תחרות הפורום – שבוע 11

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 11

0. ביום חמישי מתקיים משחק שנורא חבל שלא נוכל לראות, ולא לשאול עליו לתחרות: ג'טס פארב בניו-איגלנד. 2 הקבוצות במאזן 6-3 וזה משחק שיכול ללכת לכאן או לשם, תלוי באינטרספשנס שיזרוק פארב ואם הפאטס יצליחו לרוץ... בלי קשר לתחרות, אני אשמח לשמוע מי אתם חושבים שינצח את המשחק הזה? משחקי השבוע שכן נכללים בתחרות: 1. שיקגו ברס בגרין ביי: המנוחה בשבוע 8 לא עשתה טוב לגרין ביי. מאז הם הפסידו לטנסי ב-3 נקודות ולמינסוטה בנקודה – שני המשחקים היו משחקי חוץ. השבוע יש להם הזדמנות לשחק בבית ולקחת משחק משמעותי. מצידם, שיקגו לא ליקקו דבש השבוע בטנסי... בהגנה הקבוצות הן תמונת ראי אחת של השניה: גרין ביי מקום 3 בהגנה נגד מסירות. שיקגו מקום 30. בריצה גרין ביי במקום ה-28 ושיקגו מקום 4. מה ינצח? היכולת של שיקגו לרוץ דרך שחקני GB בלא מפריע או האפשרות של ארון רוג'רס לחתוך את שיקגו באוויר? 2. סנט לואיס ראמס בסן פרנסיסקו: אחת לעונה (לפחות) אנחנו אוהבים לקחת את הקבוצות הפחות מעניינות ולהכריח אתכם לנסות להכיר גם אותן. 2 הקבוצות הנבחרות פה נמצאות במאזן 2-7. סנט לואיס חביבה עלי במיוחד בגלל ש-2 הניצחונות שלה באו על דאלאס וושינגטון
. SF כמעט חילצו ניצחון מאריזונה ביום שני האחרון אבל לא הצליחו להיכנס לארץ המובטחת מ-3 יארד עם 4 שניות לסיום. הניצחונות שלהם, אגב, היו על דטרויט (יופי) וסיאטל, בשבועות 2 ו-3. אז מצד אחד יש לSF יתרון ביתיות, אבל היה להם יום מנוחה אחד פחות. מצד אחר סנט לואיס ניצחו קבוצות שוות, מצד אחרון הם הפסידו בהפרשים די גדולים... אני באמת אשמח לדעת מה היה המדד ששכנע אתכם לבחור באחת על פני השנייה במשחק הזה. 3. סן דיאגו צ'ארג'רס בפיטסבורג : לסן דיאגו הולכת עונה לא קלה. המזל שלהם הוא שפיטסבורג באים למשחק חזקים, אבל אחרי שהתגלו הסדקים בקבוצה, בעקבות ההפסדים לאינדי ולג'איינטס. פיליפ ריברס שני רק לקורט וורנר ברייטינג שלו בליגה כולה (בן רות'לסברגר במקום ה-25!!!) התקפת סן דיאגו נמצאת מקום 6. פיטסבורג 24!!! ובכל זאת, ההבדל האמיתי בא בהגנה: פיטסבורג במקום הראשון, SD במקום 25 ווילי פארקר חוזר להתאמן ולא ברור עדין אם הוא ישחק. טומלינסון ישחק, אבל לא ברור אם הוא יתרום משהו.... אז מה מנצח? התקפה יעליה וחזקה או הגנה משתקת? תכל'ס – נראה לי שיהיה פה משחק צמוד שיכול ללכת לכאן או לכאן, תלוי איזה יום תופסים. איזה יום אתם תתפסו? 4. דאלאס קאובויז בוושינגטון הבירה: אחרי מופע המתח של ניו-יורק ופילדלפיה מהשבוע האחרון, האם גם וושינגטון ודאלאס ינפיקו משחק מותח, צמוד, גדוש אירועים? טוני רומו כנראה יפתח את המשחק אחרי היעדרות של 4 שבועות והקבוצה כולה אחרי שבוע מנוחה (שהגיע אחרי הפסד לניו-יורק...). הרדסקינז גם אחרי שבוע מנוחה שבא אחרי הפסד לפיטסבורג, אבל בלי פציעות או החלמות משמעותיות. האם 6-3 בבית חזק יותר מ-5-4 בחוץ? האם שובו של רומו יחזיר את המנהיגות והלהט לקבוצה או שהחלמה לא מלאה תוביל להשפלה מלאה לגמרי? המשחק משודר ב-ESPN בלילה בין ראשון לשני 5. שאלת בונוס: רציתי להכניס את המשחק של טנסי בג'קסונביל, אבל רשף טען (ודי בצדק, כנראה) שכולם ילכו עם טנסי. התפשרנו על שאלת בונוס
הממוצע של טנסי בריצות למשחק הוא 135 יארד. הממוצע של ג'קסונביל הוא 115. יחד זה 250 (ולא, לא הייתי צריך מחשבון בשביל זה). אנחנו לא רוצים להמציא כלום ולכן נישאר עם המספר הזה – 250. ומה שאנחנו שואלים הוא האם סך כל היארדים שייעשו על הקרקע במשחק הזה ע"י שתי הקבוצות יהיה יותר או פחות מ-250 יארד?. ולמתחכמים – 10 נקודות אם תבחרו ב-250 וזה יהיה הסכום. שידורי השבוע: METV 20:00 BAL @ NYG SD @ PIT 22:15 FOX ? ESPN יום ראשון בלילה DAL @ WAS יום שני בלילה CLE @ BUF (וופ-טי-דו)

laufgas

New member
תשובת זריזות בלי פירוט

ארשם פירוט מאוחר יותר. 1. גרין ביי. 2. סן פרנסיסקו. 3. סן דייגו. 4. דאלאס. 5. פחות.

