תחילתה של..

• פותח הנושא Enni
  • פורסם בתאריך

Enni

New member
שאלה טובה..

סיבוב על הכלי של מקס. (לא על האופנוע, שיהיה ברור..!!) :cool:

Miss Mor

New member
ואיך בדיוק

הגעת למסקנה הזאת????????????? חוץ מזה, השמועות אומרות ש.... למי שיש כלי כזה... אין לו כלי אחר ומכן משתמע, שלמקסי שלנו, יש רק... :) ובנוסף, את הרי אמרת שאתה רוצה, ואני כבר ויתרתי לך, לא?!?!?!?! אז קדימה, למה את מחכה??? :)

Enni

New member
יש לי דרכים משלי..

איזה חמודה את, את מוותרת עליו בשבילי?? בכולופן, כבר סכימת שלמי שיש כלי כזה, אין... אז לצערי, אין לי מה לעשות בו.. עכשיו, אנחנו הנוטשות!!!

vmax*

New member
אז ככה הכלי לא תמיד מעיד על ..

הכלי לא תמיד מעיד על הכלי..... אמנם יש לי..1200 סמ``ק..וזה לא אומר שיש לי חצי מטר אני מסופק ממה שיש לי וכך גם הפרטנריות.....חלקם אפילו עוד בוכות(חחח) ואם תרצו הוכחה תקבעו מקום וזמן וניראה למי יש מה...

Miss Mor

New member
אם לא הבנת עד עכשיו אז...

זה הולך ביחס הפוך!!!!!!!!! וברור שהן בכו,עם כלי של 1200 סמ``ק?! אני מרחמת עלייהן :)

vmax*

New member
מתים לדעת על איזה ....

הסקרנות מחלחלת..... מעניין מי? בטח ...הבודי בילדינג??? חחחח כלי כלי.... אם לא מי?

stilgur

New member
בוקר טוב....

אני כאן עכשיו, לא הייתי מאז אתמול במתישהו... ולמה לא ענית לי בצ`אט, חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי... ומי לא בא ... ? (מיכאל-למי שלא יודע ת`תשובה) אני...

Enni

New member
בוקר נפלא מנפלא..

לא עניתי כי שוטטתי לי בין החלונות. תגיד לי, אנחנו רבים....? צריך שיהיה בסיס לפני שרבים, לא..? יום קסום אני

vmax*

New member
:-() אני שמח שמנסים לדחוף גם אות

אותי!! מורמור חכי חכי אני לא התחלתי בכלום הכל התחיל בינהם ללא ההתערבות שלי אני רק הוספתי פלפל... דרך צלחה זוג אוהב

Enni

New member
נפלא ממש

לדון בזוגיות ללא הבן זוג... חן חן לך מקסוש` :cool:

vmax*

New member
חן חן לך אנני אבל....

את צריכה בן זוג קצת יותר אקטיבי קצת יותר מחזר לא רוצה להתערב אבל את צריכה לנענע אותו קצת

Enni

New member
הצדק עימך, אבל..

כפי שאתה רואה, זה קצת קשה לביצוע.. אז אני מפרסמת מודעת דרושים בזו הלשון: ``דרוש בן זוג אקטיבי, אטרקטיבי, מחזר, בר נענוע... לכל התאימים, תנאים מצויינים...`` עכשיו אני בטח אמצע את מה שאני מחפשת, לא? מור, אני לא רצינית גם הפעם.. ;-)

Miss Mor

New member
למה לא?

דווקא היה לי מישהו להציע לך והוא היה מחזר אחרייך הרבה יותר מאשר סטילגר הוא מממממש קמצן בחיזורים! וכמו שאמר מקסי, אם את רוצה אותו - תנענעי אותו! :) תרתי משמע חחחחח :)

vmax*

New member
דרוש הסבר דחוף

הבחורה מאוהבת והבחור נעלם? כתבת לו שיר... רגע בת כמה את אנני? גם אני ירושלמי ואיך נעלמו כל החברים?

למעלה