עדיין לא קראתי ת`מייל, אבל מיד לאחר כתיבת שורות אלו, אגש למלאכה... תודה לך, היה לי ממש כיף (למרות שלא נראה, אולי) מילימטר לא יותר ומילימטר לא פחות ממה שציפיתי... ההצעה היתה תמימה לחלוטין (אם נראה שלא...)... אני...
כל פעם אותו הדבר. אתה שולח הודעה ונעלם, מה נסגר איתך??? בכולופן, אם יש לך זמן היום ואתה לא עושה שום דבר מעניין, אתה מוזמן לפה. אני אשאיר לך הודעה מתי אני בבית, ברגע שאני אחזור מהעבודה. וזו באמת הצעה תמימה.... יום מתוק לכולם אנני
לא לריב ילדים אנחנו בונים עליכם.... סטילגור תתאמץ קצת יותר לך יהיה יותר טוב וגם לאני וגם לנו לבסוף... הצעה תמימה אני? חחח.. הכל מתחיל בקפה....אמרו חז``ל ותחשבו על זה חחחחח
נשמה שלי, הכל מאהבה משעשע לראות אותכם רבים באון ליין טלנובלה אמיתית ואני מקווה שזה יסתדר לכם אז איך היה הקפה התמים אתמול בערב? גם החבר שלך היה איתכם? יום כתום, מור
טוב, אז הוא לא הבריז לי-יאמר להגנתו. בילינו נחמד לפני יומיים-אבל זו דעתי שלי.. ובנימה זו, אני מעניקה לו את השיר הבא: ``אתה בחור נחמד, אתה בחור מקסים, אני חושבת שאולי אתה מגזים (לאאאאא..??) אומר מילים יפות, יודע לפרגן, הבטחתי שאיתך אני עוד אתחתן...`` -שרית חדד- (``המביא דבר בשם אומרו, יביא גאולה לעולם``) יום נפלא אנני