laufgas

New member
פירוט

1. גרין ביי הרבה יותר מוכשרים משיקגו. לשיקגו יש את רקס גרוסמן. לא סיבה מספיק טובה? 2. את הבחירה הזאת, איך אגדיר... לא מאהבת מרדכי, אלא משנאת המן. נקווה שיהיה בסדר! 3. זה יהיה משחק מצויין. אני מאמין שסן-דייגו ינצחו את המשחק באמצעות מסירות עמוקות. יהיה חם!!! 4. זה יהיה קרב מצויין - קמפבל נגד רומו. שני QBs שאוהבים לרוץ ולהוציא מכל מהלך את המיץ. עדיין, רק בגלל טוני רומו אני אלך על דאלאס. 5. 250 יארד ביחד? 125 לכ"א? לא נראה לי...

תשובה למשחק המוקדם - ניו יורק ברט

קודם כל תמיד צריך ללכת עם הלב. אם NY ימשיכו ללכת עם ג'ונס על הקרקע ועם הפצצות (מדויקות) של פארב מהאויר לניו אינגלנד לא יהיה שום סיכוי!

clevelandrocks

New member
שלי

קבוצה גדולה בלי קווטרבק מול קווטרבק גדול בלי קבוצה- דילמה מעניינת אבל נראה לי שהג'טס יקחו. 1. גרין ביי 2. ראמס 3. פיטסבורג 4. וושינגטון 5. פחות

laufgas

New member
לא מסכים כ"כ

לג'טס דווקא יש קבוצה. אמנם היא לא מהטובות בליגה, אבל יש שם כמה עמדות עם חומר טוב מאוד.

DEJ

New member
ובדיעבד, אי אפשר לומר גם על ניו אינגלנד

שאין להם ק"ב. 400 יארד, 3 ט"ד, בלי אינטרספשנס, ובנוסף 60 יארד ריצה. קשה להתעלם מהמספרים הללו. קשה גם להתעלם מהמספר המוביל אצל פארב. 78% השלמה! אין מה לומר, גם בגיל שלו, קשה למצוא ק"ב ברמה דומה.

erantal2000

New member
תשובות מהתחתית הבוערת

0. נראה לי שניו אינגלנד נכנסים לעניינים. 1. שיקגו. 2. סן פרנסיסקו. 3. פיטסבורג. 4. וושינגטון. 5. פחות.

ofribecker

New member
שלי

0. ניו אינגלנד 1. גרין ביי 2. סן פרנסיסקו 3. פיטסברג 4. דאלאס בונוס: יותר

steeple

New member
שלי

0. פטריוטס 1. ברס 2. ראמס 3. ברזלנים 4. עורות אדומים בונוס: פחות אני לא מאמין שלא שאלתם על אוקלאנד מיאמי...

Yo-man

New member
זה כי מיאמי מנצחים בהפרש של מעל 10 נקודות../images/Emo70.gif

modz0r

New member
שלי

0. ניו יורק ג'טס. 1. גרין ביי. 2. סנט לואיס. ובשביל יורם, הסיבה לבחירה היא.. הצבעים? 3. סן דיאגו. בפליאוף הייתי הולך על ההגנה, אבל זה לא פליאוף. 4. וושינגטון. 5. פחות.

ESPN

New member
שלי

בקשר למשחק בין ניו אינגלנד לג'טס, נראה לי שאני פתורה מלענות, זה ברור מידי. בכל מקרה, אני רק אגיד שהופתעתי לטובה מהפטס בשבוע שעבר. זאת הייתה פעם ראשונה שראיתי משחק שלם שלהם מאז השבוע השלישי או משהו כזה, ונראה שהם הרבה יותר מגובשים ורגועים ממה שהם היו אז. ולתחרות...: 1. GB - מאחר וכל שבוע אני מהמרת עליהם ונופלת, יש שתי אסטרטגיות אפשריות בשלב הזה. או להפנים שהם כנראה פחות טובים ממה שאני חושבת ולהתחיל להמר נגדם, או להמשיך להמר עליהם כי זה יהיה ממש מבאס אם ברגע שאני אפסיק להמר עליהם הם יפסידו, וחוץ מזה שמתישהו הם חייבים לנצח כבר, לא?. אז בשביל לא לאכול את הלב, אני הולכת עם האסטרטגיה השנייה. 2. SF - למה? סתם, שיהיה, אין לי באמת מושג בקבוצות האלו. 3. PIT - יש לי הרגשה שהם יתאוששו מההפסד לאינדי 4. WAS - הכי קל כשהולכים עם הלב, אפילו לא צריך לנמק לעצמך. (ומבאס שהמשחק הזה באמצע הלילה....) 5. יותר. דווקא בגלל ג'קסונוויל ופחות בגלל טנסי.

noam621

New member
שלי

NE 1) גרין ביי 2) סן פרנסיסקו 3) פיטסבורג 4) וושינגטון 5) יותר

roydenver

New member
שלי בשבוע של מילואים

1. גרין ביי 2. 49 3. פיטסבורג 4. דאלאס 5. יותר

avishaiam

New member
מופרך לחלוטין ההימור

GB RAMS PIT DC 250. למה? כי גם ככה אין לי סיכוי להתברג למקומות הראשונים.

למעלה