תחרות הפורום – שבוע 11

geviaz

New member
שלי

1. GB 2. סיינט לואי, פעם הם היו טובים... אופס, גם SF... אז, בגלל שלא טוב לבחור רק קבוצות בית כל הזמן.... 3. PIT, מתחיל להיות קר בפיטסבורג... 4. WASH, דאלאס עוד צריכים להתאושש... 5. פחות

ThEgReEnKiNg

New member
שלי

שיקגו-גרין ביי-גרין ביי סנט לואיס - סאן פרנסיסקו-פריסקו צ'ארג'רס-סטילרס-צ'ארג'רס דאלאס-וושינגטון-דאלאס בונוס-אנדר מצטער שאין פירוט , זה מחוסר זמן. שיהיה שבוע טוב , ושפילי לא יפשלו.

דיתי355

New member
הניחושים שלי

אז ככה.... גרין ביי.... אין בכלל שאלה סנט לואיס פיטסבורג דאלאס פחות דיתי

שבוע 11

1. גרין ביי 2. סאן פרנסיסקו 3. פיטסבורג בבית גדולים על סאן דייגו. 4. פורטיס בספק ורומו חוזר - דאלאס 5. ההגנות דברו במשחק הזה. פחות.

favrulous

New member
שלי

1. GB. כמובן! 2. SF. הרשימו אותי מול הקרדינלס. 3. PIT. בגלל הביתיות. 4. DAL. הם חייבים את הנצחון. 5. UNDER.

פתרון בית ספר:

0. כמו שחזיתי NYJ לקחו את המשחק. היה קשה, מורט עצבים ומעניין עד הסוף הטוב! 1) אהרון והאורזים ! 2) לא ברור לי את מי זה מעניין! אבל אם ממילא אחת הקבוצות צריכה לנצח אני אלך על SF, שלפחות מראה שהיא זוכרת שצריך לשחק. 3) כולם יודעים כי ההגנה של PIT סוחבת את כל הקבוצה ולדעתי גם היום היא תעשה את המוות ל-SD. מצד שני ל-SD לפחות יש התקפת אויר טוב. אבל... החולשה של SD בהגנת מסירה תאפשר לבן "לפרוח, טוב לפחות לשחק סביר מספיק כדי ש-PIT ינצחו. 4) לדעתי רומו יעלה עם הרבה חלודה ולכן הניצחון יהיה של האינדיאנים על הבוקרים. 5) tאני הולך לפי הממוצא ההגנתי של כל קבוצה 90.1 (טנסי) + 113.1 (ג'קסונביל) = 203.2 ולכן אני מהמר על מתחת.

Yo-man

New member
כרגיל - הבחירות של דודו נטול האינטרנט

1. GB 2. SF 3. PIT 4. WAS 5. יותר 6 תודה

erezc11

New member
תשובות שבוע 11

1. שיקאגו 2. 49ers 3. פיטסבורג 4. דאלאס 5. פחות

the etz

New member
חזרתי לסורי - ניחושים ברגע האחרון

1. גרין ביי. 2. יש לי הרגשה שזה הולך להיות פויה של משחק. סנט לואיס. כן כן... 3. פיסטבורג. 4. דאלאס. 5. כרגיל - אנדר.

omrili77

New member
כמעט שכחתי...

1. למרות ההגנה הגרועה של שיקגו, לדרבי חוקים משלו. אבל נלך בכל זאת עם הביתיות ונגיד GB 2. מצ'עמם. שיהיה SF 3. אחרי שראיתי (לצערי) את התצוגה ההגנתית של הסטלירז בשבוע שעבר, אני חייב ללכת איתם. PIT 4. אהם... דאלאס. לא נסביר אבל הם גם לא יקבלו הדגשה 5. אם יהיה אובר זה טוב לי לפנטזי, אז בתור קונטרה אני אגיד פחות

uri gadot

New member
שלי

1.נלך על גרין ביי 2.SF 3.פיטסבורג 4.האינדיאנים(או אנשים שהרביצו להם הרבה תלוי למה מתכוונים אדומי עור) 5.פחות

omrili77

New member
אתה יכול גם לקרוא להם הצרפתים בווקאנס בת"א

אנשים שהרביצו להם זה יותר סגול-שחור כזה

למעלה