תחרות הפורום – שבוע 11

itaihasid

New member
צריך לשפר עמדות

1) זה אגוז קשה לפיצוח, אני מנסה להסתכל ולראות נתונים או סתם הרגשה ואני הולך עם גרין ביי 2) סנט לואיס, למרות שאני מאוד לא אוהב את הקבוצה הזאת היא יותר משכנעת, קשה להגיד משכנעת אבל סן פרנסיסקו כרגע זה רק סקוט מקנזי והיה לא רק להיט אחד, וסן פרנסיסקו ניצחו כבר פעמיים אז אני לא איתם. 3) פיטסבורג, אני איש של הגנות ובמיוחד בבית 4) דאלאס, רומו צריך להוכיח שהקבוצה תלויה רק בו ושהוא האיש להצעיד אותה לפליאוף רק נקווה שג'סיקה תשאר בבית 5) 10 נקודות, זה נשמע מפתה מאוד אבל אני צריך נקודות ואם אני אבחר אובר או אנדר יש לי יותר סיכוי. פחות

roniway

New member
הבחירות שלי

1. שיקגו ברס 2. סנט לואיס 3. פיטסבורג 4. וושינגטון רדסקינס 5. אני אנסה להתחכם - 250 יארד בדיוק

Yo-man

New member
קצת לפני המשחק של ניו-יורק ניו-אינגלנד

0. ניו יורק. זה גם כי אני אוהב את פארב ורוצה שהוא ינצח, אבל גם כי אני באמת חושב שהם יותר טובים בשלב הזה של העונה הזו 1. גרין ביי. מתחיל להיות חורפי, אבל אלה 2 קבוצות שאוהבות שלג וקור. אני הולך עם הביתיות ועם העובדה שגרין ביי חייבים את הניצחון הזה יותר. 2. סן פרנסיסקו. 40 נקודות במחצית??? ועוד לג'טס?!?! ולא ממסירות של פארב אלא ריצות? ראמס הם לא קבוצה מבחינתי. 3. פיטסבורג. ההגנה שלהם תחגוג על SD... עוד יום מתסכל ל-LT 4. דאלאס. ההפתעה של המחזור. וושינגטון יובילו כל המשחק, רומו ייראה כאילו הוא לא בעניינים- עד הרבע הרביעי, אז הוא יתאבד על כל סנאפ ויביא ניצחון. בונוס - פחות. כל פעם אני הולך כל "יותר", לא משנה מה השאלה, ומפסיד. ננסה טקטיקה הפוכה פעם אחת. לילה טוב

meirhala

New member
תשובות מקוצרות הפעם

1) פאקרס 2) סאן פראן 3) שארז'רס 4) דאלאס 5) אנננ-דררר

Anfield

New member
שלי:

1. גרין ביי, כמו תמיד. 2. סן פרנסיסקו. 3. פיטסבורג. 4. דאלאס. 5. פחות.

iloifme

New member
שלי

1. גרין ביי 2. סן פראנסיסקו 3. פיטסבורג 4. דאלאס 5. יותר

moss84

New member
שלי

0 - נראה לי שהג'טס יקחו בהארכה... 1 - GB - זה לא יהיה קל, אבל רוג'רס בדרייב מנצח ישאיר את הגבינה ללא חורים 2 - SF - אם הם לא ינצחו את הראמס בבית אז את מי הם ינצחו? (אולי אף אחד...) מקווה שלפחות הפעם יתנו את הריצה האחרונה לפרנק גור 3 - PITT - הימרתי עליהם כל העונה, לא מתכוון לשנות (ואני מאחל ל SD ניצחון סוחף) 4 - דאלאס - רומו חוזר ואיתו דאלאס שוב מפחידה, מהצד השני אדומי העור פצועים וחבולים... 5 - יותר - הולך להיות משחק קשוח של ריצות שיגיעו ליותר מ- 250 יארד (אם כי פחות מ-270 כך שזה יקרה רק בסוף המשחק...) 6 - לסיום נשאר רק לאחל לוורנר כמה אינטרספשיינס למען האוונגרד, בהצלחה

הבחירות שלי

(אגב שלחתי לך מסר בפרטי גדי לגבי שבוע שעבר) 1. גרין ביי 2. סן פרנסיסקו: . 3. פיטסבורג 4. דאלאס קאובויז 5. שאלת בונוס: סך כל היארדים שייעשו על הקרקע במשחק הזה -פחות מ-250 יארד. שיהיה לכולנו המשך סופ"ש מדהים ומחזור משחקים מעולה, עמית .

WickedZebra

New member
תשובות

ננסה לכפר על העובדה ששבוע שעבר שחכתי לחלוטין לשלוח תשובות... 1. גרין ביי 2. סנט לואיס 3. פיטסבורג 4. וושינגטון 5. פחות

philadelphia76

New member
שלי לשבוע

1. גרין ביי (אם לא ינצחו את רקסי... את מי ינצחו?) 2. סט. לואיס (אצלם יש 2 אפשרויות: או שיטחנו או שייטחנו) 3. פיטסבורג (כמה שטויות רות'לברגר יכול לעשות?) 4. דאלאס (חתיכת משחק, אני חושב שדאלאס פישלו מספיק ולאחרונה הרדסקינס לא יעילים כמו במחזורי הפתיחה) 5. פחות מ- 250 (נעזרתי בשיטות סטטיסטיות כגון אנליזות ורגרסיות אנליטיות אבל הן הביאו אותי לתוצאה של 1.3854 יארדים בריצה לשתי הקבוצות יחד (וגם בתנאי ולא ירד גשם יחד עם רוח צפון-צפון מערבית)... אז בסוף היטלתי מטבע ויצא פחות) בהצלחה

ranatz

New member
שלי

גרין ביי סן פרנסיסקו (עד לכאן אפשר להריח את הסירחון מהמשחק הזה) פיטסבורג דאלאס יותר

gadotmi

New member
תורי

1. גרין ביי - חייבים לנצל את היתרון בהתקפה מול שיקגו, ולקוות שההגנה תחזור לתפקוד הולם.... 2. סן פרנציסקו - (אם לא הפעם - אז מתי???). 3. פיטסבורג - בבית זה חייב ללכת, רותליסברגר חייב לעמוד על הדשא עם הרגלים ולא ליפול, ןנוב טרנר לא יכול לעוד על כולם כל הזמן. 4. כמו בכל השבועות האחרונים , ה-NFCEAST לא יכול לאכזב - הפעם קרב של ממש, לאחר שנראה שהג'יאנס בורחים ליתר השלושה. למרות חזרתו של רומו, אני הולך עם החזירים. נצחון לוושינגטון. 5. קשה לדעת, ולא בדקתי את היכולות ההגנתיות של שתי הקבוצות - שיהיה פחות, מה כבר יכול להיות.....

שלי

1. גרין ביי 2. אחרי שהם הפסידו בכוח לאריזונה, אני לא הולך עם סן פרנסיסקו - סנט לואיס 3. פיטסבורג 4. דאלאס 5. יותר

Yorick

New member
שלי

1. פקרס 2. פורטי-ניינרס 3. סטילרס 4. קאובויז 5. פחות

למעלה