תחרות חפצי הקסם V1.1

בורן

New member
מגניב. אבל חזק מדי. אתה לא חושב?

אני גם חושב על נשק... אבל אני צריך ללכת לשחק כדורסל. אני אגיב מאוחר יותר.

dragon zlotnik

New member
למי אכפת

אמרתי שזה להרפתקנים הירואיים והסיכויים שמישהו ישלים את הסט הם קלושים...(אין הגבלה של כוח לכלי נשק קסומים...)

כן זה קצת חזר מדי..

יש לי רעיון בשבלך... בכל פעם שאתה חושב אל נשק תהיה צמצן. וחשוב אל זה שאיך הדמות שתקבל את זה תתחזק יחסית לאותה דמות הרמה שלה.. (לדעתי זה עוזר.. )

dragon zlotnik

New member
חרב ערפדים

חרב שהידית שלה היא בצורת עטלף והיא חרב מאוד חזקה שאיזה ערפד בעל כוחות קסם מאוד חזקים יצר אותה: *נותנת לך יכולת להפוך בלילה לערפד אם אתה רוצה(אתה שולט ביכולת הזאת) אבל היא מחייבת אותך למצוץ דם כל לילה ואם לא תעשה את זה, אז החיים שלך ירדו, ואתה לא תוכל להתשמש יותר בחרב. *כל יצור שאתה הורג עם החרב אתה שואב לו את החיים אם אתה פצוע ואם לא, אז זה מעלה לך את המקסימום של הנקודות חיים ב1/2. *תוסף של +3 לנזק.

BluePrint

New member
במה זוכים?

"צפע" סכין מאוזן באורך 30 ס"מ מהלהב אל קצה הידית. הידית באורך 12 ס"מ נראית כמו נחש צפע שפיו פעור, ומתוכו מזדקר הלהב. לוע הנחש כולל את שיניו החדות. נזק: בהתאם לחוקים לגבי נשק בגודל דומה. כוחות קסם: -כל פציעה של הלהב בעור הקורבן, גורם לשיתוק במשך שעה מנקודה הפציעה והרחק מהלב. -שימוש בלהב כך ששיני הנחש חודרות את העור, גורמת להרעלת הקורבן. ניתן לקרוא על האלף שלי משתמש בו בדף 5. (חישבתי את האורך לא נכון, הנתונים בהודעה זו הם הקובעים)

חץ אסון ! ! !

חד פעמי . . . חץ שמיתפצל למאה ! ( נזק לשיקול השהמ ) אני מניח שהיעוד המקורי הוא לקרבות גדולים !

Naruto007

New member
באמת.... טוב שלא מגזימים פה

חץ שמתפצל למאה... זה יותר חזק מהאפיק פיט שנותן לך לירת בכל מי שבמרחק נמוך ממך. בכלל, חפצי הקסם שמציעים פה הם חזקים מדי. לדמויות אפיק זה מתאים, אבל לא לפני. התחרות לא הגיונית אם הרעיון בה הוא נשק הכי חזק כי אז יש לי דוגמא: חרב ממזרית ששוקלת כמו סכין. +25 יכולות: כל מכה גורמת לרעל חזק מאוד שהורג אוטומטית ב50% מהמקרים. אם זה לא מצליח אז זה משתק את האויב במקום. פעם בקרב היא יכולה לתת מכה שלא מפספסת. היא מעניקה למחזיק יכולות תעופה, בלתי נראות, ראיה אמיתית, ריפוי מלא. מוסיף 100 לתזוזה. אפשר לזרוק את החרב למרחק של 200 .ft וחוזר לזורק אחרי הזריקה. מגן על המחזיק מאלמנטים לגמרי ומחזיר כל קסם לאויב. תגידו שזה לא הכי חזק שיש... ניצחתי?

לא..זה ממש חזק..

תחשוב אל זה ככה.. עם דמות רמה 1-4 מוצת את זה היא יכולה לבוא לדמות רמה 5 ולמה... לרואת עליה ..(ומאה חצים זה מוות בטוח)..:p

אגב.!!!!!!...!!!!!...!!!!!!

אני יגיד את הזוכה ביום שני - שלישי.... והוא יזקה ב....... לא יודע... בנתיים לא יודע.. :p

עוד אגב אחד ודי...

למי שלא ראה את האתקונים שבבלוג שלי.. בבקשה.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND

YDarkWolf

New member
אז צריך לכתוב לפי מו"ד? NP.

