תחי מדינת ישראל!!!!

וואו. הכלבה שלי לאוטו לא מוכנה

לעלות... אז אני לא יודעת איך היא היתה מתפקדת במטוס... אבל כל הכבוד לו ... לא שמעתי על הרבה כלבים שעשו עליה...

JamicaniT

New member
זה היה סיוט בשבילו. לגמרי.

אבל הוא היה צריך לחזור הביתה .. אני בטח לא אראה אותו יותר, אלא אם אני אסע לשם גם. ;[

ק ד ו ש

New member
כן בגלל זה הסטינגרים היו בלבנון?

ובגלל זה הם מבצעים מעצרים בשטחים?? יש לי חבר שהוא סמ"פ שם, אני יודע בדיוק מה הם עושים, בעיקר קווים נידחים שלא כוללים יזומות.

Jan22

New member
מספיק ,אין על חי"ר!!

ושיזדיינו המטוסים והמסוקים של הסיקול הממוקד.מזמן זה כבר לא עובדים כמו שצריך. יש הבדל עצום בין גנרל חירניק לבין גנרל חילאווירניק ,צריך בנאדם שיודע לנתח ולהעריך - גנרל חירניק !

r o n 2 1

New member
זא'ן אתה לא מבין שזה לא משנה את

הדרך שאתה מגיע לתוצאה (דרך מטוס או דרך הקרקע) . אלא מבחן התוצאה אם הרגת אזרחים או לא , אתה נלחם נגד מילציות כלומר שאתה צריך לעבוד בשיטת הפינצטה אם תכנס עם כוחות מיוחדים יש מצב לדו"צ או לסיר לחץ עצבני . אם תלחם עם מטוסים אז יש מצב שהפצצה לא תהיה ממוקדת מספיק . הכל זה עניין אייך זה נראה בתקשורת אין פה שום תו"ל צבאי זה רק אסטרטגיה אם איזה כלים אתה נלחם . ודווקא בימים אלה החיל הכי חזק שלנו צריך להיות מודיעין ואנשי שטח כדי להלחם במילציות ולהרוס אותם מבפנים , . עכשיו דבר אחד אני מסכים שחי"ר ושריון עדיפים על מטוסים זה בגלל שכוחות קרקע כובשים שטח ומטוסים אינם , מטוס הוא כלי ארטילרי מתוחכם ביותר כי הוא גם נייד וגם מדוייק בניגוד לכל שאר הכלים המיושנים (שהם מיושנים בגלל שהתקשורת גורמת להם להראות מיושנים).

Jan22

New member
מזמן לא נכנסתי לשיחות צבא הכבדות

האלה ,אני לא מאלה שמתיימרים להיות "דוק. ISR-ARMY" ,אבל שיהיה. תראה ,אחת הבעיות הבאמת רציניות של הצבא הזה מתחילה בחוסר ארגון שלו ,ובחופש שחרור המידע. כל כך הרבה דברים מסווגים יוצאים החוצה , לעזאזל , באמצע המלחמה הקומאנדו הימי עשה מבצעים עם מטכ'ל בלבנון ; (נקודה פסיק) אחרי שהם חזרו משם (וכמובן נהרג הלוחם הדגול עמנואל רומאנו) ,ישר העבירו תמונות של המבצע לעיתונים ,באיזו אמתלה מחורבנת שלהעלאת המוראל של האזרחים במדינה ,וכאן עולה השאלה ,למה אתם משחררים מידע ? היה גם את ההפגזות שדווחו בטלויזיה ,פשוט שיחקו שם שבצ-נא ,אחמד יורה טילים ביד אחת ,ומעביר ערוצים בטלויזיה הישראלית ביד שנייה כדי לשמוע פעם את חיים יבין ,טלי מורנו ,מיקי יחימוביץ ושאר הפרזיטים מדווחים איפה נפלה הפצצה האחרונה. כל זה אשמת הצבא והקצינים שלו ,לא צריך לאפשר קיום דברים כאלה. הציבור לא צריך לדעת , ושיזדיינו ערוצי החדשות (כל כתבה רק מכניסה להם רייטניג וכסף). כל הנאמר לעיל הוא כתוצאה מהיד החופשית של דן חלוץ והקצינים הבכירים שלו ,צריך רמטכ'ל שלא יאפשר קיום דברים כאלה ,בקיצור צריך את סטאלין ! ובו זמנית שיקצץ בכמות הכוח אדם הלא הכרחית שקיימת בצבא . יש הרבה דברים שצריך לשפץ בצבא הזה ואף רמטכ'ל עדיין לא טיפל בזה.כל לוחם קרבי שבילה מינימום 3 שנים בצבא יכול לרשום בפרוטרוט הרבה מאוד דברים שאפשר לשפר ,והרבה מאוד קצינים שאפשר לזרוק. טוב אני חייב לחזור למתמטיקאים המתים שלי ,מבחן עוד מעט!!

למעלה