תחילתה של..

• פותח הנושא Enni
  • פורסם בתאריך

Miss Mor

New member
ולמה...

רק אני רשעית? אני לא רוצה לסכסך... אבל... מקסי התחיל את זה!!! :) חחחחחח Miss Mor

Enni

New member
את חיכית לזה...

חוץ מזה, ככה אני אוהבת אותך אז אל תשתני..

Miss Mor

New member
מה פתאווווווווום!

חוץ מזה שזה הרי תמים, לא?! :) וכל אחד עושה מה שטוב לו מי אני שאני אשפוט אותך חוץ מזה שלחשו לי ששלישייה זה הכי טוב ;-)

Enni

New member
או קיי

א. מי לחש לך זאת...? ב. למען הסדר ושמו הטוב של סטילגאר, אני וחבר שלי לא ביחד וגם אני וסטילגאר לא.

Miss Mor

New member
דחוף הסבר

כניראה שאני כבר לא עוקבת גמרת עם חבר שלך? למה? :-( ולמה את לא עם סטילגר אם את וחבר שלך לא ביחד? היה נראה לי שאתם מוצאים חן האחד בעיניי השניה אני טועה?

Enni

New member
ביקשת הסבר..

קיבלת הסבר.. לא, לא גמרתי עם חבר שלי אבל אנחנו לא ביחד... סיפור ארוך. (או שאולי לא..?) למה אני לא עם סטילגאר אם אני וחבר שלי לא ביחד? ...... מוצאים חן בצורה שונה.. מקווה שהכל מובן..

Enni

New member
לי לא צר

אז לא צריך להיות צר לך. אני בתקופה נפלא בחיי. באמת. אבל תודה בכולופן. :cool:

vmax*

New member
מעניין מאיפה מור מבינה בשלשות?

נו מור ספרי גם לנו שנחכים.... חחחחחח

vmax*

New member
תמשיכי לחפש אנני .....ואולי

ואולי תמצאי את הנכון המתאים המלטף האטרקטיבי האוהב והמחזר

Miss Mor

New member
הציפור...

לחשה לי לצערי עדיין לא התמזל מזלי כמו שהתמזל לאנני :) ולכן איני יכולה לספר לך אך אתה תהייה הראשון לדעת במידה וזה יקרה :)

vmax*

New member
מי אמר שלאנני התמזל?

וחוץ מזה אשמח לדעת..... אולי אני השלישי... חחחחחח

Enni

New member
או קיי

מכפישים את שמי בשניות שאיני נוכחת..? לא יפה!! מזלה של אנני התמזל מאוד אבל לאו דווקא בעניין שלישיות.. (לא כמו שזה נשמע!) חוץ מזה, גם אתם מוצאים חן אחד בעיני השני אז אולי קודם כל תנסו זוג ואז תחשבו על שלישייה..???

vmax*

New member
נניח ש...

שאולי אצליח לשכנע את מור...... את תצטרפי? חסר הנסיון

Enni

New member
נניח ש...

גם אם כן, בהתחלה אתה לא חושב שתרצה קצת את הלבד איתה?? חוץ מזה, אני אצטרף רק אם יצא לי משהו מזה... ;-) מה הכוונה ב``יש גם יש. הוא מופיע בדף תגובה.``?

Miss Mor

New member
מה את רוצה שיצא לך?

סיבוב על הכלי? :) (הכוונה לאופנוע, שיהייה ברור!)

למעלה