מזמן לא נכנסתי לשיחות צבא הכבדות
האלה ,אני לא מאלה שמתיימרים להיות "דוק. ISR-ARMY" ,אבל שיהיה. תראה ,אחת הבעיות הבאמת רציניות של הצבא הזה מתחילה בחוסר ארגון שלו ,ובחופש שחרור המידע. כל כך הרבה דברים מסווגים יוצאים החוצה , לעזאזל , באמצע המלחמה הקומאנדו הימי עשה מבצעים עם מטכ'ל בלבנון ; (נקודה פסיק) אחרי שהם חזרו משם (וכמובן נהרג הלוחם הדגול עמנואל רומאנו) ,ישר העבירו תמונות של המבצע לעיתונים ,באיזו אמתלה מחורבנת שלהעלאת המוראל של האזרחים במדינה ,וכאן עולה השאלה ,למה אתם משחררים מידע ? היה גם את ההפגזות שדווחו בטלויזיה ,פשוט שיחקו שם שבצ-נא ,אחמד יורה טילים ביד אחת ,ומעביר ערוצים בטלויזיה הישראלית ביד שנייה כדי לשמוע פעם את חיים יבין ,טלי מורנו ,מיקי יחימוביץ ושאר הפרזיטים מדווחים איפה נפלה הפצצה האחרונה. כל זה אשמת הצבא והקצינים שלו ,לא צריך לאפשר קיום דברים כאלה. הציבור לא צריך לדעת , ושיזדיינו ערוצי החדשות (כל כתבה רק מכניסה להם רייטניג וכסף). כל הנאמר לעיל הוא כתוצאה מהיד החופשית של דן חלוץ והקצינים הבכירים שלו ,צריך רמטכ'ל שלא יאפשר קיום דברים כאלה ,בקיצור צריך את סטאלין ! ובו זמנית שיקצץ בכמות הכוח אדם הלא הכרחית שקיימת בצבא . יש הרבה דברים שצריך לשפץ בצבא הזה ואף רמטכ'ל עדיין לא טיפל בזה.כל לוחם קרבי שבילה מינימום 3 שנים בצבא יכול לרשום בפרוטרוט הרבה מאוד דברים שאפשר לשפר ,והרבה מאוד קצינים שאפשר לזרוק. טוב אני חייב לחזור למתמטיקאים המתים שלי ,מבחן עוד מעט!!