קצת talk ברשותך
<שאנחנו מנומסים עד להקיא>
הבט. יש את האסכולה הזו שגורסת שאם הוא מרשה לעצמו לפלרטט ליד אישתו כנראה שאין שם דבר. נהפוכו. שהרי אם הוא באמת היה מעוניין לזיין את ההיא, ועוד לאורך זמן, אז יהיה זה דבילי מצידו להתנהל בחוסר דיסקרטיות.
ואני אומרת - אוקיי, מה שבטוח זה שהוא לא לוליין מקצועי ומחושב <שאין לו עניין לעורר את חשדנותה וקנאתה של אישתו>.
ולכן הוא אמור ליפול באחד משני מצבי העולם האלה <אחרי 20 שנה>:
מצב עולם א' - הגבר רוצה, במודע או שלא במודע, להדליק את אישתו. שלא תיקח את הגזר שלו כמובן מאליו. הוא זורם עם המחמאות והטיזינג של הפוחזת כדי לעורר פרובוקציה ולטלטל קצת את שלוותה של אישתו המנמנמת על זרי הדפנה.
מצב עולם כזה אמור להסתיים בקצת סרטים מצידה וסקס שפנפני סוער אחרי כל גילויי הקנאה והרכושנות המחודשת שלה המאשררים את 'אהבתה'. ובא לציון הגואל. זה לא מה שקרה.
מצב עולם ב' - הגבר חולם, במודע או שלא במודע, להיות רב שגל כובש ארצות, אבל הוא מזמן חתול מטבח <מאובזר כמו במסטר שף> מצוי ומסורס. ולפתע פתאום באה חתולת אשפתות שמזהה בו את 'הפוטנציאל'. באופן תמים וספונטני הוא מתחיל להנות מתשומת לב נשית מניפולטיבית בצהלות של ילד בן שלוש, חרף הצ'קלקות שהדליקה אישתו ההמומה. מהאמירה האומללה שלו "מה איתך, אני בחיים לא אסכן את הבית" אפשר לגמרי להבין שהאידיוט בהחלט משתוקק לעלות לשאר המתקנים בלונה פארק הזה <שהרי גבר חכם שמזהה מצוקה ותחושת איום אצל אישתו לעולם לא יאמר לה דברים כגון אלה, והוא כלל לא יזכיר את הבית, או את שלמותו, כי זו אמורה להיות אקסיומה בלתי מעורערת>. לכן, במקרה כזה חשוב להבהיר לאדון, פשוט שיהיה לו בקורטקס, שכרטיס הכניסה לשם יעלה לו בעלות נפרדת. מהי? על זה הפונה צריכה לחשוב עם עצמה.
יש כמובן מצב עולם ג', שהוא סתם אידיוט משועמם, שנהנה בעיקר מזה שהאישה הולכת מתודלקת ומזין את המתח בניוטרל, ועל הדרך גורף ריקושטים מההיא. אבל נתתי לו את הקרדיט של שמרוני הטוב. כי אני נשמה טובה.