תחושת בטן לא טובה :(

כי

היא לא נמצאת באותה רמת בטחון מהקשר. במקרה שלי אני בכלל לא צריכה להציג את המחירון

במחשבה שניה

אולי לא הבנתי את השאלה שלך נכון.
כי פתאום חשבתי שאולי בעצם התכוונת כמה זה עולה לי אם אישה מריירת עלי, ואני נהנית מזה
.
ובכן, בהתבסס על המחירון המונהג במחוזותינו זה מקסימום עולה לי מבט משועשע.
אבל זה ביום טוב. בדרך כלל הרבה הרבה פחות מזה
.

1Shir

New member
לי מפריע פה לא הפלירטוט, אלא ההיתממות המוגזמת

I C E M A N 7

New member
יש גם את

If you wanna shoot - shoot, don't talk
כי אם מערך הכוחות הוא כזה כפי שאת חושבת, הצבת גבולות
היא רק אחת האפשרויות והפחות סבירה שבהן.
יש סיכוי לא רע שהבעל יראה באיום הכרזת מלחמה או בדיחה חמודה.
ובשני המקרים הללו זה יחייב אותה לקחת את האיום צעד אחד או יותר קדימה,
או לסגת עם הזנב בין הרגליים ולקבע את מערך הכוחות.

אגב, Choose your battles נהוג לומר לשש אלי קרב שגם עלול להיפגע,
לא ליועץ השש אלי קרב שסתם התעורר על צד שמאל

קצת talk ברשותך

<שאנחנו מנומסים עד להקיא>

הבט. יש את האסכולה הזו שגורסת שאם הוא מרשה לעצמו לפלרטט ליד אישתו כנראה שאין שם דבר. נהפוכו. שהרי אם הוא באמת היה מעוניין לזיין את ההיא, ועוד לאורך זמן, אז יהיה זה דבילי מצידו להתנהל בחוסר דיסקרטיות.
ואני אומרת - אוקיי, מה שבטוח זה שהוא לא לוליין מקצועי ומחושב <שאין לו עניין לעורר את חשדנותה וקנאתה של אישתו>.
ולכן הוא אמור ליפול באחד משני מצבי העולם האלה <אחרי 20 שנה>:

מצב עולם א' - הגבר רוצה, במודע או שלא במודע, להדליק את אישתו. שלא תיקח את הגזר שלו כמובן מאליו. הוא זורם עם המחמאות והטיזינג של הפוחזת כדי לעורר פרובוקציה ולטלטל קצת את שלוותה של אישתו המנמנמת על זרי הדפנה.
מצב עולם כזה אמור להסתיים בקצת סרטים מצידה וסקס שפנפני סוער אחרי כל גילויי הקנאה והרכושנות המחודשת שלה המאשררים את 'אהבתה'. ובא לציון הגואל. זה לא מה שקרה.

מצב עולם ב' - הגבר חולם, במודע או שלא במודע, להיות רב שגל כובש ארצות, אבל הוא מזמן חתול מטבח <מאובזר כמו במסטר שף> מצוי ומסורס. ולפתע פתאום באה חתולת אשפתות שמזהה בו את 'הפוטנציאל'. באופן תמים וספונטני הוא מתחיל להנות מתשומת לב נשית מניפולטיבית בצהלות של ילד בן שלוש, חרף הצ'קלקות שהדליקה אישתו ההמומה. מהאמירה האומללה שלו "מה איתך, אני בחיים לא אסכן את הבית" אפשר לגמרי להבין שהאידיוט בהחלט משתוקק לעלות לשאר המתקנים בלונה פארק הזה <שהרי גבר חכם שמזהה מצוקה ותחושת איום אצל אישתו לעולם לא יאמר לה דברים כגון אלה, והוא כלל לא יזכיר את הבית, או את שלמותו, כי זו אמורה להיות אקסיומה בלתי מעורערת>. לכן, במקרה כזה חשוב להבהיר לאדון, פשוט שיהיה לו בקורטקס, שכרטיס הכניסה לשם יעלה לו בעלות נפרדת. מהי? על זה הפונה צריכה לחשוב עם עצמה.

יש כמובן מצב עולם ג', שהוא סתם אידיוט משועמם, שנהנה בעיקר מזה שהאישה הולכת מתודלקת ומזין את המתח בניוטרל, ועל הדרך גורף ריקושטים מההיא. אבל נתתי לו את הקרדיט של שמרוני הטוב. כי אני נשמה טובה.

I C E M A N 7

New member
איזו ילדונת חמודה

איך את יודעת שגילויי הקנאה לא עוררו את המערכת?
היא רשמה משהו על חיי המין שלה?
והוא יכול להיות מצב א ב ו-ג. האלטרנטיבות אינן פוסלות אחת את השנייה.

תני לי לזעזע את עולמך. הגברים היחידים שאינם חולמים להיות כובשי ארצות הם כובשי ארצות. ואם הוא משתוקק לעלות על שאר המתקנים בלונה פארק (כמו כל גבר נורמאלי הכבול למתקן המעאפן ההוא מלפני 20 שנה), את אשכרה חושבת שהבהרות יעצרו אותו בשער?
ואני חשבתי שרק גברים חיים בסרט שיש להם שליטה על נאמנות האישה. להפתעתי אני מגלה כאן שנשים הן לא פחות ואף יותר פתטיות. לצערה של הכותבת, ולצערן של כל החיות בסרט כאן על תחושות הבטן שלהן (מעניין כמה זוכות בלוטו יש פה), גם סכנה במאסר עולם לא תעצור גבר אם ממש בא לו על מישהי.
ואם אחרי 20 שנות נישואים אין את ההרתעה המספקת (שאולי יש), שום הבהרות לא ייצרו אותה. אני מניח שכאישה יהיה קשה לך לקבל זאת, אבל יש כמה דברים שדיבורים לא פותרים :)