נשיקת הירח. סכין רחבה בעלת להב המתפצל לשניים לקראת סופו, כמו שני סהרים. הסכין כסופה, ומשקפת מצויין את אור הירח. הסכין נוצרה במיוחד בשביל גנבים הנוהגים לתת מכות שטוחות עם הנשק לפני שהם מחסלים את האויב מן הצללים. יתרונות: +2 להתקפה בלילה. +4 לנזק. +3 להתקפה בירח מלא או כמעט מלא. +5 לנזק. +2 לנזק באור יום. המקום שהסכין משומשת בו (בלילה) חייב להיות מואר אפילו בטיפונת אור ירח. אם זה חדר חשוך בלי חלונות, או שיש ערפל כבד מאוד, הסכין תהיה סכין +2 לנזק כמו באור יום.

YDarkWolf

New member
אגב

נראה לי שהיו לי תמונות של החרב הקודמת איפשהו. אולי אני אצייר מחדש. וגם את נשיקת הירח אני יכול לצייר. אני מקווה.

YDarkWolf

New member
תודה

פסלון "אש-זהב". פסלון בצורת אדם בעל שני ראשים. אחד מהם, בעל שיער ארוך ונמשך כלפי מעלה (משהו בסגנון כל הדמויות המוזרות שאוהבים להכניס לדראגנבול.. ^_^), והשני קרח לחלוטין. כאשר חום גוף מועבר אל הפסלון, הוא מושך אליו כל מקור אש. הפסלון בנוי מאבן שיש פשוטה, אך הראש הקירח עשוי מזהב. יתרונות: נותן לשולט בפסל שליטה מלאה באש. ניתנת אפשרות לשחרר את האש מהפסלון בכל צורה שהיא, כשההשפעה היא כמו קסמי אש למיניהם, כשהחוזק של הקסם הוא לפי כמות האש והחלטת השה"מ. חסרונות: ראשו של האיש הקירח, העשוי מזהב, נמס די מהר (בערך באזור ה-10 שעות, לפי גודל הפסלון), ולאחר שראשו של האיש הקירח נמס כולו, הפסלון מאבד את קסמו, וניתן למכירה בשוק, ככל פסלון שיש אחר.

נחצד אךחזק מדי!... P:

כי הוא יכול לשלות באש שזה דבר עדיר (תחשוב אל מה אתה יכול לאולל באזרת אש..) אני לא נותן דוגמא כי אני לא ידע איזה מהן לתת... XD.. אבל חמד מאוד.. :p

DIDGIN

New member
Judgement

או בשמה העברי - דין. בזמנו של הקיסר הגדול שאיחד תחת שלטונו את מרבית העולם המוכר החרב חושלה בשביל אביר ממסדר מגיני האימפריה, ששוטטו ברחביה, דואגים לסדר ולחוק, ועושים מעשי גבורה שהטרובדורים יספרו אודותיהם עוד שנים (דורות, במקרה של בכירי המסדר). האביר ההוא שם לעצמו מטרה אחת ויחידה: להביס את כוחות הכאוס המסכנים (לדעתו) את האימפריה, ובך להביא עליה חוק וסדר. החרב היא חרב דו להבית, ושני להביה הם קסומים (1+). החרב תבונית, ומודעת למטרתה. לבעלים חדש היא נראית כמו חרב קסומה לא תבונית ללא יכולות יוצאות דופן, אך לבעלים המתאים (חייב להיות בעל נטייה לסדר ולהוכיח עצמו בקרב גם כחייל וגם בטקטיקן או דיפלומט) היא תתגלה במלא כוחותיה. היא תקיף עצמה בכוח אקסיומטי, שיסב נזק נוסף ליצורים כאוטיים. היא תוכל לגלות אותם ולהתריע עליהם למי שמחזיק אותה. היא גם מסוגלת לחוש בשקרים ובמעשי מרמה יותר טוב מרוב דמויי האנוש. אם הבעלים של החרב יתעמת עם יצור כאוטי חזק או חשוב במיוחד, החרב תפעיל (על דעת עצמה בלבד) כוח שישתק אותו בפגיעה מוצלחת, מאפשר לבעלים ללכוד אותו או לחתוך את גרונו באין מפריע. אולם עוצמתה של החרב מוגבלת והיא יכולה להפעילו רק פעם ב24 שעות. במקרים רבים, היא תחוש עצמה נעלה על מי שמחזיק בה, ותנסה להכריח אותו לציית לה. היא גם תנסה לשאוב חלק מאנרגיית החיים של כל יצור כאוטי שייגע בה. ניסיתי שזה לא יהיה נשק אפי מדי, כמו אלו שניוטרו לא אוהב
אגדי למחצה כן, אבל לא אפי

כן, חפץ מעניין מאוד..

אני חושב שאני יכניס אותו למשימה שלי.. (אם לא אכפת לך ?)

למעלה