תחרות ביגור

לך יצא ככה.. לי יצא הכי טוב שבעולם!

אצלי אף תחרות לא מפירעה לי ללמוד לבגרות בצרפתית או בהסטוריה!!!! כי אין תחרות בסביבה!! או במגן אפילו אין אחת שמפריעה לי! יצא כל כך טוווב!!! ויכול להיות שהם יעשו את 2 התחרויות האלו באותו היום כי זה דירוגים למקומות שונים וכל אחד יצא למה שנוח לו..

אבל בתחילת העונה../images/Emo182.gif

הם אמרו שלא יהיו 2 תחרויות באותו יום ונעם אמר לי שבתאריך הזה יש אצלנו דירוג לאליפות צפון. ולא בדקתי תאריך תאריך איך זה יוצא לי עם הבגרויות אני גם לא יודעת את התאריכים של כל הבגרויות. אבל בכלליות זה כן יוצא בתקופה הזאת וזה ממש מעצבן! זה אפילו עולה על החופש הגדול! זה ממש מוזר.

פפפפפ אז כנראה שהם עשו שינויים

ממה שנועם ידע... זה כל הזמן משתנה אצלהם... חכי שנגיע לתאריך הזה ואז יודיעו... גם כתוב שיש דירוג לאליפות צפון 2 שזה כבר התקיים בקיבוץ יגור שבוע שעבר.. למרות שזה היה חלקי.. והסטוריה זה ב-6.6 הבגרות.. ותסתכלי התחרות הכי קרובה לזה לפני זה ב-25 למאי.. שזה אליפות הארץ.. פפ ויש לי בגרות בצרפתית שזה ב-30 במאי שזה בגרות בכתב.. וזה יום אחרי היום הולדת שלי
ואין תחרות ב-29.. שזה גם מעולה.. ויש לי עוד בגרות בע"פ בצרפתית שעוד לא יודעים אבל לזה לא לומדים... וכן זה יוצא על החופש הגדול בגלל שהיה עכשיו חודשיים בלי תחרויות.. זה כמו פגרה... אז הם מקטינים את הפגרה במקום משהו כמו 4 חודשים ל-2 ומשהו...

מהה????שיטטט../images/Emo182.gif

אז התחרות היחידה שעוד תהיה פה זה הדרבי??? אני מתה אם כן...... אבל צריך להיות עוד כמה של האליפות צפון - היו רק 2 תחרויות. טוב לא יודעת. אני כרגע רק יודעת הסטוריה שזה באמת ב-6.6, שבועיים לפני זה המתכונת
ויש לי גם מתישהו במאי בגרות בערבית (כן, מכריחים אותנו ללמוד ת'מקצוע הדפוק הזה), ויש לי גם ב-16.6 (יומולדת למללללך
) בתולדות"ה, שלא לדבר גם על לשון
... וגם דרור מה באמת עם כל המתכונות? הרי לכל בגרות יש גם מתכונת, וזה תמיד יוצא יום ראשון, כלומר שאם זה לפני תחרות זה ממש חרא.

אמרו לי שבלשון הבגרות ב2.7

אבל אל תתפסי אולי במילה... והמתכונות זה לא ארצי.. נראה לי... שנה שעברה זה לא היה ארצי
אין לי מושג אני אשתוק וזהו יש לי מחר מיני מתכונת

2.7 ?!?!../images/Emo182.gif

כלומר אני אצטרך פאקינג לחרוש בחופש?? סעמק ואני יודעת שמתכונת זה לא ארצי, אבל זה בערך שבועיים לפני בכל בצפר

פפ שאת אומרת מתכונת את מתכוונת

למגן?? אם כן אז בצרפתית יש לי 2 מגנים.. אחד בעל פה והשני בכתב.. בכתב זה ב-14 במאי שגם לא יוצא תחרות ליד זה כי ה-14 במאי זה יום שישי ויום אחרי זה יש תחרות!! ככה שזה יוצא לי טוב... ובהסטוריה המגן שלי הוא ב-12 במאי כן לכי תביני תטמטום שעושים לי יומיים אחרי הסטוריה עוד מגן
.. אז זה יוצא יום רביעי המגן בהסטוריה ולפני זה יש תחרות בשבת ככה שזה לא ממש מפריע.. ויש לי עוד מגן בע"פ ב-30 במאי.. התבלבלתי חשבתי שבתאריך זה זה הבגרות בצרפתית שהסתכלתי עכשיו והבגרות בצרפתית היא ב-15 במאי ולכן זה עדיין לא מפריע לי... וגם לבגרות בע"פ לא לומדים קיצר יצא לי הכי טוב שבעולם!! אהה ולי אין בגרות בלשון השנה.. רק בשנה הבאה..

Sweet SuGaR

New member
הבגרות בצרפתית היא ב17 למאי......

ולא ב30 כמו שאמרת.... כי ב6 יש בגרות בלשון

Sweet SuGaR

New member
הבגרות בצרפתית היא ב17 למאי......

ולא ב30 כמו שאמרת.... כי ב6 יש בגרות בהיסטוריה

charliebr

New member
../images/Emo45.gif פליז אמןןן

*לא רוכבת כל השבוע+לא רוצה ניר דוד*

Vintage Queen

New member
חח אני צלמת מוכשרת!

אבל כמעט הרבצתי למצלמה שלך!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעלי עוד תמונות!! וחוצמיזה ששמעתי שיפתח אומר שהמקומות שזכו בליגה ואת היית רביעי הייתי בטוחה שנסעת ואת לא חוזרת אני ודרורי נלחצנו ורצינו להתקשר אליך פפפ אבל אז ראינו את חופית והיא אמרה שהיא דיברה איתךךך ואני נפסלתי דרך אגב למי שלא יודע פפ סוסה מחורפנת אבל אי אפשר להאשים אותה

TauraMan

New member
דיזי מושלללללם!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

פפפ דורוניייייי ../images/Emo25.gif

את לא יווודעת איך אני וסתיו נלחצנווו חחח למרות שראיתי שסתיו כתבה למטהה.. אבל בכללל זאת... פפפ ומקום ראשון לקח דין.. מקום שני לקחה נעמה אפלבאום ועוד מישהי... מקום שלישי לא זוווכרת ודורוני רביעי
חמישי לא זוכרת ושישי לקחה קטי עם דיימלר- נערה חמוודה בטרווף! חחח ומקום שביעי לא זוכרת...

למעלה