הכל בגוף הטקסט

ילדון. וצר לי שעולמי לא זועזע. כובשי ארצות היו שם לפניך וכבר עשו את כל העבודה
.
הדבר היחיד שיכול לעצור זין עומד אחרי 20 שנה זה טיל גרעיני בדמות פירוק הבית וירידה בנכסים.
אכן זה לא עומד למולו במקרה דנן, רק כי אפשרות כזו שהוא עלול להידרדר לעלייה למתקנים לא עלתה בראשה החמוד של הפונה <הדחקה>.
כל מה שאני מציעה הוא להתחיל לחשוב על הענק הירוק, ולגבש בינה לבין עצמה מחירון.
יאללה ביי. נתראה במשבר הבא.

נ.ב אם זה יימשך ככה, בסוף לא תהיה לי ברירה ואצטרך לשקול את הפעלת סנקציית הצימר, כדי לפתור את העניינים כמו שני אנשים בוגרים

אייבורי

New member
קרועה את בחיי

אצל חלק גדול מהגברים, הטיל הגרעיני הזה
מתפוצץ בארץ השיגור
ומשחרר אותם לגמרי מהבעיה האיראנית.

במיוחד אחרי 20 שנה (ואז אין מזונות ילדים)

V i n a

New member
כאילו - OMG וזה.

קשה לי להתגבר על ההלם, אבל אני לגמרי מסכימה אתך.
למרות שנכנסתי לטראומה קלה מהמחשבה שדיבורים לא פותרים הכל ואני מניחה שאצטרך זמן כדי להתגבר.

hamud32

New member
אומרים

שאין עשן בלי אש.
התחושה הזו תמשיך להציק לך, עד שתבדקי את הדברים לעומקם.
איך? זו כבר שאלה הרבה יותר מורכבת..

פלירטטי שנים עם חבר טוב של בעלי...

לא היה כלום מעבר לפלירטות, לא קרה ולא היה לי שום כוונה לממש.
פלירטוט היה אני מניחה על רקע שחיקה מסוימת בזוגיות.
בסוף התגרשנו בלי קשר לפלירט, אלה בגלל שלא פטרנו
דברים אחרים הרבה יותר מהותיים.
לדעתי זה לא רומן אלה משחקי פלירט שככל הנראה
לא יתפתחו למשהו נוסף.
מותר לך להגיד לבעלך מה את מרגישה ומותר לך לבקש
שהוא ישים לזה סוף.

gilgulit11

New member
אז אני כבר לא מבינה כלום!!!

מה אני צריכה לעשות?
לפרק את החבורה?
להישאר עם אצבע על הדופק?
רק לדבר איתו ולהביע חשש? עשיתי את זה אגב, יש מצב שהשגתי רק את התוצאה ההפוכה והכנסתי את זה יותר למודעות שלו...
בקיצור, אשמח לעצות פשוטות ולא מסובכות...

תכיני את עצמך לחורף

זו הזדמנות טובה לתרגיל מחשבתי. נגיד שיתגלה שהוא הולך איתה. מה את עושה?
חבל להיות מופתעים ולצרוח בהיסטריה. זה הזמן לקבוע בבירור, קודם כל עם עצמך, מה הגבולות שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא קראת טוב את החוזה של הפורום

לפי החוזה אנחנו לא מספקים את הפתרון, אלא רק דיעות והצעות.
ההחלטה נשארת אצלך, לטוב ולרע.

יש לנו גם מסלול פלטינום שבו אנחנו מחליטים בשבילך, אבל זה עולה ביוקר

את יקרה לבעלך? רגשותייך חשובים לו?

מה כוונה :"הכנסתי את זה יותר למודעות שלו"?
אין לו בעיה שזה גורם לך לאי נוחות שהם נמרחים אחד על השני
בפלירט?

תשובה פשוטה

סביר להניח שבעלך בכלל לא שם לב להיא שמפלרטטת איתו עד שהסבת את תשומת ליבו לכך. עכשיו את צריכה למזער נזקים.
לא כתבת כל כמה זמן נפגשת כל הקבוצה, אבל תצמצמי את כמות המפגשים המשותפת עם בני הזוג למינימום האפשרי. מפגש בנות זה כיף.
עכשיו הזמן לגרום לו להיות עסוק בך עד שלא יהיה לו חשק או כח לאף אחת אחרת. בילוי נעים.

sharpantie

New member
זה מזכיר לי

בת זוג לשעבר שהיתה לי. בתחילת הקשר שאלתי אותה אם יש לה חברות. ענתה לי בודאי שיש.
שאלתי, לא שמעתי אותך מדברת עליהן או מתקשרת אליהן או נפגשת איתן.
ענתה לי, כל החברות שלי נשואות ואני לא יכולה להפגש איתן אצלן בבית, כי הבעל נמצא.......
אז עוד הייתי קצת תמים ולא הבנתי מה הקשר ,עד שהסבירה שהחברות לא מוכנות להפגש
אצלן בבית כשהבעל נמצא....... ודי לחכימא ברמיזא.

Alin791

New member
מנסיון

תעשי הפרדה בין חברות שלך לבעלך אל תשימי בנזין ליד האש חבל שקירבת ביניהם כל הגברים בוגדים לא משנה מי האשה שיש להם בבית פשוט לא יעזור אין להם שליטה על זה

למעלה