תחרות ביגור

TauraMan

New member
אם לא יתקעו אותי עוד פעם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ראשונה!!
אודים
בכל מקרה, בטוח תראי את הצ'לאנג

../images/Emo39.gif בהצלחה לכוווולם!!!

פשוט זה רחוק מדי ויש מיני מתכונת ביום שני בהיסטוריה! היסטוריה=רצחחחחחחח!

TauraMan

New member
סימני זיהוי שליי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למרות שאני מניחה שהרוב כבר יודעים איך אני נראת
שער שחור (האא!! השטיפה עוד לא ירדה
), משקפיים, ג'ינס, חולצה ירוקה עם משהו ורוד למעלה וכתוב עליה 28 בורוד סוס חום, עם כוכב ורגל אחת לבנה, יהיו עליו 4 תחבושות לבנות, חפשו אותו!

אני לא מדורגת ../images/Emo4.gif

אבל אני בכל זאת באה... ל-90-מטר.. עם הסוס שלי אפולו.. פפפ חחח סימני זיהוי!? אממ תבקשו מדורון שתציג לכם אותי
מקווה שאפולו ירגיש טוב מחר!!!!!!!!!!!! אממממן **מתפללת** ואתם קולטים שאני קמה ב-5 ורבע בבוקר?!!?!!? ואם אתם רואים סוסים שיש עליו שמיכה אפורה עם סילבסטר החתול תדעו שזה אפולו ואני רוכבת עליו.. ואני הולכת ללבוש תז'קט שלייי במקרה ויהייה קר
בכל מקרה אתם בטח תזהו את אפולו לפי התמונות רק תראו סוס גדול יפפפה וחום עם כוכב כזה במצח ופס כזה על האף..אה ויש לו סמל כזה על הירך בצד שמאל של פרסה וכתוב צח בפנים... הנה תמונה בקייצור

TauraMan

New member
ככה מסנג'רים אותי? ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אווווו שמיכת סילבסטר!!!
ואני קמה ב5 וחצי... לא הבדל גדול

אני יבוא

עם סווצ'רט של החווה שלייי כזה כחול כהה.. שמאחורה מצוייר סוס עם רוכב קופצים מעל מכשול.. ומקדימה יש כזה תסמל של המרכז רכיבה של החווה שלי.. וסתיו סתממייי את מוששלממת!! סוף סוף רואים אותתתך! אני דורשת חיבוקק וגם ממך דורונייי
אההה ואני גם קמה ב-5 וחצי בסווווווווווף!!!! אבל למה את קמה כל כל מוקדם?! את רבע שעה מיגור!!!!!

ניצקוש

New member
אני באה......זיהוי שלי...

אני באה בסביבות 8:30.... ולכולם...אני באה מחר עם סווצרט בצבע בורדו... שכתוב עליו מרכז רכיבה ויצו נהלל.... או...חולצה קצרה בצבע ירוק בקבוק...שגם כתוב עליה מרכז רכיבה נהלל.. אני שטנית...שיער ארוך...וזהו..
אתם מוזמנים לבוא להגיד שלום..

אני באה../images/Emo182.gif

בסביבות 10 לא מתחרה (בשל הנסיבות המאכזבות
) באה לראות, אולי עם שחר אם אני אצליח לשכנע אותה

למעלה