומקום אלה כמה מטרים אחורה ושהוא יפול על האדמה בחוזקה. *אפשר לזמן עם זה פעם ביום יסודן כלשהו, למשך חצי שעה(זה גם די חזק אז אפשר לעשות שהיסודן הזה מאוד חלש ורק ברמה גבוהה הוא נהיה חזק) חסרון: *אם אתה יורה חץ על יסודן(נראה לי שככה קוראים ליצורים האלה שעשויים מיסודות)/ על יצור שיש לו גם כלי כלשהו מיסוד(מגן אש למשל...) כלשהו, אז היצור מתחזק.

כן ..

נחמד.. אבל לדעתי יש מקום לשיפור, הוא קצת חזק.. במיוחד הקרח... אתה קופה משהו לקמה דקות זה ממש חזק.. כאילו אתה קופה אותו והוא לא יכול לעשות כלום, זה לא מאוזן... תאר לאצמך שמשהו יבוא אליך ויקפי אותך ואז יערוג אותך.. כאילו זה מציק כי לא היה לך סיקוי... זה שאני חושב זשכדי לעשות זה להפוך את הכוח ל *25% שהחץ יהפוך לקרח ויקפי אבל לא יהפוך אותו לקרח אלה חצי קרח כז.. איך אני יסביר לך.. זה יהפוך אותו לאיטי יותר (וזה אומר שה-SPEED שלו ירד, וה- DEX.. אזה אומר שגם ה-AC וה- REF.)ולא לכמה דקות אלה לכמה תורות.. נניח לתור אל כל רמה של הקוסם שיצר את החפץ.. (יענו אם זה היה קוסם רמה 7 אז ל-7 תורות..( .. :p

Dumarius

New member
אתה זוכר את שתי החרבות שסיפרתי לך

עליהן כשביקשת עזרה-חרב שלושת הלהבות וחרב האמת... אותם

Dumarius

New member
חרב שלושת הלהבות

בסיפורי השולחן העגול יש את אגדת בראדוון, אביר האש. בראדוון היה אביר אטריבטי שבשלב מסויים התחתן עם פיית האש פיירה. כמתנת נישואין הוא קיבל מהאלה הגדולה מורגאן את חרב שלושת הלהבות. החרב יוצרת 3 סוגים של להבות, פעם ביום כל סוג: להבה ששורפת מתכת-כשהלהב של החרב בא במגע עם כלי מתכתי המתכת נמסה להבה ששורפת אבן-שלהב החרב בא במגע עם סלע או משהו מאבן אותו עצם נמס להבה ששורפת קסם-יש לחרב את הכח לבטל קסמים ברמה -1 משל המחזיק אותה בעזרת שריפת הקסם מעבר לזה יש לה את הכח פשוט לבעור באש רגילה (בתוספת של 1D6 לנזק) 3 פעמים ביום. את הכוחות הקסומים של האבן ממנים 3 האחיות של פיירה-פיהולה, פיטרה, ופיאקרה, ואם אחת מהן תמות, החרב לא תפעל יותר. חוץ מזה בידיו של כהן של מורגאן (מה שבראדוון נהיה יותר מאוחר) הוא מקבל תוספת של שני שימושים לכל כח מלבד האש הרגילה (סך הכל 3 פעמים ביום), והאש הרגילה עושה עוד 1D6 נזק (סך הכל 2D6). החרב היא גרייטסורד\לונגסורד +1. כמובן שתוכל לשנות את פרטי העלילה שתתאים להרפתקה. החרב נראית כלהלן: ניצב החרב עשוי אבן בזלת מלוטשת צבעה אדום יפהפה. הלהב עשוי מתכת שתמיד חמה, עלי התחריטים באטריבטית וציורי פיות. בנוסף, יש תחריט של להבות על כל הלהב, שנראות כזזות אם מסתכלים עליהם. מקווה שתאהבו...

Dumarius

New member
חרב האמת

החרב הזאתי גם כן מאבירי השולחן העגול. זוהי חרב של האל ושל מורגאן ביחד שמטרתה לשמור על טוהרת העולם והאמת. החרב היא לונגסורד\גרייטסורד +2 ואלה כוחותיה: dicsern lies at will +2 נגד דוברי שקר -1 נגד דובר אמת -3 נגד חף מפשע (החרב יודעת את אופיו האמיתי של כל אדם שהיא פוגשת) החרב נראית כך: יש לה ניצב מזהב מצוחצח וטהור והלהב תמיד מוברק וזוהר בטוהר לבן. על הלהב יש תחריט של דרקון אדום מצד אחד ומילים בקורנית מצד שני. ד"א לחרב הזו יש שם בסיפורי השולחן העגול- אקסקליבר ^^... היא נתנה לארתור ע"י פיית האגם (שכחתי את שמה) והיא מהווה את ההסכם והרצון המשותף של האל ושל מורגאן לשלום ולאמת. אם ארתור יהרוג איתה חף מפשע היא תחזור לבד לאגם ממנו באה.

ethidium

New member
exculiber

אם אני זוכר טוב האקסרליבר (לפחות ב ad&d FIRST EDITION)היתה vorpal +5

Dumarius

New member
זה לא מDND

יופי לDND שעשו לעצמם גרסה לאקסקליבר אבל מה שאני הכנסתי זה מקורי שלי

קותל הדרקונים..

גרזן עדיר... מנפחית פירינג (שושלת של גמדים שאושמדה) הגרזן נראה ככה: יש את הידית ואז יש מעין סלע שאליו עומד דרקון והקנפיים של הדרקון זה הלהבים של הגרזן.. P: הגרזן נועד לציד להריגת דרקונים.. * יכולת לעוף (לא מוגבל) * +3 * +5 נגד דרקונים...

dragon zlotnik

New member
סט דרקון האש

כל הסט זוהר מעט בצבע אדום. חרב- חרב ממזרית עם פיסול של דרקון קטן מזהב בידית: *+4 נזק אש. *אפשרות שהחרב תדלק באש(כמו לפיד), ואפשר להדליק עם זה מדורות/להאיר את הדרך וכו' מגן: מגן גדול ממתכת, עם תבליט של דרקון מזהב. *המגן מחזיר כל התקפת אש ליצור שעשה אותה. *תוסף של+3 לגלגולי הצלה.(אני לא בקיא בגלגולי הצלה אז אם +3 זה יותר/פחות מדי, תתקן אותי) שריון: שריון מלא עם תבליט של דרקון מזהב בבטן. *אין שום מחסר שיריון. *נותן לך קסם שאתה רץ וזה משאיר מאחוריך חומת אש בגובה חצי מטר בערך. נותן לך לעשות כדור אש 1/יום. *-אם יש לך את כל הסט-* יש לך יכולת לזמן אש דרקונים עתיקה. אתהיכול למשהו בסגנון בן דרקון(יש כזה מקצוע בספר לשהם) וכאילו צומחות לך כנפיים ואתה נהיה חזק יותר וזריז יותר וכו'. זה סט מ-א-ו-ד חזק שיש אותו רק להרפתקנים הירואיים.

למעלה