תחרות ביגור

TauraMan

New member
ככה-../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ראשון(39 נק')- דין על פוסיבל שניות (תיקו 32 נק')- דפנה על שיט.. שכחתי איך קוראים לסוסה.. ונעמה על צ'ארלסטון רביעים (תיקו 29 נק')- אני על טאורה/דיזל ויהודה לוי על אוהיו שישי- ניר קלר על אחד הסוסים של ניר דוד (
) שביעית- קטי על דיימלר

וואיי איזה כיייף להםםם אני גם רוצה

לקבל כסססף הייתי חורשת על החנות של חנה שם!!!! איזה דברים היו לה שם!! גררררררררררררררר.... ולמור מס מגיע... היא רוכבת מדהים והיא מוציאה מהסוס את הפוטנציאל ולא כמו הרוכבים שמביאים להם סוסים מהולנד שעושים להם את כל העבודה... באמת מגיע לה....

אח של מור קרציה עולמית...../images/Emo5.gif

לא מאחלת לכם להיות איתו באותה כיתה כמוני....

תוריי לספר!! וכדאאאי לכם להיכנס....

אווקייי אז רק שתדעו שנעמה אפלבאום נפללללללה!!!! במסלול השני.... למי שלא יודע היא הייתה ראשון בליגה והיה לה מסלול נקי הראשון ועד שהיא נפלה שנשארו לה בדיוווק 2 מכשולים לקפוץ אז היה לה גם נקי.. בכל מקרה היא רצתה לקצר אז היא ישר פנה אחרי קומבינציה לאוקסר ולא הבנתי מה בדיוק היה אמרו לי שהוא החליף רגליים ואז היא איבדה שיווי משקל.. וראיתי שהיא נפלה על הרגליים... עכשיו ליום שלי... קמתי ב-5 וחצי בבוקר.. לא היה לי כווח בגרווושש חוץ מזה שירד אצלנו גשששם!!!!!!1 לא הפסייייק!!! ירד כמה שעות ופחדתי שהתחרות תתבטל.. בכל מקרה יצאנו לחווה הגענו ואמרו שהתחרות לא מתבטלת אם ירד גשם וגם שם לא יורד גשם ולא ירד... קיצר טיפלתי בסוס העלנו.. הגעננו וייייישר זיהיתי את דוורוווניי.. יאאאא איך הגתעגעתי אלייהה חחח איזה חיבוק היה..... חמוודה
קיצר קשרתי את אפולו קרוב לסוסים שלהם... חחח דיזל סוס מפגרררר... ונפו יפה בעעערך.. חח ואור מה זה חמודה... וגם אוורן... בכל מקרה התחלתי כבר להילחץ.. כמו תמיד ושהייתי על הסוס בכללל נלחצתי והרגשתי שאין לי כוח לרכב ופשוט לא בא לי להתחרות... כי גם לא אכלתי לפני.. הייתה לי בחיילה.. והחימום היה מזעזע.. לא ראיתי תצעדים של הסוס בגרוווש ודירבנתי אותו מרחוק מדי ואז הוא נגיד קפץ מרחוק ולא הייתי איתו...
חשבתי לעצמי שאני נופלת ישר על החומה כי היא הייתה ממש מפחידה.. לפחות אותי הפחידה.. אני שונננאת חומות זה הדבר היחיד שהפחיד אותי... בכל מקרה החימום היה גרוע הוא פעם אחת ברח לי מהאוקסר אבל אמרתי לעצמי שפפה הוא לא עושה לי פאדיחות ישר עצרתי אותו ואז באתי שוב לאוקסר ונתתי לו שוט על הצוואר כמה צעדים לפני והוא קפץ.. בכל מקרה היה פססססדר.. נכנסתי למסלול ועל המכשול הראשון הפלה
... זה היה אשמתי כי במקום לעשות מעגל ולהתחיל קאנטר שהוא יכנס לאוויר ישר מהשופטים התחלתי קאנטר והגעתי למכשול... בכל מקרה שאר המסלול היה נקי והוא קפץ מעולה קצת היה חסר לי קצב אבל לא משמעותי... הוא היה חמוודיי.. ובחומה הוא קפץ אחלה.. תאמת אי אפשר היה לברוח הצידה ממנה.. הוא לא יודע לתקוע ברקסים והחומה הייתה נווורא רחבה כפי שאתם יכולים לראות בתמונות אז עברתי אותה בשלום הוא בכלל לא חשב לסרב... מסלול שני היה חימום באמת אחלה!!! הוא קפץ מעווולה... ובמסלול היו לי 3 הפלות!! ארררררררר זה ממש עצבן אותי.. שוווב על המכשול הראשון הפעם לא מצאתי איזו בעייה אצלי.. התחלתי יותר מוקדם קאנטר הצעדים הסתדרו והיה קצב טוב.. יכול להיות שהוא סתם זלזל... אחר כך הייתה לי הפלה בחומה ליאון אומר בגלל שהייתי צריכה יותר לדרבן.. למרות שהיה קצב ודירבנתי אז הוא הכניס כזה יותר מחצי צעד וליאון אמר שהוא נכנס מקרוב אז בגלל זה הוא הפיל... ובמכשול האחרוון.. נוו כרגיייל הייתה הפלה אבל זה היה אפרייט שנורא קל להפיל אותו... ודירבנתי והכל אבל לא החזקתי אותו מספיק אחורה לפני אז הוא קפץ שטוח
.. מלא ב-1.10 הפילו תמכשול הזה.. איזה 90 אחוז מהם... היה לי 16 נקודות חובה
.. אבל רכבתי ממש טובבבב ואני ממש ממש ממש נהנתי.. פגשתי אנשיייים וגם התגעגעתי לסתתיייו שירד מהכרמל בריצה וכמעט נפלללה חחח רק בשביל לחבק אותתי.. חמווודהההה אוייש והיא יפפה!!!! וסתיו לא נוראא אל תתייאשי גם לי הייתה תתקופה הזאתי... וגם דיברתי עם דנה לא מעט.. חח גם חמודה וסרדוניקס חמוודיי והוא יפה... היה לה במסלול הראשון סירוב על האחרון.. ובמסול השני נקייייי **כפיים!!** אני ממש ממש ממש נהנתי.. ודווקא ממש נחמד להתחרות בחווה הזאתי..

