אתה ממש מוזר!!! לא מצאת? לא חיפשת!
R Rivendell New member 27/10/03 #21 ../images/Emo2.gif אני חריגה חברתית! אוהבת גם את הביטלס וגם את פלויד. מה יהיה?
R Rivendell New member 28/10/03 #25 את מי את לא אוהבת, את הביטלס או את פלויד? |מכינה את כפפות האגרוף |
B Boojie New member 28/10/03 #27 זה היה ציטוט של מונטי פייתון, את יודעת... "Life of Brian". - You're all individuals! - Yes! We're all individuals! - I'm not!ואני לא מתה על הביטלס. הפינק פלויד דווקא בסדר. תביאי, תביאי את הכפפות, נראה אותך...
זה היה ציטוט של מונטי פייתון, את יודעת... "Life of Brian". - You're all individuals! - Yes! We're all individuals! - I'm not!ואני לא מתה על הביטלס. הפינק פלויד דווקא בסדר. תביאי, תביאי את הכפפות, נראה אותך...
R Rivendell New member 28/10/03 #29 מכירה, אבל רק את שתי המילים האלה קשה היה לי ליחס למשהו ספציפית. על מונטי פייתון אני חולה (ראי חתימתי ). ואיך אפשר לא לאהוב את הביטלס?!?!!?!?
מכירה, אבל רק את שתי המילים האלה קשה היה לי ליחס למשהו ספציפית. על מונטי פייתון אני חולה (ראי חתימתי ). ואיך אפשר לא לאהוב את הביטלס?!?!!?!?
B Boojie New member 29/10/03 #30 הומ. החתימה שלך היא ממל ברוקס. או שפספסתי שם חלק? יכוליות, אני עייפה מתה, העיניים שלי כבר פוזלות.