תחושת בטן לא טובה :(

לא כל הגברים בוגדים. חבל על ההפחדה.

לבגוד זו ההשלמה בלפגוע במישהו אחר עבור מה שמספק את האגו באופן מיידי.
יש לבגוד פעם אחת ויש לעשות את זה כל הזמן, יש הבדל.

niva99

New member
מה זה מעניין סטיטסטיקות?

כל פגיעה כזו היא 100% של הנפגעת - כך שזה לא ממש עוזר לה באותו הרגע לדעת ש"כל הגברים בוגדים."

Alin791

New member
לצערי

זאת האמת קשה להאמין אחרת לא משנה מי בת הזוג נראת טוב או לא זה כבר לא משנה תמיד חייבים להציץ בחוץ וחנסות משהו חדש גועל נפששש

זה שאת מכירה גברים (ונשים) כאלה

לא אומר שכולם כאלה.
סליחה, אבל זה כמו לקבוע שכל האנושות עומדת על.תכונה אחת.
בגידה היא לא הסקס כמו מורכבות תופעות אחרות נלוות.

לאורך השרשור

אתה לא מתארת תחושת בטן אלא עובדות שרירות בשטח.
יש כאן גבר ואישה המהלכים על הספק. ברגע שתסתובבי לשניה, גם מבלי שהתכוונו מלכתחילה, עשוי להיווצר קשר גופני חד פעמי מהמקום הדבילי יצרי שמספיק אחד מהם מאוד רצה. (שזו היא מן הסתם).
אני במקומך, לא הייתי מציירת לעצמי כל כך הרבה סרטים ופשוט עושה קאט.
את הקשר איתה הייתי חותכת עם קאטר ואיתו הייתי מחליפה עניינים ודיבורים ושואלת אותו אם גם הוא היה מקבל בסבבה פלירטוטים שלך עם חברים שלו.
לא נראה לי שהיה "זורם" עם הרעיון שאישתו היתה מקרננת אותו.

קצת נאיבית מידי

"אני אדע אם הוא יבגוד בי איתה" - לא את לא תדעי.
"בעלי נאמן לי והוא לא יעשה לי דבר כזה" - בעלך הוא גבר כמו כל הגברים ולכולם יש את הכפתור הנכון שאפשר ללחוץ עליו.

לדעתי האופציה שיש לך כרגע זה לפתוח ולפתוח את זה שוב עם בעלך, להסביר לו בלי קוצ'י מוצ'י את זה שזה מטריד אותך ומדיר שינה מעינייך.
הוא אמור לקבל את זה כמחמאה שאישתו כל כך חרדה לו וזה שהיא רואה אותו כפוטנציאל בעיני החברה הגרושה.

לגבי החברה הגרושה, תלוי כמה את מכירה אותה וכמה אתן חברות טובות. אם אתן חברות טובות את דוקא אמורה לא להיות מופתעת ולהבין אותה מהצד שלה, גרושה, כאילו פנוייה, לא חושבת עלייך יותר מידי אלא מונעת מההורמונים והרצון שלה להרגיש שוב נחשקת, ואולי באמת בעלך כזו אטרקציה, מי יודע.

ואני שואל: היא שווה? את שווה? הוא שווה? - יאללה שלישיה

gilgulit11

New member
דיברתי שוב ושוב...

עד שהרגשתי שאני כבר חופרת ומעצימה משהו שהוא כרגע בגדר שעשוע.
זה הפך להיות בדיחה אצלנו. הוא משועשע מההשפעה שיש לזה עליי.
כשהסברתי לו שזה מטריד אותי הוא צחק ואמר שזה שטויות. אני חייבת לציין שזה כבר פחות מרגיז.

אנחנו לא כאלה חברות טובות למרות שבהגדרה זה כן נקרא כך. אנחנו בקשר יומיומי אך אף פעם לא עמוק ויש בו ריחוק מסוים שלפעמים קשה לי לפרש אותו. לפעמים אני אומרת לעצמי שאין סיכוי שהיא תעשה לי את זה.

אני לא בקטע של שלישיה...

למעלה