TauraMan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ההפלות היו שטות, אבל לאט לאט וגם זה יעבור!
אויייש אפולו מדהים!! איך כל החווה שלנו(סה"כ זה אור אורן וחופית
) נדלקו עליו!
חחחח הנפילה של נעמה היתה משהו מוזר! היא ניסתה לחתוך לפני 1, בדרך מ7B ל9, הסוס חשב שהיא רוצה לקפוץ את 1, היא כיוונה אותו ל9, הוא עצר חזק מדי והיא עפה.. המכשול האחרון ממש ממש ממש מזמין הפלה, הוא כזה אפרייט פשוט ולא מזמין שתקוע באמצע סיבוב ענקי שמצריך פתיחה של הצעד של הסוס... ה-מ-ו-ן הפילו אותו..

כן המווווווווון הפילו אותו!!!!!!!!!

וליאון אמר שלכל הפלה הייתה סיבה... טוב לא נורא העיקר שלא נפסלתי
ושהוא לא סיררבבב... ההנפילה הייתה אשמתה כי זה לא היה סיבוב כל כך קשה לפנות חוץ מהקטע של הגישה אחר כך לאוקסר אבל בכל זאת.. דורון את גם חתכת שם!?

TauraMan

New member
לכל הפלה יש תמיד סיבה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא חתכתי שם, הלך כל כך טוב שלא רציתי להסתכן בפניה וגישה שתהרוס לי הכל.. השנים שהיו לפני היו להם סירוב על המכשול הזה, אז הקפתי גם את מכשול 1 וגם את הסגול הזה שהיה באמצע... אבל היה מסלול טוב היום..

חעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

חחחחח..... הרגת אותי, זה היה קטע מצחיק, היא עשתה סיבוב חד מידי והסוס קצת נפל וגם היא בסוף. לא יודעת מה איתך אני לא סובלת להתחרות שם. כאילו אין להם מכשולים מפחידים חוץ מהחומה (בניגוד לניר דויד הנאצים) אבל האווירה שם מעצבנת והכל נורא צפוף ובעעעע כזה.

זה היה מצחיק.....

וראסמי זה היה נפילה מפגרת אבל זה אשמתה היא קטנה כזאתי אז אין לה יציבות עליו.... תאמת בהתחלה חשבתי שהוא לא יעבור תחומה.. אבל טעיתי... ארררררררררר סוס מעצבבבן והחומה מפחידה רצח ובאמת אין להם מכשולים מפחידים והמכשולים שלהם יחסית צרים לממקומות אחרים למשל אצלנו המכשולים נורא רחבים.. כאילו הקורות ארוכות

באמת סוס מעצבן../images/Emo182.gif

הוא כזה אוטומאט! וזה היה באשמתה, זה היה סיבוב ממש גרוע החומה לא כזאת נוראית, בניר דויד יש מכשולים יותר מעצבנים, גם החומה שלהם......

Vintage Queen

New member
חחחחחחחחחחחחח

כשזה קרה דורון צעקה"יש אלוהים" חחחחחחחחחחח אני חייבת לציין שאתם אורווה גמורהההההה פפפפ ומגיע לה שתבין פעם אחת מזה ל-א לקחת מקום ראשון/שני!! פפפ

Vintage Queen

New member
כן בליגה.. לא ביומי!

לונורא!!! זה רשע אבל היה מצחיק לראות אותה עושה תסיבוב הזה! היא הייתה בטוחה שהסוס האוטומאט שלה ייצליח מפגרת...

למעלה