תחי מדינת ישראל!!!!

ק ד ו ש

New member
פרץ, אולמרט... לכו אחריו!

לא צריכים סמרטוטים בראש המדינה שלנו.

Jan22

New member
קדימה ,להחזיר את החירניקים למטכלות!

טייס לא יכול לחשוב כמו חירניק ,וכמה שחלוץ תותח בתוך הקוקפיט ,הוא לא יודע איך ראש של חירניק עובד ולא יודע איך ראש של גנרל עובד ! בתקווה לרמט'כל חירניק בעתיד !

Jan22

New member
שום דבר ,נמאס מגולאנצ'יקים

צריך כמה מחסלים כמו ברק ואריק ,אנשים כאלה!

Jan22

New member
יותר נכון ביום שכל הצבא יהיה כמו

מג"ב ,לא יהיו ערבים.ראיתי איך גולני עובדים ואיך מג"ב עובדים.ראיתי מה קורה ברגע שג'יפ של גולני נכנס לכפר ערבי ומה קורה ברגע שג'יפ של מג"ב נכנס לכפר ערבי. ברוב המקרים הערבים מאוד מאוד ממושמעים ולא זורקים בקטבים ואבנים ,למה ? כי מג"ב עובדים עם כוח הזרוע. מאידך ,גולני עובדים עם המוח ,שאין ! אבל עזוב .

ק ד ו ש

New member
השבויים שהשייטת תפסו במלחמה

אמרו בחקירה שהם משתדלים כמה שיותר להתרחק שהם יודעים שכוחות של גולני באיזור.

Jan22

New member
נסיים את זה ככה

לדעתי גולני שם היום לא (!) גולני שם פעם ,וזה לפי הזריקת זין העצבנית שיצא לי לראות לפני שהשתחררתי. גם אצל 12 וגם אצל 51 ,זלזול מוחלט לציוד לחימה ,חוסר עצבני בפז"מ (שמאוד חשוב למוטיבציה של חייל) וחיילות גרועה. זו רק דעתי ופה זה נגמר .

atypique

New member
חבל מאוד

אני מקווה שעם הזמן, יגיעו עוד רמטכ"ל ושאר ראשי אגפים ותפקידי מפתח במטה הכללי מחיל האוויר. הרמה בחה"א גבוהה הרבה יותר מגולני, עם כל הכבוד, ונסיון חי"ר הוא לא הדבר היחיד שחשוב בשליטה על צבא שלם. להשלים רקע בלחימה קרקעית הרבה יותר קל מאשר תו"ל אווירי.

ת מ י מ ה

New member
טוב שהוא נזכר

חצי שנה מאוחר מדי.... יאללה שיבוא רמטכ"ל חי"רניק יחזיר לצבא הזה את הכבוד המגיע לו

ק ד ו ש

New member
איזה שטויות אתה מדבר...

ואין לי כח אפילו להכנס לויכוח כאן, רק להפנות אותך לתוצאות המלחמה האחרונה, ולזה שחיל האויר הפציץ כמו שצריך, אבל כמעט כל ההרוגים היו מכוחות היבשה. לא צריך רמטכ"ל מחיל האויר, מספיק מפקד חיל האויר וכמה בכירים במטכ"ל. וזהו כאן אני סוגר את הנושא כי כמו שאני מכיר אותך זה יכול להמשך ל-100 הודעות.

atypique

New member
שים לב למה שאתה אומר...

"חיל האויר הפציץ כמו שצריך, אבל כמעט כל ההרוגים היו מכוחות היבשה". מוכיח כי חיל האוויר עשה נכון את בנין והפעלת הכוח, בזמן שזרוע היבשה כשלו ובגדול. זה כבר לא עניין של המטה הכללי, אלא הפעלת הכוח ברמת הפיקודים והאוגדות - ושם, אין חה"א שהירוקים יכולים להפיל עליהם את האשמה. ברור שחיל האוויר הוא לא צד בלעדי בלחימה והוא נזקק לשת"פ עם הירוקים, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא חלק משמעותי בעניין - וצריך רמטכ"ל בעל ידע כולל גם בחי"ר, גם באוויר ובים. ועכשיו - case closed.

למעלה