תחילתה של..

• פותח הנושא Enni
  • פורסם בתאריך

Enni

New member
תחילתה של..

מערכת שירשורים חדשה... נמאס לי שההודעות שלי נמעכות לגודל בוטן, אי לכך והתאם לזאת, התחלתי שירשור חדש. לילה קסום לכולם והיה לי ערב נחמד... אנני :cool:

Enni

New member
בוקר טוב לך

אתה בטח תראה את זה רק בבוקר.. בכולופן, יש לך מייל.. בוקר נפלא שיהיה לך (שלי מתחיל עוד 6 שעות..) ומלא בדבש.. אנני :cool:

stilgur

New member
בוקר טוב וקסום גם לך ...

עדיין לא קראתי ת`מייל, אבל מיד לאחר כתיבת שורות אלו, אגש למלאכה... תודה לך, היה לי ממש כיף (למרות שלא נראה, אולי) מילימטר לא יותר ומילימטר לא פחות ממה שציפיתי... ההצעה היתה תמימה לחלוטין (אם נראה שלא...)... אני...

Enni

New member
מצטערת.

התנתק לי והוא עשה לי הרבה בעיות עד שהוא חזר אבל אני פה עכשיו..

Enni

New member
סבלנות..

אין לך את המצרך הנדיר הזה בגרוש!!!!

Enni

New member
נמאס לי ממך!!!!

כל פעם אותו הדבר. אתה שולח הודעה ונעלם, מה נסגר איתך??? בכולופן, אם יש לך זמן היום ואתה לא עושה שום דבר מעניין, אתה מוזמן לפה. אני אשאיר לך הודעה מתי אני בבית, ברגע שאני אחזור מהעבודה. וזו באמת הצעה תמימה.... יום מתוק לכולם אנני :cool:

Enni

New member
...

אני פה. וכן, אני מודה לך מעמקי נשמתי על תגובתך.. ולמה כולם דוממים???

vmax*

New member
משבר ביחסים או מה ;-)

לא לריב ילדים אנחנו בונים עליכם.... סטילגור תתאמץ קצת יותר לך יהיה יותר טוב וגם לאני וגם לנו לבסוף... הצעה תמימה אני? חחח.. הכל מתחיל בקפה....אמרו חז``ל ותחשבו על זה חחחחח

Miss Mor

New member
ג ד ו ל

כבר התחלתם לריב??? אהבתי את ההגדרה ``התמימה`` של מקסי הכל מתחיל בקפה... :) יום כתום לכולם Miss Mor

Enni

New member
את רשעית!!!!!

בגלל זה אני אוהבת אותך.. יום מקסים לך אנני :cool:

Miss Mor

New member
אני??????

נשמה שלי, הכל מאהבה משעשע לראות אותכם רבים באון ליין טלנובלה אמיתית :) ואני מקווה שזה יסתדר לכם אז איך היה הקפה התמים אתמול בערב? גם החבר שלך היה איתכם? :) יום כתום, מור :)

Enni

New member
שמחה שאני משעשעת אותך..

מאושרת לגרום לאחרים הנאה... לא היה קפה, כפי שסתם לב אולי, מישהו לא ענה לי. ולא, חבר שלי לא היה איתנו. יום דבש אוהבת אנני

Enni

New member
אאאא..

טוב, אז הוא לא הבריז לי-יאמר להגנתו. בילינו נחמד לפני יומיים-אבל זו דעתי שלי.. ובנימה זו, אני מעניקה לו את השיר הבא: ``אתה בחור נחמד, אתה בחור מקסים, אני חושבת שאולי אתה מגזים (לאאאאא..??) אומר מילים יפות, יודע לפרגן, הבטחתי שאיתך אני עוד אתחתן...`` -שרית חדד- (``המביא דבר בשם אומרו, יביא גאולה לעולם``) יום נפלא אנני :cool:

Miss Mor

New member
WOW

התרשתי מעניין מה הפסיכולוגים היו אומרים על כך שבחרת דווקא את השיר הזה :)

Enni

New member
...

מעניין יותר מה סטילגאר היה אומר על זה, לא..?

למעלה